Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

#cs.gather.ba NOVO :)

388 pregleda · 28 odgovora · otvorena 17.10.2009. u 13:38

Prvo da vas obavestim da je gather i dalje DOWN, kalhimeo (owner gather-networka) radi na tome

"kalhimeo's aware of the bot problems and is working on them. Just wait until he's done fixing them."

Inace temu sam postavio zbog cs.gather.ba, eh ovako novost je da smo NAPOKON dobili novi server od KGB-a

Dok se gather ne popravi verovatno ce se igrati neki mixevi na servu pa ga mozete i testirati.

217.26.75.202:20387 #cs.gather.ba by KGB

Nadam se da ce vam biti sada mnogo ugodnije igrati na ovom serveru koji se prima + je ping 20 ^^

#cs.gather.ba team
Svi koji bi zelili da imaju admina na #CS.GATHER.BA nek se prijave na pocetna.ba, nek se apliciraju za admina.
Kad se aplicirate za admina, chanell manager ce vam odgovoriti rbulletprof ili vLexolino.

/gudlak

Vise oko autha i toga nemojte dizat, vLex vam je sve objasnio Ako vam sta nije jasno, javite se nekom od admina sa cs.gather.ba i sve ce vam objasniti.

#cs.gather.ba team
e hvala dragom bogu vise dosta mi je onih epn-ovih retardiranih servera koji lagaju fuj

vlexe <3
Ma da , svima je na KGB-ovim serverima ping 20 , samo kod mene 80-90
<3 KGB
Hoće li mi neko potanko objasniti sta ustvari predstavlja ovaj gather?
ajd sacu uci da odigramo nesto nisam odavno ... vlexe voli te tvoj batica :D hahaha

KGB JE KGB !:$
reLoaded je napisao/la:
Hoće li mi neko potanko objasniti sta ustvari predstavlja ovaj gather?
To su ti mixovi, znaci tu imas playera koliko hoces, ti playeri koji su reggani fino, naprave sebi Q acc i stave Steam ID, i onda biras #channell koji hoces npr nas .ba izaberes, neki admin digne gather i cekas da udje 10 playera, kad ude 10 playera, dobijes password i ip i igras match, ako imas premium zaradjujesh skill poene, ako nemas ostaje ti na 100 skill poen,ima raje koliko hoces.

Tako ako budes htio igrat javi da ti malo bolje objasnim.

<3KGB !!
miire je napisao/la:
To su ti mixovi, znaci tu imas playera koliko hoces, ti playeri koji su reggani fino, naprave sebi Q acc i stave Steam ID, i onda biras #channell koji hoces npr nas .ba izaberes, neki admin digne gather i cekas da udje 10 playera, kad ude 10 playera, dobijes password i ip i igras match, ako imas premium zaradjujesh skill poene, ako nemas ostaje ti na 100 skill poen,ima raje koliko hoces.

Tako ako budes htio igrat javi da ti malo bolje objasnim.

<3KGB !!
Ispravak, ceka se 9 igraca da se addaju (ti si 1)

inace bi dodao deo oko nagrada, ako si

1 na kraju meseca dobijes 50 eura
2 dobijes g5 (valjda)
3 dobija logitech precision slusalice
4 neki mouse glidz
5
6
7 PREMIUM na 3 meseca
8 -||- 1 mesec
9 -||- 1 mesec

Sve u svemu gather je prava stvar
Svaka čast.
Prije sam izbjegavao .ba samo zbog onih razyebanih servera.
Navratit ću nakon što se to popravi ;)

/gl
Uletit cu kada proradi, valjda će biti bolje , sad kad je KGB tu
cH1L1NhOo je napisao/la:
KGB propo ko zheton
Obrazlozi ?
Napokon novi server Oni stari retardirani serveri laguju ludo
nothing3 je napisao/la:
jeli na 48 protocolu
Da , gatheri se igraju na 48 protocolu.
vLexinho je napisao/la:
Obrazlozi ?
-Prvo,ping je bio 20 - 25 ( Bez fake ping ) sad je 50 - 60 samo shto je fake ping pa pishe 15 itd..

-Znachi ko je kod igrao u zadnje vrijeme se zhalio na server (bar mi iz bosne,a za vas srbe ne znam ):r
cH1L1NhOo je napisao/la:
-Prvo,ping je bio 20 - 25 ( Bez fake ping ) sad je 50 - 60 samo shto je fake ping pa pishe 15 itd..

-Znachi ko je kod igrao u zadnje vrijeme se zhalio na server (bar mi iz bosne,a za vas srbe ne znam ):r
Ev sada upravo sa meca ... na ovome serveru sta reci ... server drama jak ... meci se drama primaju sve u najjboljem redu :$

<3 Vlexa :D nogama bre :D
cH1L1NhOo je napisao/la:

-Znachi ko je kod igrao u zadnje vrijeme se zhalio na server (bar mi iz bosne,a za vas srbe ne znam )
E to vidis ne znam, ja sam udaljen nekih 200km od beograda na net graphu ping mi 10-15 a sa ping fakerom 6-8

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.