To sam i rekao gore ?
Zasto da ljudi sa " pozicijama "ista rade kad i ovako zaradjuju pare , mi se ovako svadjamo , usput kupujemo premiume a fatala , bua i ostale boli qrac , samo sjede i broje pare od premiuma . I nit' ce nove igre biti dodane , nit' ce kupoprodaja biti popravljena sve dok oni [admini ] imaju pare od premiuma .

@ Baj 'd vej , maxy ;
Sta si se ti nadig'o ? Sta zelis , nekog moda ovim sto branis head admine ? U cemu je gazel pogrijesio ovim sto je rekao ?
[ Da nebi bilo sad branem gazela zbog moda , stvarno ne vidim sta je pogresno rekao ] . Ajde lijepo razmisli sta pises , cuj nece on tebi 24 sata raditi , i treba 24 sata da radi ako se vec odlucio da otvara ovakav sajt ? A i ti si jedan od onih glupljih na kojim' pare zaradjuju , kupovanje premiuma zbog 20 boba , a njima 2 km . Ja budem online na forumu , al' premium uzeo jednom i nikad vise .
Razmisli malo maxi .
EDIT 2 ; A spomenuo si da se zbog " takvih " raspada sajt .
Ajde ovako , mi koji ne kupujemo premiume , malo po forumu gledamo , komentarisemo po tebi propada sajt .
A zbog takvih kao sto si ti i kupujete pisljive premiume zbog 20 boba sajt opstaje ?
Pogledaj u kakvom je stanju sajt , ono dno dna , i nikad se nista nece popraviti dok imaju pare od premiuma ! Jel sada kontas zbog koga opstaje odnosno propada sajt ? :O
Znaci , boli admina
ku**c sto mi spamamo , dok on ima pare od tvojih premiuma ?
Mi se zalimo i imamo neke sanse da ce popraviti kupoprodaju , apdejt onu sekciju " IGRE " , dok oni koji kupuju premiume smanjuju te nase sanse da ce se nesta popraviti .
Neda mi se vise pisat' bolestan sam vv' , nadam se da ste skontali sta sam htio reci : /