Diskusija
[PIC] Tuning 2
232 pregleda · 22 odgovora · otvorena 18.10.2009. u 20:35
Ljepsi Normal
Nije nest,malo je doradjen,ova zadnja slika,nevalja,pogledaj malo sjenku,nigde zgrada,il objekata,a sjenka neka ima,a auto na sred puta,okolo livada 
Malo ti guma kriva ova...
No hard feelings!

Malo ti guma kriva ova...
No hard feelings!
felge 0, koda si iz crtanog izrezo
Ono sta da kazem..Fino je,samo sto pixeli strce na sve strane
zadnja feluga malo ispala sa gume !
ocjena
4/10
ocjena
4/10
sLLayeer je napisao/la:
felge 0, koda si iz crtanog izrezo
, 3 rad totalno se ne uklapa u pozadinu etc 4/10
Felge su ti malo out' kao i karambolk'a ,i vidi ti se kako si "farbo" tablice,usput ovaj potpis nepotreban na vratima ovaj zadnji rad no comment read more tut's :
pstuning.org na tom sajtu sam mnogo naucio,inache domachi sajt pa neche bit problema sa jezikom
pstuning.org na tom sajtu sam mnogo naucio,inache domachi sajt pa neche bit problema sa jezikom
Dobar rad , svidjaju mi se felge 
Evo i moj rad da ne otvaram novu temu.

Ma mrsko mi bilo traziti felge uradio bih i bolje, ovo nasao od nekih Amazing cars

Ma mrsko mi bilo traziti felge uradio bih i bolje, ovo nasao od nekih Amazing cars
lose lose , nedo bog da si sta vise uradio , samo si ga unakazio D:
FrisK je napisao/la:

6-10
Google majka
miron je napisao/la:
Google majka
Sve je ok osim felge i natpisa felga omaklo se bice bolje a taj potpis potpuno nepotreban
Bravo ti , samo tako i eto ga ...
Druga najjaca
Druga najjaca

Prvi rad onako,malo urađena...A druga da negovorim,kao da će auto poletjeti lol
Samo da si rebrushao u bijelu , i bolje felge stavio bilo bi dobro . Ali ovako 6/10
)
Samo nastavi
)Samo nastavi
FrisK je napisao/la:

@ tema; omg, gore u zivotu nisam vidio
de jos ti to radi, pa onda postaj
Aldine ajde dokazi da si ti to radio , daj psd . Jer to fino sve odradis samo lose ubacis to aldin x( .
~ Jer u nekoj temi sam vidio da te neko citirao i skontao da si riper .
BMW 5 nikad nije bio,niti ce biti za "tuning & styling" tako da sta god da uradis sa njega izgledace ruzno.Ona slika gdje nema brave zadnje,kad bi te svabo vidio ubio bi te jer je za povratit.Mazda,Toyota,Nissan...to su auta za PS a ne "putnicka".
diy1d je napisao/la:
Aldine ajde dokazi da si ti to radio , daj psd . Jer to fino sve odradis samo lose ubacis to aldin x( .
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.