Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Teretana

399 pregleda · 30 odgovora · otvorena 16.10.2009. u 20:23

pozzz svima.....

iz naslova ste zakljucili o cemu se radi...

imam 15 i po godina, visok 192, 94 kg....zivim u blizini fisa...

treba mi misljenje o toj teretani, koliko se placa mjesecno...i kakvi proizvodi(kreatini,proteini...)su dobri za gubljenje suvisnih kilograma i formiranja misica....znaci nezelim da budem hulk nego da istrosim ove naslage i da formiram misice....
Ja samo mega masu uzimam :S
ebes teretanu uradi 30 sklekova i trbusnjaka ujutro i navece i biti ces hulk :)
Brate mlad si =) bataliti to ,vidi kakav je werta propo ko zeton od tih sra*a :D .Tegove u ruke i trcanje al na suho.

edti.. i vratilo :D
Radis sto vise ali sa manjim kilazama, cilj ti je da se "otopis".Od dodataka prehrani ti nista ne treba, sam teretana i trcanje.VIdi po ovim nasim sajtovima, teretana.ba, yu-fitness....
bok1 je napisao/la:
piwski kvasac bolje rec samo :)
15 i po godina a 192 i 94.

Brate cime se ti hranis? :D
Jarane, počni trenirat plivanje il vaterpolo.

Hvala, je***i te tegovi
ma nemoj nista uzimati samo idi treniraj nista hemija brate nije zdravo nimalo

Post dobio aplauz od cannabis4posho

StealtH je napisao/la:
15 i po godina a 192 i 94.

Brate cime se ti hranis? :D
to mi svi kazu...:D:D

ma kakva teretana,primi se lopate i pravo na gradiliste i ima da ojacas kao Rambo.A alternativa ti je da pocinis neko kriminalno djelo i da zavrsis u zatvoru...jer tamo se kazu najbrze "ojacha".
bok1 je napisao/la:
- al ono 'ladno...samo mega masu xD
- ma kakva hemija bolan, ostavi se toga, samo na suho pici, i trci/plivaj
HAHAHAH imash kaku svoju sliiku ,cuj 192 cm AHAHAHAH ja sa 14 170 i josh mi svi govore da sam visok
http://www.teretana.ba/>forum>temu
tamo ce ti neko fino objasnit i uputit te ...

gl, 15 godina a toliki Oo
dezbedara je napisao/la:
ma kakva teretana,primi se lopate i pravo na gradiliste i ima da ojacas kao Rambo.A alternativa ti je da pocinis neko kriminalno djelo i da zavrsis u zatvoru...jer tamo se kazu najbrze "ojacha".
samo ako si ninja ides u zatvor :/
15 godina i 1 mjesec, 182, 64 KG kako da poboljsam na 70... Jedem ko konj, ujutro 30 trbusnih i sklekova, Pofalici dje tu ima teretana, proteini i tako to
MakeMeBady je napisao/la:
samo ako si ninja ides u zatvor :/
sta je ninja?jel to cura na spanskom jeziku ili...?
empty_king je napisao/la:
15 godina i 1 mjesec, 182, 64 KG kako da poboljsam na 70... Jedem ko konj, ujutro 30 trbusnih i sklekova, Pofalici dje tu ima teretana, proteini i tako to :D
imas teretanu na grbavici i vilsu kolko ja znam...
Jarane, moj ti je savjet da batalis i teretanu i proteine.
Prvo, nisi lud da dajes pare za teretanu i ta sranja, a kao drugo to skodi do boga sve. Vjeruj mi, znam po sebi jer sam osjetio na svojoj kozi. Najbolje ti je da sebi napravis raspored trcanja, znaci ni na cemu ne mozes izgubiti kile kao na trcanju. Trci svaki dan po nekoliko kilometara, naravno u pocetku ce ti biti EXTRA TESKO kao i svaki pocetak. A to da ti je tesko je samo znak da nesto radis i da to dobro radis ;) Znaci nikakva hemija, teretana mozda nekad kasnije negdje oko 19 godina kad budes imao a za sada samo trcanje ako nista radi tebe samog ;)
treniraj redovno nemoj nista uzimat i bice dobro :) sta ti imas samo 2 kg viska :/ a nesto se zalis XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.