Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

/

293 pregleda · 27 odgovora · otvorena 18.10.2009. u 23:21

/
kao 1. svaka cast sto si ovo sve napiso

kao 2. svaka ti cast jer si sve rekao i mislim da ce svi modovi (fanart) se sloziti sa tobom

svaka cast!
Pa šta ima veze..... Ni Leonardo Da Vinci se nije rodio sa skillom..... Neka, ljudi ga savjetuju ako je nešto pogriješio.... Bit će bolji svakako...

Ako ti kupi si ono za spamere i ozači ko god ti smetaa !

P.S.

Jadna tvoja tastatura

EDIT: Hvala Jason, voli te Adel :D

Post dobio šamar od Jason

IGMIT je napisao/la:
Pa šta ima veze..... Ni Leonardo Da Vinci se nije rodio sa skillom..... Neka, ljudi ga savjetuju ako je nešto pogriješio.... Bit će bolji svakako...

Ako ti kupi si ono za spamere i ozači ko god ti smetaa !

P.S.

Jadna tvoja tastatura

EDIT: Hvala Jason, voli te Adel :D
Jadni tvoji roditelji Adele , još si mlad + si psihički outdated , sigurno su ti roditelji koristili cracked verziju XP-a dok su te pravili pa nemaš pravo na dloadovanje oficijelnih MS-ovih update-a. :/

Bolje aktiviraj update-e dok još nije kasno. Inače će te Microsoft ( admin ) , terminate ( banovat' ) .

Sve najbolje. :D

Post dobio šamar od Jason

Jason je napisao/la:
Jadni tvoji roditelji Adele , još si mlad + si psihički outdated , sigurno su ti roditelji koristili cracked verziju XP-a dok su te pravili pa nemaš pravo na dloadovanje oficijelnih MS-ovih update-a. :/

Bolje aktiviraj update-e dok još nije kasno. Inače će te Microsoft ( admin ) , terminate ( banovat' ) .

Što ba obrisa post ? Teško ti se suočiti sa istinom ?
Jason je napisao/la:

joj izraza i poredjenja vrh hahahahahaha
9-)

@TEMA

v3Tr0x uvjek sam te smatrao pametnim covjekom sto i dokazujes sad. Svaka cast.

I pametno je ovo da se u sedmici nadje 1 dan za FanArt.

nema rjeci, divim se tvom postu. I de mi daj taj smokiev faq cisto nako da prelistam ne da mi se trgat i trazit :/ ty
korel je napisao/la:
joj izraza i poredjenja vrh hahahahahaha
9-)

@TEMA

v3Tr0x uvjek sam te smatrao pametnim covjekom sto i dokazujes sad. Svaka cast.

I pametno je ovo da se u sedmici nadje 1 dan za FanArt.

nema rjeci, divim se tvom postu. I de mi daj taj smokiev faq cisto nako da prelistam ne da mi se trgat i trazit :/ ty
pa LOL, ja mu kažem da se previše bacio u geekove...

i da me čudi kako ga roditelji skuže šta priča i on mi obrisa post, ccc
IGMIT je napisao/la:
Što ba obrisa post ? Teško ti se suočiti sa istinom ?
Brišem post jer spamaš outdated-maloumni-idiote. To uopšte nije lijepo, i ja pričam sa roditeljima sasvim normalno i razumiju me nisu maloumni k'o ti pa da ne razumiju šta znači outadted, ili pak cracked. <_<

Meni je teško samo ustat' kad mi se spava. :(
Također svaka cast za ovo

Bas stvarno gotovo svaki put kad udjem na g.ba logo by me ovo ono i sta sad
Jason je napisao/la:
Brišem post jer spamaš outdated-maloumni-idiote. To uopšte nije lijepo, i ja pričam sa roditeljima sasvim normalno i razumiju me nisu maloumni k'o ti pa da ne razumiju šta znači outadted, ili pak cracked. <_<

Meni je teško samo ustat' kad mi se spava. :(
Kakve sad veze ima spavanje :S

Ja sam tebi rekao šta sam mislio, a ono tvoje može biti smješno samo No-Liferima i nikom drugom :S

Stari moj, puno si ti mene nasavjetovao al evo jedan od mene : GET A LIFE
IGMIT je napisao/la:

Ja sam tebi rekao šta sam mislio, a ono tvoje može biti smješno samo No-Liferima i nikom drugom :S

Ja nikad ne pokušavam bit smješan. :(

Čuj ti ćeš meni reći get a life, jarane moj meni je 16 godina a imam sve što hoću, sve to jer sam experienced online. Kume jel tebi dolaze laptopi, ps3 , xbox360 , nds , wii , koje uopšte ne plaćaš?

