hehhe...hmm...mislio sam ,reko ajd kad je GOCS i SL clan se predstavio ..zasto ne i ja predstavio nash clan....
E ovak,pochlei smo zvanicno djelovati ove godine..nashli sponzore,web prostor,te pripremali se malo,uigravali i tak da vidimo kako funkcionishemo kao ekipa.....
Namjeravamo se zvanichno pojaviti na ESWC-u ove godine,a nastojacemo da budemo prisutni na drugim turnirima u BiH,ali i shire..
"WTF R they playing?"...hehe..
Inache smo multigaming clan,igramo sve sto se moze uz pomoch tastature i misha savladati..dakle:
1.) FPS: CS1.6 , CS
, UT2k4 , Q3 i Q4 ,CoD 1i2 ...itd.
2.) RTS: WC3 , Warhammer 40k
oW i WA , StarCraft , AoE serijal , Armies of Exigo , LotR:battle 4 middle earth ....etc
3.) SIMULACIJE: NFS serijal , PES5 , FIFA 200x , NBA 200x ...etc
hmm...kako ces igrati pes5 clanski..heh,sa tim sa vishe mislio ono da svi to umijemo igrati i prilikom npr. pes5 turnira mi nastupamo sa tagom od clana...
Sad postava:
EX.[TaKe_dOwN
EX.Sargeant Spyda
EX.ALDIN
EX.OrioN aka Mirza_M
EX.King_of_Killers
EX.Devil_May_Cry
EX.R_e_m_u_S
EX.SnjOfaC
EX.[Steve_Vai] -on je promjenuo nick,al' ga se sad ne mogu sjetiti...
Inache svi potjecemo iz Cazina...
Igramo po internet(gaming) centrima-klubovima...a na turnirima nemamo bash nekog iskustava...al nadamo se da ce biti nesh...
Za online play nemamo trenutno uslove,al popraviche se i to...hihi..
Kao sto je rekao kolega SL^KinetiX :
"GL svima i sto je najbitnije HAVE FUN."
Gaming 4 Life
E ovak,pochlei smo zvanicno djelovati ove godine..nashli sponzore,web prostor,te pripremali se malo,uigravali i tak da vidimo kako funkcionishemo kao ekipa.....
Namjeravamo se zvanichno pojaviti na ESWC-u ove godine,a nastojacemo da budemo prisutni na drugim turnirima u BiH,ali i shire..
"WTF R they playing?"...hehe..
Inache smo multigaming clan,igramo sve sto se moze uz pomoch tastature i misha savladati..dakle:
1.) FPS: CS1.6 , CS
, UT2k4 , Q3 i Q4 ,CoD 1i2 ...itd.2.) RTS: WC3 , Warhammer 40k
oW i WA , StarCraft , AoE serijal , Armies of Exigo , LotR:battle 4 middle earth ....etc3.) SIMULACIJE: NFS serijal , PES5 , FIFA 200x , NBA 200x ...etc
hmm...kako ces igrati pes5 clanski..heh,sa tim sa vishe mislio ono da svi to umijemo igrati i prilikom npr. pes5 turnira mi nastupamo sa tagom od clana...
Sad postava:
EX.[TaKe_dOwN
EX.Sargeant Spyda
EX.ALDIN
EX.OrioN aka Mirza_M
EX.King_of_Killers
EX.Devil_May_Cry
EX.R_e_m_u_S
EX.SnjOfaC
EX.[Steve_Vai] -on je promjenuo nick,al' ga se sad ne mogu sjetiti...
Inache svi potjecemo iz Cazina...
Igramo po internet(gaming) centrima-klubovima...a na turnirima nemamo bash nekog iskustava...al nadamo se da ce biti nesh...
Za online play nemamo trenutno uslove,al popraviche se i to...hihi..
Kao sto je rekao kolega SL^KinetiX :
"GL svima i sto je najbitnije HAVE FUN."
Gaming 4 Life