Rekao mi lik posalji mi premium ja ti dam 70 boba,ja mu posaljem premium on uplati i nejavlja se.. ne pravi temu ni nist. Trazim da ga se kazni..
Diskusija
U kanti
JoKeRrrr varalica
462 pregleda · 27 odgovora · otvorena 14.10.2009. u 18:55
Jbq stari, tako je i s3nsy zezn'o waltera pa nikom nista. Lik te profesionalno presao.
I meni je jednom neshto slicno uradio mislim da je vrijeme da ga se sankcionishe...
Mozes li to ikako dokazati
Poruka, guestbook chat...
Bez toga dzaba ti sve brate...
Zar su tebi toliko vazni bodovi na je*enom site-u , kad dajes pare za njih ?
empty_king je napisao/la:
Mozes li to ikako dokazati
+ vrijedja
iVL_cok0 je napisao/la:
I meni je jednom neshto slicno uradio mislim da je vrijeme da ga se sankcionishe...

Ema volim i ja tebe ...
Why so serious?
Eno jos i vrijedjam , koji sam ja cigan , jelde?
Nemojte mi jokera, poštenjak je. Možda lik otišao srat, ne može biti stalno online.
Aj kupi i meni premium. :*
Aj kupi i meni premium. :*
JoKeRrrr je napisao/la:

Ema volim i ja tebe ...
Why so serious?
Meni rekao prodat acc na lockerzu s 250 boba i nejavlja se sad
E jebiga što jes jes šupak je !
FireFist je napisao/la:
Daj mi bobe sta si tolika ckapi od covjeka jbote..
awion je napisao/la:
Meni rekao prodat acc na lockerzu s 250 boba i nejavlja se sad :S
JoKeRrrr je napisao/la:

Ema volim i ja tebe ...
Why so serious?
Što se mene tiče , ne treba te banovat , jer se možeš opet reg , treba i tebi vratit istom mjernom , klokane.
~ Vidjet ćeš i ti nekad na svojoj koži kako izgleda kad te neko napravi konjem , kolokane.
JoKeRrrr je napisao/la:
Meni reko dat' marku za smoki i neda sada... ;D
KRYSTAL je napisao/la:
Nisi ti cigan jarane.
Što se mene tiče , ne treba te banovat , jer se možeš opet reg , treba i tebi vratit istom mjernom , klokane.
~ Vidjet ćeš i ti nekad na svojoj koži kako izgleda kad te neko napravi konjem , kolokane.

Pusa...
A da ti nisi malo poglup ?
Sto ti njemu nisi rekao da on prvo digne temu i onda ti njemu pw poslajes i on tebi bodove i eto .
Sto ti njemu nisi rekao da on prvo digne temu i onda ti njemu pw poslajes i on tebi bodove i eto .
KRYSTAL je napisao/la:
Nisi ti cigan jarane.
ipak mu je nick joker sta ste ocekivali
- joj vas pricate liku sto mu je stalo do boba, sta hoce bobe za premium, ovaj ga zezno, sta napadate njega. hoce da ima boba i eto. odmah fol oni sta zivis od boba..cccc.. a drugo sto si ti naivan pa vjerujes svakome, samo ukucanima vjeruj
)
)
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.