Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

koji mish je bolji ???

792 pregleda · 48 odgovora · otvorena 08.04.2006. u 17:42

hhmmm
Ja vec duze vrijeme koristim MX-518 i navikao sam se na njega..
btw..moj glas ide za MX-518
Ma meni je svedno dobar igrac zna igrat i sa loshom opremom ...

Zadnji edit: 09.04.06 u 19:43:16

Logitech MX518
Ja imam MX518 i sluzi me odlicno za sad .... ne znam , kada sam ga kupovao govorili su da uzmem Razem Diamondback ali eto odlucio sam se za MX518 i nisam pozalio ..... Svidja mi se njegova glomaznost a i dobro mi lezi u ruci ....
G5
bok1 je napisao/la:
Prvo nauci cs'a igrat pa onda kupi mish tj potrazi etc.. moj savjet.. najisplatniji

hahaha to bubi reci mu
Evo abasi ti je bas lijepo objasnio .. Sto se tice designa meni nekako vise odgovara MX (vjerovatno sto ga i ja vise koristim i sl..) Svima nam je poznato da razer ima bolji laser.. ali sto se tice CSa mislim da to i nije velika prednost.. stoga moj glas ti je za MX ..

Ako bas imas love viska.. onda kupis sebi G5 nije ni on na odmet ehe GL
Ja imam 510-ku a kontam uzeti 518-ku jer je po mom misljenju puno bolji Logitech mada je to i do tebe. Probaj oba dva Misha i vidi koji bolje lezi u ruci.

Mx510 4ever...
Ja imam taj razerov DiamonBack mish je jako dobar, nisam ga uspredjivao sa MX118, ali sada sam gupio Logitech G5 i nisam se pokajao, ako imas malo viska love nadoplati i G5 si uzmi. Uzivancija za igranje.

Ako se ipak odlucis za Razer samo da ti kazem da svaki ima malu manu, kada mu stisces dugmice skripi. Jedno vreme je bilo izludjivalo. Al posle koji mjesec prestane hehe...
Obadva su dobra ali u Razera marka je SpeeD LINK a u mx logitech a logitech je prvak u tome
ne znam za vas ali ja sam navikao na ms industrijal i po meni je najbolji
Doasada meni najbolji mish sto je izasao je Logitech G5..Ma pusti pricu "na onog koji si se navikao".mis je mis,navicices se i na novog,a sto novi ima malo vise DPI nije vazno jel?..Moj savjet ti je da,ako imas mogucnost,posudis jedan Logitechov G5 ili razor pa probas,osjetitces razliku odmah.Pozdrav iz Norveske
Logitech G7 i nema dalje!
bok1 je napisao/la:
Prvo nauci cs'a igrat pa onda kupi mish tj potrazi etc.. moj savjet.. najisplatniji

hehehehe bok1 cicas mi misli care... nije sve do misha... tu se gleda i 90% kretanje igracha...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.