Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mis stopa :S

146 pregleda · 17 odgovora · otvorena 18.10.2009. u 18:19

Pozz raja. Naime, jucer sam igrao cs-a i u po frke mi je zastopao mis ( izgasi se sam ) i onda se nakon 2-3 sekunde upali opet. To mi se jucer desilo 1-2 puta, al' danas mi se desavalo bezbroj puta, najmanje 10-15. Ako neko zna do cega jer mis je star mozda mjesec do mjesec i po dana :(

pls help!

thx!
Pa koji ti je mis ?

Probaj malo puhnut onde dje svijetli mozda se nakupilo prasine
tako je i moj, zastopa, pa proradi i jednom zastopa i eno ga sad skuplja prasinu negdje, rahmet mu laseru.

doslo vrijeme da se mijenja ?
mis je acme pro gaming,. Mis je na usb i puho sam onaj usb i sve, cistio ga, ne znam sta sve nisam. :S
- promijeni usb port na pcu ( ustekaj ga u drugi )
- kablo provjeri da negdje ne gubi kontakt

Snjura ako gubi kontakt odneses i zamijenis (oko10KM). Ako je otis'o laser halali mis ...
Vato je napisao/la:
- promijeni usb port na pcu ( ustekaj ga u drugi )
- kablo provjeri da negdje ne gubi kontakt

Snjura ako gubi kontakt odneses i zamijenis (oko10KM). Ako je otis'o laser halali mis ...
mijenjo portove al' opet nista. Kad promijenim port ne radi nikako ^^
~ Crklo kablo , mjenjaj
Ja kupio neki od 10 km isti problem kao kod tebe nesto blinkne i sam se iskljuci ja istekam pa opet ustekam i proradi a nov :S
AJdE je napisao/la:
Grije se procesor .. xd
Možda momak ima Roccat Kone a Kone ima procesor u sebi XD
adnan450 je napisao/la:
Ja kupio neki od 10 km isti problem kao kod tebe nesto blinkne i sam se iskljuci ja istekam pa opet ustekam i proradi a nov :S
TO JE TO :
Kupujes mis od 10km adnane gdje ti nece stopat uzmi mx il deathadder pa widi ocel ti stopat a i ti isto shto si postavio temu nemoj uzimat acme wec owe sto sam nabrojo.
Koristim mx ima 3 mjeseca i nije sekunde ama bas sekunde zastopo ;)
aJd1N_ je napisao/la:
TO JE TO :
Kupujes mis od 10km adnane gdje ti nece stopat uzmi mx il deathadder pa widi ocel ti stopat a i ti isto shto si postavio temu nemoj uzimat acme wec owe sto sam nabrojo.
Koristim mx ima 3 mjeseca i nije sekunde ama bas sekunde zastopo ;)
Logika puno para puno muzike;)
tiete je napisao/la:
mis je acme pro gaming,. Mis je na usb i puho sam onaj usb i sve, cistio ga, ne znam sta sve nisam. :S
I umene je taj mish isto se desavalo 5 6 puta :S
bla_bla je napisao/la:
I umene je taj mish isto se desavalo 5 6 puta :S
koji mx il acme ?
aJd1N_ je napisao/la:
koji mx il acme ?
acme :S vaki ima liniju zutu :S
bla_bla je napisao/la:
acme :S vaki ima liniju zutu :S
ja sam ti reko ACME LOW

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.