Imaš li ikakav profit od tog što si online po čitav dan na gamersu , i što si multi accountaš. a kretenčiću moronski mali ? <_<

Ja za par sedmica mogu zaradit na steamovima 200-300km , dok ti o tome možeš sanjat'. I da možeš sanjat' o tome da se u mojim godinama sam finansiraš. Košto ja sam sebe finansiram.

Think about it little pathetic moron. ;)

Regards wanna be gameru.
IGMIT je napisao/la:

Ti imaš problema sa identitetom. Prvo glumiš da si neki drugi lik, pa glumiš da imaš auto, pa neki comp ko fol imaš, pa hoćeš dati kemi 30.000 KM za gamers, boga pitaj šta još.

WTF DUDE ?!? :S
Jason je napisao/la:
Ja nikad ne pokušavam bit smješan. :(

Čuj ti ćeš meni reći get a life, jarane moj meni je 16 godina a imam sve što hoću, sve to jer sam experienced online. Kume jel tebi dolaze laptopi, ps3 , xbox360 , nds , wii , koje uopšte ne plaćaš?

Imaš li ikakav profit od tog što si online po čitav dan na gamersu , i što si multi accountaš. a kretenčiću moronski mali ? <_<

Ja za par sedmica mogu zaradit na steamovima 200-300km , dok ti o tome možeš sanjat'. I da možeš sanjat' o tome da se u mojim godinama sam finansiraš. Košto ja sam sebe finansiram.

Think about it little pathetic moron. ;)

Regards wanna be gameru.
Šlušaj ti mene gospodine umišljeni, šta će meni konzole i ta srane, šta mi god treba imam :S

Kad čovjek nešto svojim rukama napravi ponosi se sa tim a ne biti bahat i tućim perijem se kititi. Neznam što bi se neko hvalio sa tim.

Ja sam se davno riješio ovog Gamers, danas došao jer prodajem na RuneScapu zlato :S

STARI, NEĆEŠ UVJEK TAKO MOĆI...

EDIT: VOLI VAS VAŠ ADEL !

p.s.

Kakvo je to financiranje tuđim parama :D
Jason je napisao/la:
Ja nikad ne pokušavam bit smješan.

Think about it little pathetic moron.

Regards wanna be gameru.
ali si glup jasone ono pravo , pises u postovima ZNACI SAM SEBE BRUKAS STA RADIS , a momku govoris juce da ces ga prijavit muriji ili sl. zbog koristenja tudzih cc ?

Imas mozga maloumnice ?
MaraSalvatrucha je napisao/la:
ali si glup jasone ono pravo , pises u postovima ZNACI SAM SEBE BRUKAS STA RADIS , a momku govoris juce da ces ga prijavit muriji ili sl. zbog koristenja tudzih cc ?

Imas mozga maloumnice ? :r
Potpisujem, sad da ga neko prijavi policiji usro bi se
Je l' može rasprava oko toga ko ima život, a ko ne, da se prenese na neku drugu lokaciju ?

Da iko ovde ima život, ne bi imao internet.

Hvala.
v3Tr0x je napisao/la:
Je l' može rasprava oko toga ko ima život, a ko ne, da se prenese na neku drugu lokaciju ?

Da iko ovde ima život, ne bi imao internet.

Hvala.
jbg sad
MaraSalvatrucha je napisao/la:

Imas mozga maloumnice ? :r
ma zaboli me ba ku**c za sve , kontaš mene boli ku**c za sve i ti to znaš nemam ti ja šta objašnjavat. znamo se brate ;)

oni neće nikad bit ko ja nit će imat ballz za sve
Dobro molim vas je ovo vasa rasparava ili sta?

Momak je otvorio temu za Fanart a ne za vase svadjane ovdje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.