Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

JoKeRrrr varalica

462 pregleda · 27 odgovora · otvorena 14.10.2009. u 18:55

Rekao mi lik posalji mi premium ja ti dam 70 boba,ja mu posaljem premium on uplati i nejavlja se.. ne pravi temu ni nist. Trazim da ga se kazni..
Jbq stari, tako je i s3nsy zezn'o waltera pa nikom nista. Lik te profesionalno presao. :(
I meni je jednom neshto slicno uradio mislim da je vrijeme da ga se sankcionishe...
Mozes li to ikako dokazati
Poruka, guestbook chat...
Bez toga dzaba ti sve brate...
Zar su tebi toliko vazni bodovi na je*enom site-u , kad dajes pare za njih ?
empty_king je napisao/la:
Mozes li to ikako dokazati
Poruka, guestbook chat...
Bez toga dzaba ti sve brate...
Nist poslo mu preko pm-a premium kod
iVL_cok0 je napisao/la:
I meni je jednom neshto slicno uradio mislim da je vrijeme da ga se sankcionishe...

Ema volim i ja tebe ...

Why so serious?

Eno jos i vrijedjam , koji sam ja cigan , jelde?
Nemojte mi jokera, poštenjak je. Možda lik otišao srat, ne može biti stalno online.

Aj kupi i meni premium. :*
JoKeRrrr je napisao/la:

Ema volim i ja tebe ...

Why so serious?

Daj mi bobe sta si tolika ckapi od covjeka jbote..
Meni rekao prodat acc na lockerzu s 250 boba i nejavlja se sad :S
FireFist je napisao/la:
Daj mi bobe sta si tolika ckapi od covjeka jbote..
Živiš od boba paša , vidim ovdje si koliko? 20 dana ? Ovakve se stvari non-stop dešavaju , i da ga banuju šta si postigao , ništa . On nije kriv , ti si kriv jer si tolika naivčina . Kad već nešto želiš da kupiš a nemaš način , onda se to da nekoj osobi s kojom se makar poznaješ [ msn , fb , icq itd ]
awion je napisao/la:
Meni rekao prodat acc na lockerzu s 250 boba i nejavlja se sad :S
Meni reko dat' marku za smoki i neda sada...
JoKeRrrr je napisao/la:
:D

Ema volim i ja tebe ...

Why so serious?

Nisi ti cigan jarane.
Što se mene tiče , ne treba te banovat , jer se možeš opet reg , treba i tebi vratit istom mjernom , klokane.

~ Vidjet ćeš i ti nekad na svojoj koži kako izgleda kad te neko napravi konjem , kolokane.
JoKeRrrr je napisao/la:
Meni reko dat' marku za smoki i neda sada... ;D
De reci imas li acc uopste , rekao sam ti dati 2 steama ako imas 250 boba na lockerzu.. ?
KRYSTAL je napisao/la:
Nisi ti cigan jarane.
Što se mene tiče , ne treba te banovat , jer se možeš opet reg , treba i tebi vratit istom mjernom , klokane.

~ Vidjet ćeš i ti nekad na svojoj koži kako izgleda kad te neko napravi konjem , kolokane.
A ti kao znas da sam ja njega stvarno izradio za bodove?

Pusa...
A da ti nisi malo poglup ?

Sto ti njemu nisi rekao da on prvo digne temu i onda ti njemu pw poslajes i on tebi bodove i eto .
KRYSTAL je napisao/la:
Nisi ti cigan jarane.

Izradila me ckapi dobr0.. imao 110 bobi odjednom 130.. iskoristio mi premium.. dabogda mu trebalo
- joj vas pricate liku sto mu je stalo do boba, sta hoce bobe za premium, ovaj ga zezno, sta napadate njega. hoce da ima boba i eto. odmah fol oni sta zivis od boba..cccc.. a drugo sto si ti naivan pa vjerujes svakome, samo ukucanima vjeruj )

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.