Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Izvlacenje :D

378 pregleda · 33 odgovora · otvorena 09.10.2009. u 21:45

Tema je u coffe sopu sada ako neko zna poslije ovih kvalifikacionih utakmica znali neko tacan datum zrebanja ekipa za baraz na SP 2010 .. hitnoo je plzzzz 9-)
i kada se igraju tekme ako odemo u baraz :D
Ako odemo u baraz kao protivnika mozemo dobiti :

-Rusija
-Francuska
-Hrvatska
-Grčka

Nemoze gore
Warground je napisao/la:

-Rusija
-Francuska
-Hrvatska
-Grčka

Nemoze gore
datum sto i mene zanima
Warground je napisao/la:

-Rusija
-Francuska
-Hrvatska
-Grčka

Nemoze gore ;)
Nemoze gore :D haha
awion je napisao/la:
Nemoze gore haha
ovo neznam je GRCKA
ma mi smo pehovi .....

haj abd procemo mi al doce nama hrvatska il francuska imam neki osjecaj al bash

<3
Francuzi bi nam najbolje legli, uglavnom jer su u najslabijoj formi do sad...a kad su bili u najboljoj, nisu nas mogli uzeti ;)
daj ba ruse da ih ownamo hahhah
ako pobijedimo i spanjolsku i estoniju najvjerovatnije je da cemo biti nositelji , tako da nas hrvatska , francuska ili rusija nemoze zapasti .(bar ovo tvrde ciro i kompanija)
Nositelji grupe ce se birati po Fifinoj rang ljestvici .
Dakle od svih 2.mjesta najbolje rangirani timovi ce biti nositelji , a ovi "losiji" ce se izvlaciti protiv koga ce igrati .
Ako ne budemo nositelji najvjerovatnije je da cemo igrati protiv Hrvatske , Francuske , Rusije ili Grcke .
Hrvati racunaju na Engleze da ce pobijediti Ukrajinu kako bi osigurali 2.mjesto u grupi .

edit. Rusi su jaci od Francuske i Hrvatske (bar po meni) ja bih volio Grcku :D

Datum neznam :$

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Izvrsni odbor FIFA-e je odlučio da ce u baražu za SP biti odredena 4 nostielja i to na osnovu FIFA rang liste koja ce biti objavljena 16 .Oktobra. Tako su prema trenutnoj situaciji moguci protivnici zmajeva Hrvatska .Rusija , Francuska i Grcka.

Uglavnom koga kod dobijemo nece biti lahko.
Al opet nasa reprezentacija ima prejaku ekipu i ne boje se nikoga.

Pa šta , ja bih najviše volio da nam dodje Francuska, i da je otresemo ko newbie
eN je napisao/la:
Pa šta , ja bih najviše volio da nam dodje Francuska, i da je otresemo ko newbie
Ti si meni uvjek čudan bio
Od ove cetiri ekipe treba Grcku prizeljkivati
Svejedno je ko dodje, pregazit cemo ga kao i sutra Estoniju.
edit:
Baci Brazil da se igramooooo, igramooooo, igramooooooooooooo!!!!!!!
Sto se mene tice najbolje bi se mogli nadigravati sa francuzima zbog toga sto mi imamo dobre igrace u sredini pa tako da drzimo tu ritam kao i francuzi vole se malo poigrati

Protiv francuza bi naveo da bi Dzeko mnogo problema radio mislim da se francuzi nebi mogli snaci

A sto se tice Hrvata mislim da bi mi nazalost izgubili zbog toga sto bi se vrsio veliki pritisak na tu tekmu mnogo bi se pricalo a znamo kako mi uvijek igramo kad smo pod nekim pritiskom ili pod strahom

Rusi njih nebih volio zbog toga sto oni imaju igrace koji utakmicu rjesavaju kad se najmanje ocekuje treba im malo da bi zgazili protivnika takodjer fenomenalno igraju kada ih hoce i kada srcem igraju sto u ovome bi bio slucaj.

Grcka protiv grka mislim da imamo najvece sanse zbog toga sto oni nemaju bolje igrace od nas samo bi trebali da drzimo svoj ritam poznato je da oni nesto uvijek rade na taktiku ali ja nesumnjam u Ciru i da bi ga mogao prevariti izbornik Grcke.

Ma ko god da dodje, kad god dodje, pobjeda je nasa . .
Ja bi Hrvatsku i Francusku, Grci su sugavi, Rusi jaki . .
S tim da racunam da se igra moje druge zemlje Croatie, raspadne na pola tekme, pa prime 2-3 gola ^^

Ugl, ja sam uvjeren da BiH ide na svjetsko . .
Hrvatska ce se morat pomucit ipak . .

cannabis4posho je napisao/la:
Svejedno je ko dodje, pregazit cemo ga kao i sutra Estoniju.
edit:
Baci Brazil da se igramooooo, igramooooo, igramooooooooooooo!!!!!!!
Potpisujem
aplauz cannabisu od mene :)
Ma samo da nas Rusi ne zapadnu , pa vidio si Euro , i od Eura nije se puno promjenilo , na kontre su jaki i imaju brze igrace , par pojedinaca mogu promjeniti tijek utakmice ( Arshavin , Zhirkov , Pogrebnjak , Roman Pav. (neznam kako se pise prezime :D ) .
I protiv Hrvatske bi bilo neugodno igrati zbog pritiska .
ma BiH ftw. :)

ma 2 odlucne utakmice nema se sta pricat o barazu... sve je na nama ako pobjedimo ove dvije u Africi smo,a ako neku ne pobjedimo onda moramo igrati jos dvije sa nekom od navedenih reprezentacija...sad sve je na nama...kako ce nasi momci to odraditi...ja mislim da mozemo uzeti Estoniju sad...a ako uzmemo njih Spanija nema sanse... znaci to je Afrika...a sad samo treba uzet Estonce....
Go Go Go BiH!!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.