Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

IdeJa ??

180 pregleda · 26 odgovora · otvorena 16.10.2009. u 22:25

Ne znam jeli mogu al sinula mi ideja da na g.ba se stavi ko na youtube ono kad neko postavi temu i kad neko ostavi komentar da se tu moze staviti dali je dobar post ili los, prst gore prst dole .. Palac xd

Ja mislim da ste skontali na sta mislim ...
Sad vasa misljenja ...
Da, al kakvi su ovdje debili svaki prst bi bio dole
Onak ko na bug.hr misliš...
Nece da naprave kupoprodaju , a da to naprave , nemoj bit' smjesan !
Mozemo mi misliti sa hocemo .. Sve je do admina .. Ako se njemu mjenja promjenices .. Inace sminka prijedlog
Pa mislim da je to korisno, . .

Tako mi obicni smrtnici mozemo na neki nacin iznijeti svoje misljenje o postu bez da ga citiramo . .
Pa mislim da je ok ono neka sitna ideja da upotpuni forum sto da ne ako administracija to hoce uradit 10 min posla :D
sanjin1991 je napisao/la:
Onak ko na bug.hr misliš...
da !! bas tako
dareL je napisao/la:
Da, al kakvi su ovdje debili svaki prst bi bio dole
Mozda, kako za koga. Ali opet bi bilo jaran, jaranu "vota" za dobar post ;)
imaju samar/aplauz i admini tako daju prst gore i dole.

g.ba fura svoj fazon. Meni je ovako bolje

@edit:
pa napisi pametan post i pomazi raji i dobit ces aplauz.
To sto bi ti na guzove - ne moze
G.ba prepoznatljiv po aplauzima/samarima i bodovima - i sad trebaju to da mjenjaju.
Ubuduce prvo dobro razmisli prije nego napises neki prijedlog, jer ovaj ti je bio glup
ACE je napisao/la:

g.ba fura svoj fazon. Meni je ovako bolje

@edit:
To sto bi ti na guzove - ne moze
G.ba prepoznatljiv po aplauzima/samarima i bodovima - i sad trebaju to da mjenjaju.
Ubuduce prvo dobro razmisli prije nego napises neki prijedlog, jer ovaj ti je bio glup
upravu si to sam htio i ja da kazem . Sto kopirat druge , kad smo ovako orginalni !
ACE je napisao/la:

g.ba fura svoj fazon. Meni je ovako bolje :D

@edit:
To sto bi ti na guzove - ne moze ;)
Ubuduce prvo dobro razmisli prije nego napises neki prijedlog, jer ovaj ti je bio glup ;)
A aplauz se dobije isto ko koga zna od raje a vako ce biti bolje ...
Nece se gledati ko koga zna ... xd
Kako je do sad, tako će i od sad, bez gluposti, simple brate, najjače

po meni bespotrebno :] <3
Preseravanje , G.ba ima dovoljno opcija , i sigurno nisi prvi kojem je sinula ovakva ideja ...
Zaista nepotrebno.

~ Kada bi to tako bilo,svaki clan imao ovlast... hmmm
Naprimjer : Dodje ti neki levat koji je registorvan 2/3 dana ti napises kvalitetan i dobar post, on ga ni ne procita "prst dole ", + 1 propala ideja
Jednostavno "aplauz" dobar i kvalitetan post "samar Los i nekvalitetan post. Pezpotrebno smaranje : ]

kthxbi
Thumb up - Thumb down !

Na SK to nije lose, jer tamo se zna kad se daje thumb down ili up ! Naravno , ovde osobe obiljezene kao spammeri bi uvijek bili thumbirani dole bez obzira na comm ... Tako da je to veoma losa ideja sto se tice gamersa.. Jer ovaj sajt nije toliko razvijen :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.