Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Scene iz cs i drugih igrica :)

379 pregleda · 29 odgovora · otvorena 18.10.2009. u 17:00

Pozdrav .

Vidim danas , juce skoro sve teme treba mi ovo treba mi ono ,

neradi mi ovo neradi mi ono . Pa reko ja da ubacim jednu

finu diskusiju .

Ovako mozete pisat scene iz cs koje su vas bile skoro

natjerale da prestanete igrat cs , scene u kojima ste bili

uzbudljivi , i naravno scene kad vam je najdraze bilo nesto

sto se desilo o cs-u .

Nemorate pisat o samo moze i o drugim igricama , cs

sam samo uzimao za primjer

Svaki put kad udjem u cs zazalim sto sam usao uopste. Kad udjem na server i lik me ubije sa udaljenosti od 20km, i to headshot.

Zato sam prestao igrati CS, i to davno, sad igram WOW, i nista me nije ponukalo da nju prestanem.

kkthnxbye.
htio prestati @ udjes na srv kad tamo neki pro sa nickom Gl@D1j4Tor prvi bije iz baze u bazu

uzbudio @ turnir

dobro @ zabava
Sve mogu prestati igrati , sve mi moze dosaditi , al CS nikako
Možel' meni neko objasniti kako se igra WoW?

Evo msn ako neko ima volje [email uklonjen]

Drugi msn: [email uklonjen]

Ako neko ima vremena ..
CS me ne zivcira . Nit' me bilo koja igra zivcira .
igro malo cs udj lik vrti se u krug pobi sve zivo i odma alt+ f4, presto sam ga davno furat radi takvih degena.

a wow nije los samo me nervira kad dodje ubagan lik puca po 20 k a ja full i on mene ubije odma bi se osiso na 0 koliko se iznerivram

al eto trpim wow
mislio sam se prestat bavit jednom na bihnetu ostao 1na 1 i ja vidim protivnika a drzim bombu xD i ja se vracam u natrag i upadnem u neki tunel (ja mislim dust remake ,samo znam da je neki dust sa velikim tunelom bio tj. gdje se ona vrata mogu razbiti) i tako ja dok padam ispadne mi bomba(a imao sam 100hp) padnem dolje ostane mi pola hp i jos pukne bomba i ubijem se :* :* :*

sve sto sam vido je bilo na chatu

hahahahahah
hahahaha joj lika majko haha
hahaha
hahahahah itd. :D

to je moja tuzna prica koje se sramim al nije utjecalo na mene da prestanem sa cs-om
-Prestao sam igrati CS radi seljakluka,napumpanim nacionalistima,ćitera,djece i tak !Nista mene nikad nece uzbudit i nece mi nista biti zanimljivo radi stvari koje sam gore naveo ! :I

-Druge igre igram radi zajebancije i uzivam dok igram,pa poneku igru se i uzivim previse pa ima svojh posljedica XD

braul1o je napisao/la:
Sve mogu prestati igrati , sve mi moze dosaditi , al CS nikako
Potpisujem
Trenutno igram cs i nema razloga zasto bi prestao 4fun ...

Dok pre 4 i vise god. cs sam prestao zbog sebe..
I zato sto sam video kakvih sve igraca ima koliko se treba zrtvovati zbog toga... i opet nisi na nivou!

eto jes da se malo provaljujem al :D:P:P
~ cs me nerviro samo kad sam ga poceo igrat jer su me stalno ubijali a ja nikog nisam
~ali sad me ne nervira i nadam se da me nece nervirati u buducnosti
kako ne popizdite? udjes na logosoft ubijes p1k3-ta 2,3... puta i covjek te slapa il bana, zavisi od raspolozenja, defas c4 on te slapa...
Ja sam prestao igrati FarCry-a kad sam dosao do nekih monstera vukodlaka, vozim ja ono auto kad je skocila na auto zamalo nisam pao sa stolice, i od tad vise i nisam ni usao u igricu samo kad pomislim kakvi su. Danas sam i izbrisao
CoD - nikad necu skroz prestat igrat, al' nikad znaci. Prvo raja 10+. Znaci izadjemo cesto, ismijemo se. Na TSu provale do 3-4 ujutru, samo se suta, nema pauze ni u halu otic. Sad ova sestica kad izadje opet pocet lagano

CS prestao davno, shvatio da nema hajra
pokusavao prestat' cs-a al ne ide, jedno vrijeme sam uspio izdrzat' al jedva i to neka jadna 2-3 sata
oj kad se ja sjetim svojih sranja u CS xD

Ostanem 1 vs 3, mec na lanu, ubijem 2 na kr, vratim se dole kroz mid, idem CT baza, kreno ja da bacim flesh, i pogresno ga baci sebi u lice, A c4 PLANTANA, i frajer protiv koga sam ostao ima 4 hp, ja jos imam deff......Dok mi je prosao flesh BOBMA PUKLA xD

HAHAHAHA

eto kakv sam bio xD

danas sam malo bolji, iako cesto mi se desi da nemogu ubiti frajera rafalom na metar, okrenut ledima

HAHAHAH
koliko se sebi ismija.

Ali moja ljubav prema CS nikad prestat nece, xD, tako da mi nikad ne dosadi

HAHAHAH
haj pozzzz

Dosta sam vam pricao o sebi D:
Uvijek prestanem igrati jednu drugu igru kad pocnem neku novu, interesantniju, zanimljiviju igrati (primjer, presao sa CS na dotA-u, sa dotA-e na drugu). Nekako uglavnom igram samo jednu igru, al kad je igram onda je igram maximalno
Frisk je napisao/la:
Ja sam prestao igrati FarCry-a kad sam dosao do nekih monstera vukodlaka, vozim ja ono auto kad je skocila na auto zamalo nisam pao sa stolice, i od tad vise i nisam ni usao u igricu samo kad pomislim kakvi su. Danas sam i izbrisao
hahahah... isti sam ti..igrao sam tog Far Cry-a, jbga ko kad je bila super igra kad je izašla, al i dan danas je.. al je**š to..jarane..igraš jedan fin period..igraš i ne slutiš nikakve spodobe i čudovišta..sve fino, otoci, sunce, more, plaže, prašume..kad odjednom BOOM..izleti pred tebe i sasereš se ko pi***k...baš se sjećam ona jedna misija po noći, kad treba da se iz čamca iskrcaš na obalu i ideš prema šumi..kad ono tamo nešto reži XD ..nisam sat vremena smio izać iz čamca XD
Prestajem cs rad vas djece balave... koja psuju na serveru pod ljevim nikom ... SMESNO BRE

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.