Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Novosti na Global.net.ba serverima

1.011 pregleda · 43 odgovora · otvorena 11.10.2009. u 23:56

Kao sto znate neko vrijeme se nije moglo igrati preko Steama na NonSteam serveru jer je steam nadogradjen na novi protocol 48 ali sada je doslo vrijeme da se to promijeni...

Sa steamom cete od sada moci normalno da igrate na nasem serveru kao i prije

Za one koji igraju preko nonsteama predlazemo da instaliraju patch v42 Patch koji ce vas CS prebaciti na protokol 48, takodjer sa ovim patchem cete izbaciti bagovanje na vasem CS-u...

Takodjer da napomenem da sa vremenom stari patchevi kao sto su v19, v21, v23 itd nece moci da rade na protokolu 48 i sada cete osjetiti malo stekanje a sa vremenom necete moci nikako uci sa navedenim patchevima na servere...Zato je bolje da sto prije skinete Patch v42 i svoj CS dovedete do vrhunca :)...

Navedeni Patch mozete skinuti na sljedecem linku:: http://global.net.ba/download/cspatch_no_bot.rar

Patch instalirati C:\Program Files\Valve logicno 

Igraci sa ovim patchom imaju jedinstveni STEAM ID koji je vezan za Vas comp., tako da necete moci promijeniti IP adresu , niti reinstalirati CS, kao niti oboriti Vas Windows, jedino da kupite nov racunar , Konacno smo dobili rjesenje za chitere, samo pravi igraci CS-a ce moci da igraju i uzivaju u igri :)

Jos jednom da napomenem da se prebacujemo na Protokol 48 nadogradite i vi svoj CS skidanjem Patcha v42 naravno vazi samo za nonsteam igrace !!!

GL&HF

GLOBAL TEAM !!!
Dobra ideja za ovaj patch,extrica! Al opet uvijek ce biti retardiranih likova koji ce upalit wh,speed,aim ...
Prije nekih 3,4 dana sam uso na epn nakon dugo vremena, to je ludnica. Ubijaju te kroz 40zidova, to speed radi ... Ovi nasi non steam serveri propali skroz ... Nadam se da ce se situacija promijenit. i da ce se moci igrati normalno ...
Gl sa serverom 
torQ7u je napisao/la:
Dajem obije ruke da mi sjecete ako za manje od dvije sedmice neizadje novi cheat koji ce biti djelotvoran protiv i tog patcha :)
dajem ruku da moj cheat radi na svakom pecu :D

jeste da je ofirni aim bot ali frcera :D

nema toga servera na kojem nema cheatera tj. moje brace :D
gott je napisao/la:
Bravo momci, svaka cast da oce svaki BiH server ovako uraditi  bilo bi nesta  ...

I KillNet je isto 47-48 protokol,ali nemozes stati u kraj citerima da si bog:D jednog banujes,trojca novi citera udze opet:(
Ma NS je postala patnja igrati, sve sami cheateri. Mislim bilo ih je oduvijek ali sada je to nenormalno 
Jedan od boljih servera u BiH ako ne i najbolji, svaka čast. Samo tako!
  samo vi nista svjesni koja je laz to sa steam idom
super. jos samo sredite admine da ne banaju bez razloga
Global prop'o.

Post dobio aplauz od GAZZEL

e_mouse je napisao/la:
;) samo vi nista svjesni koja je laz to sa steam idom
Haha, pa naravno da je laz :-) ...
a neka neka dobro ste se sjetili da uradite ovo 

♥ 
Podrzavam ovo prebacivanje svaka cast
Nadam se da ce biti jos drugih koji ce ovo uraditi

Inace svi kgb hosting serveri su vec mesec dana steam serveri sa ovim dual protokolom (a ima ih oko 500) tako da generalno sad bi bilo lepo solucija.ba da prebaci svoje servere na novi protokol da moze da se polako zabranjuje p47 i onda mir na serverima nema cheatera ;)
camile jel ovo samo preko ovog pecha mozes igrat na globalu??? od ovih Bosanskih servera?
da..mozes igrati samo na globalu,ali instaliraj jos jednom cs pa preko njega igraj na drugim serverima

@ Alienz nek ti znas koji je dobar koji je los server,killnet ti je vrh!!!
cs.global.net.ba:27015
iGGi je napisao/la:
Podrzavam ovo prebacivanje svaka cast
Nadam se da ce biti jos drugih koji ce ovo uraditi

Inace svi kgb hosting serveri su vec mesec dana steam serveri sa ovim dual protokolom (a ima ih oko 500) tako da generalno sad bi bilo lepo solucija.ba da prebaci svoje servere na novi protokol da moze da se polako zabranjuje p47 i onda mir na serverima nema cheatera 
respect cjenim prave ljude koji znaju nesto a ne koji samo lupaju bezveze ty kralju...
Neki dan me je bash na globalu neki debil baby boy banovao ne jednom vec 3 puta...1 put amx_ban 2. amx_ban 3. amx_dynban i to zbog tog sto sam opsovo boga na micse fuj.
P.S. Restart sam konekciju i uso normalno

Bio sam na protokolu 48.

znaci nije nish sredjeno
dobro je ovo za cheatere, a sta cemo za admine koji me banuju zbog svega osim cheata?
napravi covjek 2 sretna killa i nemoze vise nikad uc na serv xd
nobodyy je napisao/la:
Neki dan me je bash na globalu neki debil baby boy banovao ne jednom vec 3 puta...1 put amx_ban 2. amx_ban 3. amx_dynban i to zbog tog sto sam opsovo boga na micse fuj.
P.S. Restart sam konekciju i uso normalno

Bio sam na protokolu 48.

znaci nije nish sredjeno
Nisi dobio ban ID nego banip kad se zabrani pristup sa starim patchom tj p47 onda ce moci  sad jos uvijek mogu svi uci na server...
mirofa je napisao/la:
Neko hoce da krene da igra cs neko da prestane ! ;D
A u svijetu svaki dan se povecava broj igraca neke igrice ne samo cs ! Tako da su uvijek bili za klasu od nas xD

Koliko kod nas ima ljudi sto imaju extra net i racunar i igraju cs samo radi sminke kao hvalim se igram cs ... ccc :-[
takav sam :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.