Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Zalosno

293 pregleda · 22 odgovora · otvorena 13.10.2009. u 18:19

Pozdrav svim clanovima ovog portala,

Otvorio sam ovu temu, jer zelim skrenuti paznju adminima na najmestanju bodova na ovom site-u.

Mislim da je to zalosno, al fkt zalosno. Navodit nickove necu, iz posebnih razloga, al ce se pojedinci naci u ovoj temi.

Zasto određeni admin mora davati jednom liku aplauz na postu tipa "a da znam na koji mislis , ja ga zovem kriticni, nepamtim ga po imenu vec po nadimku kriticni" zar nije pomalo smijesno.

Zamolio bih administraciju da ne brise temu i da dobro uprati Global modove, Modove za odrecene sekcije i pojedine admine, da bi ovome stali u kraj.

Ko si ti da ovo govoris?

Post dobio aplauz od bak1r

Od jutros se bodovi prebacuju !

Sta da ja dodjem i kazem npr. evo neko bodova(nekoj osobi )izvuci se iz minusa !

~Sta bi bilo :

Banovani si sa gamers.ba

Ako je jednom bila tema zabranjeno prebacivanje bodovaonda tako i treba biti !

Koga boli ku**c za bodove?
Jarane poneki isto kao da zive za ovaj sajt, ni ne ustanu odmah g.ba, jao moram zaradit aplauz
Vama je aplauz jarane ko meni dorucak,rucak,vecera (cast izuzetcima)

Dont get me wrong, its just my opinion.

<3

Druže i da jesi u pravu, ti nemas pravo da dižeš ovakve teme..
Znas zašto ?
Tvoj ID je 42.000 tako da se tvoja i moja riječ ovde ne pika
I da digne neko temu ko je ovde više godina niko ga neće je****t ni 2% zato ti kažem dižeš džaba ovakve teme, ovo ce u kantu.
Ovde ce uvjek toga biti nebi to bilo gamers.ba da se to ne radi.
Pozz

Ajde bola ko da tebi ide u dzep il iz dzepa za bodove na gba ?
Hoce ti doci racun za struju veci ?
J**o te nek prebacuju ,nije kraj svijeta =)

Meni je zalosno sto sam sad nakon 2 i pol godine skino' nekakav portabilni CS od 65mb-a i sto nemogu da se sjetim komandi za rate-ove i sto sam kao takav upravo prvi na EPNu bio i sto nemogu da nadjem IP od logosofta >,..,<

A za namjestanje , toga ce uvijek biti, ofirnog i neofirnog , ofirnog kao ovog dole npr. i neofirnog gdje satro drug drugu nesto pomogne. A to sada vecinom dijeca od 12 do 15 godina rade tako da okrenem glavu jer znam da se loze na bodove a svim ostalim starijim clanovima je to nebitno.

Bodovi necine svijet... pa sta ako prebacuju toga ce uvijek biti, nekim su bodovi sve i neki bi i "mamu" prodali za bodove :S sta me briga u minus sam pa me briga ;)

AulleTa je napisao/la:
Ko si ti da ovo govoris?
Ko si ti da njemu kazes sta ce govorit ?
On ima jednaka prava kao i svi ostali clanovi gba portala

BODOVA BODOVA BODOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA9-)

PiraTinstw je napisao/la:
Ko si ti da njemu kazes sta ce govorit ?
On ima jednaka prava kao i svi ostali clanovi gba portala
Ima pravilo koje lijepo kaze:

Ne izigravajte mini administratore

AulleTa je napisao/la:
Ima pravilo koje lijepo kaze:

Ne izigravajte mini administratore
Ima podforum koji kaze Ideje, kritike, pohvale, zalbe ... sve je dobrodoslo

Kao sto sam vidio ulizujes se adminima nebil dobio je***i aplauz

Bodova i igara !

Pa kako ste smjesni sa tim bodovima, pa jesul pare pa da mozes kupit nesto u prodavnici jebote ?! I sta ako neko dobije il ne dobije bodove bez obzira jel zasluzio il nije sta moze sa njima ? Da se ku**i kolko ih ima il sta vec moze ? Pa nisi cuko da cekas da ti neko pljesce il ko debila samara boli te q dobio ga ti il ne ljudi vide jel to trud, sranje il sta vec.

Bolesno !

Ko si ti da dizes tema ovakvog tipa ? Koji ti je ku**c ba de placi sto nisi dobio aplauz eto de de j**o te bod usta .

Ako sam sam svoje bodove zaradio, imam ih pravo davati kome ja hocu. Ne znam šta je tu žalosno.

Ako na men emislis...
lik je u pravu al ja ozbiljno liku dao acc 48 lvl posto neigram pa nek igra mali, a i vidio sam da daje nekom liku 100 bodova za 10 lvl slabji acc i napiso sam mu da je od men emogo dobit za te bodove 48 lvl i pita me ako ocu da mu dam i dao sam mu.. moze potvrdit ;) ko je tolko lud da mi daje 100 bodova dzaba... eto ako si i namene mislio nije najmesteno :) a acc pogledaj srw 1 nick wolf_rider...

PiraTinstw je napisao/la:
Ima podforum koji kaze Ideje, kritike, pohvale, zalbe ... sve je dobrodoslo

Kao sto sam vidio ulizujes se adminima nebil dobio je***i aplauz
j**o te vise aplauz i bodovi dosadni ste nije mi do bodova ni do tog yebenog apluza

mod lockuj ovo, vidis da idu van teme

Kome je do bodova danas,meni vise netrebaju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.