Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vozdrica :)

2.786 pregleda · 116 odgovora · otvorena 19.10.2009. u 15:47

Eh ovako ekipa dodje i taj fini, snijezni dan kada smo ja i Anel (Wertu) odlucili da napustimo ovaj portal. Sada se svi pitate zasto je to tako ? Ja cu reci samo neke od razloga.
Prvo obojica nemamo vise vremena da se zezamo tu sa kojekakvim balavcima koji ne znaju ni jednu i pol' recenicu napisati a da nema bar 10 gresaka.
Drugo, kao sto vec znate Wertu dugo ide u teretanu i nastavlja da se bavi tim sportom a ja sam tek krenuo pa i to oduzima vremena i iscrpljuje covjeka.
Treci razlog su zene, ljudi dragi mora se nesto i na koso nabacit ne moze uvijek pod pravim uglom. 
Cetvrto, sada malo ozbiljniji razlozi, ovaj portal treba da preuzmu mladji ljudi koji ce imati dovoljno snage i volje da urade rekonstrukciju svega, krenuvsi od pisanja vijesti do ispravljanja bugova. Mislim da bi trebao da se nadje neki malo bolji programer koji ce imati zivaca besplatno da ispravlja bugove i codira stranicu i da se nadje adekvatna administracija koja ce da vodi portal tj. da banuje nizerangirane ljude koji ne znaju nista drugo u zivotu uraditi osim da narusavaju harmoniju portala svojim nebuloznim glupostima. Ti ljudi bi, takodjer, trebali da uvode novine na portal kao sto pisanje recenzija, rasprave o nekim cestim problemima iz informatike itd... Bilo bi dobro cak da se nadje i covjek koji ce da ide na svaki turnir i da izvjestava raju na portalu o atmosferi, grupama, rezultatima itd..
btw
Ja i Anel (Wertu) se posebno zahvaljujemo svoj normalnoj raji koju smo upoznali na ovome portalu, pronaci ce se oni sto trebaju. Jos mali savjet, ekipica nemojte spamat vec radite za dobrobit gba, kada vi radite u korist stranice to ce se vama vratiti kao koristenje finog i uzornog, gamerskog portala.
Hvala, over and out.
Winfeng je napisao/la:
canabis bio 5 godina?

Ok razumijem sve i cjenim to sto ste uradili za ovaj portal.
Sretno^^
nije, al je haman 5 ? 4 i kusur mjeseci ..

I ti si počeo sad namjerno srat' da baš *ujebeš* do kraja gamers, philosopheru skinut gmod? , pa sad ti ideš? , pa anel? , pa ima li to uopšte smisla, dado :S ?

znam da smo se uvijek svađali , al makar te poštujem ... bolje i to nego da mi je svejedno što ideš .. :/

Uglavnom , tvoja odluka ... iako ne valja ... :/

wonderful dream of love and peace for everyone. ( Melanie Thornton R.I.P )

Jason je napisao/la:
I ti si počeo sad namjerno srat' da baš *ujebeš* do kraja gamers, philosopheru skinut gmod? , pa sad ti ideš? , pa anel? , pa ima li to uopšte smisla, dado :S ?

znam da smo se uvijek svađali , al makar te poštujem ... bolje i to nego da mi je svejedno što ideš .. :/

Uglavnom , tvoja odluka ... iako ne valja ... :/

wonderful dream of love and peace for everyone. ( Melanie Thornton R.I.P )

Jasone, brate od mene respekt, nismo se svadjali samo raspravljali dobro je da se ima sa nekim i raspravljati. Gmod si i sam znas da da posao nije lagan jer te stalno smaraju zasto ovo ili ono a mene pogotovo jer sam imao ban opciju. Eto sada mogu da mi psuju jer sam "obicni" smrtnik kao i oni.
Pihh jaka posla.

Da vas je stavit 2 dana na esl pa bi vidili kako bi kukali.

Cao momci, gl.
Sretno momci , ovo je normalno , jedna generacija odlazi , druga dolazi i tako , nemožemo očekivati od momaka da svoj cjeli život provedu na gamersu , sad je vrijeme za nas new gemere ....

Sretno , sve najbolje ...
BlackSheepXD je napisao/la:
Pihh jaka posla.

Da vas je stavit 2 dana na esl pa bi vidili kako bi kukali.

