Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam CS 1.6 CD Key

216 pregleda · 5 odgovora · otvorena 16.10.2009. u 20:56

Steam CS 1.6 CD Key gdje kupit kolko KM
da mogu ko covjek aktivirat igricu da se nebrinem da ce biti disabelovan ? 

@ Jel to provaljujes ??

ti ili si rtd ili ne kontas sta pitam

da ti pojasnim steam sa cs 1.6 je****m uz koji cu dobit cd key kontas sta je tu tesko ??

SAD 

ma pusti to necu ni od kog sa g.ba hocu uglavnom da dobijem key jer ako izgubim pw da mogu vratit preko njega kontas ?
sad si edit temu a ono sto si prvo napiso bilo je fkt smijesno
pito si dali dodje u cdu i ....

sad je tema uredu...
imas kod Sefa u stasnetu kad ides iz grada prija Bosmala prva ulica lijevo i nemozes profuliti !!!!
gl^
U Sarajevu nemas nigdje ( il' ja ne znam za to ) kupit' samo key , al' imas preko Steam Storea , ne znam cijenu al' ... (:

@ovaj prvi sto je odgovorio; smjesan mozda ?
Steam ti nije cd key. To ti je Account preko kojeg ces kasnije skinuti cs i nema nikakvih key-eva. Steam account mozes uzeti u Stasnetu kod sefa. Mozda i Jason ima steam-ova na prodaju, pitaj ga. A bilo je i dosta tema o prodaji steam account-a.
R0bb1 je napisao/la:
Steam ti nije cd key. To ti je Account preko kojeg ces kasnije skinuti cs i nema nikakvih key-eva. Steam account mozes uzeti u Stasnetu kod sefa. Mozda i Jason ima steam-ova na prodaju, pitaj ga. A bilo je i dosta tema o prodaji steam account-a.
product key je***i

google slika
steam mozes kupiti i ovdje od nekog sa gamersa ili otidji u stasnet pa od sefa kupi

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.