Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

BiH - Španija

211 pregleda · 32 odgovora · otvorena 14.10.2009. u 21:55

E'o za one koje ne znaju informacija Bosna i Hercegovina - Španija 2:5 ..
A dobro jbg .. evropski prvaci :r :D
# Bosna gubi 2:5 ; 92 minuta ; nasi pjevaju " Hoćemo pobjedu!! " XD

~~ Vaše mišljenje o rezultatu i igri ?! (:
1. Prvih 15 min nas je "sjebalo".
2. Propustene sanse su nas jos vise sjebale
3. Onaj gol iz 55 jos vise
4. Oni ostali maximalno
5. A ovi nasi su samo sjebali ljepotu rezultata
Sad ozb. : Dzeko dobro igro , nismo imali srece, Salihovic podbacio, Supic fuj...
Dobro je da nisam kupio kartu i otisao ne radi utakmice da sam znoa da ce ovakav rezultat biti otisao bih o5 ali skola ujutro rano a i napolju se smrze
Makar smo dali 2 gola Saint Ikeru
cannabis4posho je napisao/la:
Ma nismo mi toliko katastrofalno igrali koliko su Spanci jaki. Ne treba da se demoralisu nasi igraci prije tekme za prolaz. Mozda da smo mi dali prvi gol sve bi drugacije bilo ali eto u fudbalu i srece ima. Svaka cast Spancima, dokazali ljudi da su sila u fudbalu.
btw
Da dodam da je Gekas dao gol i da je Dzeko drugi strijelac predkvalifikacija i da je Ukraina pregazila Andoru sto znaci da je Hrvatska ispala, steta.
Slazem se s tvojim postom,utakmica nije imali veliki znacaj,ali netreba sada da igraci klonu duhom pred odsutne aBd baraz meceve,a sto se tice Spanije oni su prica za sebe.
o5 smo im 2 gola zavukli, e ba SPANIJA !
Dobro je dobro je .... Ipak spanija je jaka evropski prvak jbg ... Al svaka cast ... GG ...
mil0s je napisao/la:
Komentari koji slijede su "DZEKIN GO VRIJEDI KAO 5 NJIHOVIH".
hvala bogu pa vrijedi..ionako vidi s da ne navijas za bosnu pa se nejavljaj...papak:@
WBLM je napisao/la:
iMA tema u zanimljivim ja mislim da je ova nepotrebna-
Pogledaj o čemu se radi pa ostavi komentar. ;)
mil0s je napisao/la:
Komentari koji slijede su "ZEKIN GO VRIJEDI KAO 5 NJIHOVIH".
DZEKIN go vrjedi ko svi golovi zajedno koje je srbija dala u postojanju repke

hvala
Realno Spanci su top3 u svijetu.. To su dokazali, zabili nam 5 golova bez nekih velikih problema.. Ispostavilo se tacnim ono sto sam od pocetka govorio, da Nemanju prati sreca, i da ce ga kad tad napustiti.. To se i dogodilo vcrs, po meni najlosiji pojedinac na terenu.. Momci su igrali sa velikim opterecenjem (zuti kartoni), uvjeran sam da cemo puno bolje izadnje pruziti u barazu...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.