Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kanta

551 pregled · 24 odgovora · otvorena 19.10.2009. u 21:33

Baš me zanima koji *IDOL* je stavio onu temu u kantu " Covjek / Zivot / Smisao " ?

Daj samo napiši jedan je***i razlog.

Coffee Shop =

Sve i svašta nadovezano na ništa.

Eto vama vašeg respecta prema ijednom članu administracije. Je**š ti ovu administraciju , kad samo iza leđa nešta rade. Stavio normalnu temu , koja može pomoć memberima. A kad treba je***i rs acc i steam svi trebate pomoć stoko maloumna ni ne trebate nikome takvi. Ko god je izbris'o temu nema više nikakvog respecta od mene , iako je možda imao.

hvala
Jason je napisao/la:
Eh vidiš ja mogu saznat' . I saznao sam , rečeno mi je da je taj famozni "Struja" stavio temu u kantu.

Čekamo njegov reply, baš da me prosvjetli!!!!!
Mozda nisu svi admini na tom nivou da shvate , zatim prodiskutiraju , sto bi se reklo " prozbore koju pametnu " na tu temu , jednostavno im njihov mozak podrzava samo teme " Jel bolji sens1 ili 2 na csu " i slicno ..
[A nebi me cudio samar/ban poslije ovoga , jednostavno sam rekao svoje misljenje -.-' ]
braca nedaj se :$ sve ih sakama po ocim ubij :D

a ne ozb ne kontam kad neko digne pametnu temu sto je obrisete ? i to jos Admin Mod itd itd itd ... a da ne govorim o obicnim korisnicima ...
Nikad ti neces otkriti ko ti je temu u kantu stavio
ja nisam , otkako nam je ukinut logfile , sve je vise ovakvih tema od strane clanova administracije :/

GIVE US BACK LOGFILE!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.