Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bazen na Otoci

413 pregleda · 25 odgovora · otvorena 13.10.2009. u 15:35

Dakle, želim da odem na ovaj bazen, pa me zanimaju neke pojedinosti. Prije svega, da li građani imaju pravo koristiti Olimpijiski bazen (mislim na sebe, studenta), ili se svi kupaju samo u rekreacionom bazenu, koji je dubok samo 1.40 m.

Bezveze mi je ići na bazen koji je dubok 1.40 m.

Osim toga, zanima me kakva je voda, tj. temperatura vode.

No spam, samo odgovori od osoba koje su bile na bazenu.

I nemojte govoriti kako bazen ima svoj web, jer znam to. Zanima me iskustvo potrošaća iz prve ruke. Hvala.
~ Imas pravo na koristenje oba bazena , samo u odredjenim podrucima koji su namjenjenji za rekreativno plivanje , a ostalo je za treninge ...

~ Voda u bazenu je dosta topla , osim kada ciste bazen , pa naspu novu vodu tad je malo hladnija .

~ I ne smijes nositi sorc na kupanje , znaci kupaci kao bokserice i sl , nista ispod koljena, i trebas se istusirati prije ulaska u bazen ...
silver je napisao/la:
~ Imas pravo na koristenje oba bazena , samo u odredjenim podrucima koji su namjenjenji za rekreativno plivanje , a ostalo je za treninge ...

~ Voda u bazenu je dosta topla , osim kada ciste bazen , pa naspu novu vodu tad je malo hladnija .

~ I ne smijes nositi sorc na kupanje , znaci kupaci kao bokserice i sl , nista ispod koljena, i trebas se istusirati prije ulaska u bazen ...
Je li ja mogu izabrati da idem u Olimpijiski bazen, a ne u onaj rekreativni?

I jel se smije skakati, ili samo obićno plivanje?
reLoaded je napisao/la:

~ Mozes , kako je tebi volja. Mozes npr. platiti 1 h vremena , pola sata u Olimpijskom pola u djecijem znaci kako ti hoces ...

~ Za to skakanje nisam siguran , al mislim da je dozvoljeno
reLoaded je napisao/la:

ne smije se skakati, samo plivanje. Mozes u koji god hoces.
reLoaded je napisao/la:

smijes u oba bazena ali se ne smije skakati ni u jednom
Oba bazena mos koristit

Temp vode nezz u *C al se prije istusiras malo hladnijom vodom i nes nista osjetit. Dibina dubokog bazena ti je 2.20 cini mi se

Bio sam ja preko ljeta, uzeo mjesecno kartu 37.5 maraka mos koristiti fitnes teretanu i bazen.

btw. mos korisitit teretanu i fitnes i kad kupis dnevnu il po satu

Moras imat onu opremu tj. kupaci pravi onaj so pravi plivaci koriste ( ne mozes sorc) i kapu plivacku

SRETNO KUPANJE, LIJEPO SE PROVEDI

@edit : nema skakanja izbacuju zbog toga
b1gben4FuN je napisao/la:
Oba bazena mos koristit

Temp vode nezz u *C al se prije istusiras malo hladnijom vodom i nes nista osjetit. Dibina dubokog bazena ti je 2.20 cini mi se

Bio sam ja preko ljeta, uzeo mjesecno kartu 37.5 maraka mos koristiti fitnes teretanu i bazen.

Moras imat onu opremu tj. kupaci pravi onaj so pravi plivaci koriste ( ne mozes sorc) i kapu plivacku

~ To za kapu su rekli da treba imati , al vise da djevojke to koriste , od muskaraca niko ne koristi ^^
Oba bazena mos koristit

A kad ulazis u bazen jel moras preko onih ljestvi, ili se polako spustiti u njega da ne izgleda ko da si skocio?
http://www.olimpijskibazensarajevo.ba/ Evo tu imas sve, sto se tice tih temeperatura i pravila, cijena ... itd itd ... :/
reLoaded je napisao/la:
A kad ulazis u bazen jel moras preko onih ljestvi, ili se polako spustiti u njega da ne izgleda ko da si skocio?
~ Ne moras preko ljestvi , al mislim da je u vecernjim satima , dozvoljeno skakanje , kada nema djece i puno naroda
Ma samo uletis al nemoj ofirno da izgleda koda si skocio
I jos jedno pitanje. Sta je sa vrijednim stvarima, ako imas novcanik ili index. Moze li se to negdje ostaviti?
reLoaded je napisao/la:
I jos jedno pitanje. Sta je sa vrijednim stvarima, ako imas novcanik ili index. Moze li se to negdje ostaviti?
imas ormarice i imas kljuc

imas privjesak stavis ga na misku da budes cool
reLoaded je napisao/la:
~ Imas ormaric ^^ Dobijes na recepciji kljuc
reLoaded je napisao/la:

Skakanje nije dozvoljeno postjetiteljima samo onima koji treniraju
Boli vas u SA briga, u po zime vi na bazen, nama vamo od ljeta do ljeta xD..
reLoaded je napisao/la:
Dobijes kljuc na recepciji kad kupis karticu, tamo ostavis sve vrijednije stvari .

btw fino ti je tamo, naplivaj se
Posto vidim da su ti osobe iznad rekle dosta korisnih informacija, pa cu ti ja reci samo jos jednu a to je da i pripadnici muskog spola (tj. mi XD) moraju nosti kape. Obavezno je!
Razlog: Higijena

~ Kapu mozes kupiti na recepciji.
~ Cijena: 2 KM

Sve najbolje.
Glupo ti je pitanje, al' eto ..

Ponesi index u pola cijene je ulaz ..

Nema skakanja, davljenja drugova, gusenja, glupiranja, fatanja, pisanja u bazenu, isto ne mozes srati u bazenu, povracati, kopati nos itd..

U gacama dodji, ali pravim, ja sam u boxericama usao pa je malo falilo da me izbaci.

Opustena atmosfera ugl.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.