Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

moonster prevarant

359 pregleda · 21 odgovor · otvorena 15.10.2009. u 21:41

Evo samo da vas upozorim. Monster je obicni sccamer i ovim putem mu je**m "FULL FAMILY" za ono obecavanje i sve sto se kleo da ce poslat cipove. Poslo mu 1.5km, poslao i 20 bodova, i udjemo sve na fejsbuk kaze hakovan mu akaunt. Kaze imao 20 miliona, a na profilu pise 100K+ , i level 7 playa... Samo da vas upozorim nista mu nemojte vjerovati, a samo da nadjem poruke koje je slao pa da stavim i dokaz. Ili banujte mene ili njega. Hvala !
Jbg sam si sebe sjebao :D

Post dobio šamar od bak1r

stavi dokaze pa cu mu ja malu magiju izvesti

Post dobio aplauz od bak1r

damny

pa i ti svakome vjerujes trebao si prvo provjeriti imali to , pa onda mu slat

"Ili banujte mene ili njega. Hvala ! "
tebe jer to scamanje nema veze sa g.ba dobroo sto si nas upozorio hvala ali da psujes :S ban -psovanje !
Edit:

ma oboicu ba sta fali :d

To on vraca,za ono sto sam ja njega iskamo XD

m0onsteR je napisao/la:
Naivan ? ;D
Evo sam kaze...eto da ne stavljam dokaze. Priznaj da si me zajebo ko mangup, ne budi p***a...
m00nster, dijete iz mog "grada" ali baš dijete, nema taj 13 godina, možda sekundu više, pola ga Vakufa oće tuči, počevši od spY zbog iritiranja po serverima i provociranja po gamers / etc stranicama.

Uvijek je bio takav.

Kakve veze ima to sto je on tebe banovao sa g.ba ?

Prevario te za cipove a ti nisi a ti ovdje dosao na g.ba pff

Post dobio šamar od bak1r

bak1r je napisao/la:
stavi dokaze pa cu mu ja malu magiju izvesti
Made by bak1r

m0onsteR je napisao/la:
Naivan ?
Nisi uopce faca ispo.Samo ce ti pasti taj kakav takav ugled na portalu.

ney je napisao/la:
Evo sam kaze...eto da ne stavljam dokaze. Priznaj da si me zajebo ko mangup, ne budi p***a...
DAJ DOKAZE :$

IDOLU
ma banujte scamera.
Spucaj mu 4 dozivotne bez mogucnosti pomilovanja

cuj nema veze sa G.ba - idi ti lezi. Jutro je pametnije od noci

m0onsteR je napisao/la:
Naivan ?
Jos se imas ovdje obraza javit

Samo cekaj dok te netko u rl posteno ne izmlati onda cete se pameti nauciti. radi 1.5 km varat ljude. Smijesno.
Prvo roba pa onda pare gdje si vidjeo to,a ja da se dodam vjerujem u bak1ra i magiju
m0onsteR je napisao/la:
DAJ DOKAZE :$

IDOLU
J**o ti idol mater maloumnu. Kako ce te neko ubit sakama i nogama, ku**u neces valjati, pa ces se malo nauciti pameti

(SAMAR)

Hoces da ti jos 2km posaljem, jado? Mogao bih ti jos 2km poslat, sta mislis?
m0onsteR je napisao/la:
Naivan ?
E Boze svakakvih ima danas likova , on tebi dao stim a ti mu nesto obecao i zajebes ga ? Stas' dobio od toga ? Njegov steam a on nece dobit' od tebe to sto si mu obecao, stavi se u poziciju kako ce se onda on osjecati ?

Ali Allah sve vidi i sve pamti, tako da ce sve doci na svoje.Sutradan ti se nesto moze desit' sve Allah vraca, pa samo ti grijehe sakupljaj takve, zaebaji ti likove i to.Hakujete nekom pw od msna sta ste dobili, yebene passworde ? Prebacit ces sve npr bodove na svoj profil, bices onda banovan i djabe si prebacivao i djabe si hackovao nekom msn.Sutradan te taj lik moze naci na cesti i izudarat te nogom i da nikad vise ne mozes pisat' a kamol hackovat nekom.

Ne pravite se mangupi sa tim scammanjem, idete mi na k hladno sa tim, uvalis nekom KEYLOGER i ti lud ? Ma daj bjezite tamo vise 'ba !
Momku fino posalji chipove, fino je lik tebi poslao kredit i cao.

Znaci nisi niti 1% yebni posto ispao mangup il' ti ga lud ? Razlog ~ Ispao si glupi jadnik, znaci niko tebi vise ne moze vjerovati, svi misle da ces scammat nekog, ti se meni javi pa da te block fino jer ne zelim da imam takvu raju koja samo fura drugu raju tj, scamma .

Ti bi dao i familiju za 20 bodova, jer vidim molis svakog MOMKA da ti da bodove, dacu ti bodove, stas' navro, meni pises po PM / GB daj bodova, ne samo meni i ostalim memberima.Gledao sam Gb od ostalih samo tvoji upisi oces mi dat bodove, evo ti premium.Razumi nemas nista od ovih bodova, ja cu dat' al' i meni uvijek nesto daju za uzvrat.

bb
Što si smješan OMG

DAj dokaze te da vidimo jesam li te prijebo i kako ?

Oćeš ppare nazad ?
miire je napisao/la:
E Boze svakakvih ima danas likova , on tebi dao stim a ti mu nesto obecao i zajebes ga ? Stas' dobio od toga ? Njegov steam a on nece dobit' od tebe to sto si mu obecao, stavi se u poziciju kako ce se onda on osjecati ?

Ali Allah sve vidi i sve pamti, tako da ce sve doci na svoje.Sutradan ti se nesto moze desit' sve Allah vraca, pa samo ti grijehe sakupljaj takve, zaebaji ti likove i to.Hakujete nekom pw od msna sta ste dobili, yebene passworde ? Prebacit ces sve npr bodove na svoj profil, bices onda banovan i djabe si prebacivao i djabe si hackovao nekom msn.Sutradan te taj lik moze naci na cesti i izudarat te nogom i da nikad vise ne mozes pisat' a kamol hackovat nekom.

Ne pravite se mangupi sa tim scammanjem, idete mi na k hladno sa tim, uvalis nekom KEYLOGER i ti lud ? Ma daj bjezite tamo vise 'ba !
Momku fino posalji chipove, fino je lik tebi poslao kredit i cao.

Znaci nisi niti 1% yebni posto ispao mangup il' ti ga lud ? Razlog ~ Ispao si glupi jadnik, znaci niko tebi vise ne moze vjerovati, svi misle da ces scammat nekog, ti se meni javi pa da te block fino jer ne zelim da imam takvu raju koja samo fura drugu raju tj, scamma .

Ti bi dao i familiju za 20 bodova, jer vidim molis svakog MOMKA da ti da bodove, dacu ti bodove, stas' navro, meni pises po PM / GB daj bodova, ne samo meni i ostalim memberima.Gledao sam Gb od ostalih samo tvoji upisi oces mi dat bodove, evo ti premium.Razumi nemas nista od ovih bodova, ja cu dat' al' i meni uvijek nesto daju za uzvrat.

bb
pusti Boga na miru

Bakire daj mi aplauz, odo mu odma' plesku spucat.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.