Cao momci, gl.
To njima govori, ja znam kako je voditi ozbiljnije poslove koji snose dosta odgovornosti.
ODE sve u pi**u materinu ....

FATAL

SHULZ

CANABIS

PHILSHOPER

WERTU

propadosmo ko zeton <
Winfeng je napisao/la:
Ali zasto vi prihvatate ulogu moderatora kad nas kasnije napustite?
Neam nista protiv vas ali ko ce sad voditi g.ba?
Svi su otisli zato sto vise ne mogu da se natezu sa balavcima.Pa ako nemate dovoljno zivaca i vremena zasto ste prihvatili tu ulogu?
Brate i predsjednik ima mandat 5 godina tako i oni. Njihov je izbor hoce li ocit ili nece. Ali definitvno je istina da odlaze sad kad je "najteze". Ali eto ovo nije nicji posao svi smo tu dobrovoljno te svi mozemo otici kad god pozelimo.

Meni je zao sto odlaze jer sad stvarno neznam ko ce se brinut za sve ovo ali tako jhe kako je.
pwnZOR je napisao/la:
ODE sve u pi**u materinu ....

FATAL

SHULZ

CANABIS

PHILSHOPER

WERTU

propadosmo ko zeton <
pa nece propast sad site . generacije idu i smjenjuju se nece citav zivot biti na gba .
Sretno vam u real life Pa ko je ostao od admina?bak1r i abasi?
Nadam se da ćete naći administraciju koja će biti dobra i koja neće odustati brzo
Sretno u rl life .

Ako vec ides podijeli te bodove da ne propadaju dzaba ^^

Ovo vec 2x odlazis
bhcntr je napisao/la:
pa nece propast sad site . generacije idu i smjenjuju se :D nece citav zivot biti na gba .
jes brate al ima momaka po 20 god i dodje neko nakurceno djete koje dobije moda i samaara ....

odo i ja sa g.ba poz
Werta brat moj ,jedan od najdrazih virtuelnih prijatelja.Gad iz Sarajeva nismo se nikad upoznali al volim te kao da si sa Ilidze :D
Sretno brate sta budes sta god radio,
A thc, sta je reci cuvaj se da ti Werta ne "pretovari" sipku hihih

GL
pwnZOR je napisao/la:
jes brate al ima momaka po 20 god i dodje neko nakurceno djete koje dobije moda i samaara ....

odo i ja sa g.ba poz
ta nakurcena djeca su odavno izgubila svoje statuse . sta te to euforija spucala pa i ti ode ? sad ce pola gba napisat': poz odoh i ja , i za 2 sata opet online .
dyemsonii je napisao/la:
Intelligence is a miracle]

Ja ne mogu reci da cu jos ici sa ovog sajta,iz razloga sto pratim ovo malo turnira sto je jos ostalo za 2009 ..Za Anela odavno znam da je napustio g.ba i da uleti samo nekad ( bar tako mislim )..Znam da ima dusmana kojima je drago sto ova dva momka napustaju gamers.ba,i nadam se da vam je dusa na mjestu ..

~ Zajko napustio

~ Kemo napustio

~ Schulz napustio

~ Wertu napustio

~ Dado napustio

Sad mozete pjevat borbene,a i neka djecurlija su sretna da mogu sto vise spamat ...Ostalo je jos par momaka koji imaju zivaca da se trude,ali i njima ce uskoro dojaditi ..
~ Zajko napustio

vat d fak Dzemo?

Volim ja evandzelje svoje i Hulka
abasi je napisao/la:
~ Zajko napustio

vat d fak Dzemo?

Volim ja evandzelje svoje i Hulka
Duvaj mi bong

Ja koliko znam bio si inactive,ili te nesto nije dugo bilo..
bhcntr je napisao/la:
ta nakurcena djeca su odavno izgubila svoje statuse . sta te to euforija spucala pa i ti ode ? sad ce pola gba napisat': poz odoh i ja , i za 2 sata opet online .
odo wuwe kupit :S sjebo sam se moram se popravit 9-)
dyemsonii je napisao/la:
Duvaj mi bong

Bio nebio bitno da je sad tu
dyemsonii je napisao/la:
Duvaj mi bong

Tebi mozak inactive do trave ba

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.