Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nintendo Wii spojiti na internet

66 pregleda · 3 odgovora · otvorena 07.10.2009. u 20:02

Poz raja ,, kupio sam sebi wii i chipovo i sve je ok ,, usput jedna od najbolji konzola za mene a imo sam i ps3 i xbox360 ,, Dali je neko od vas uspjeo spojiti wii na internet ako jeste dali moze da napise kojom methodom je spojio jel preko wlan rutera ili preko usb lan adapterom ,, ja sam sebi uzeo usb lan adapter i mucio se danima i nemogu da uspjednem da se spojim na net ,,, kod kuce imam adsl konekciju znaci ondaj bihnetov ruter ,, bio bi veoma zahvalan ako mi neko moze pomoci da je spojim na net hvala unaprijed
Spremni za uzmite Wii iskustvo na sljedeći nivo? Zatim, vrijeme je da ga prikopčati na internet. To je prilično jednostavno - samo slijedite ove korake.

To je ono što vam treba:

Nintendo Wii

Bežični usmjerivač ili Nintendo Wifi USB konektor

1. Prvo, morate odrediti želite li ići ožičen ili bežični. Ako već imate bežični usmjerivač u svom domu, a zatim ovaj svibanj biti najbolji i najjeftiniji izbor. Ako ne, onda će vjerojatno biti ožičen najviše cijene na snazi.

2. Za korištenje s bežični ruter, prvo utvrdite što vaš WEP (sigurnost) kôd je na ruter. Zatim idite u Wii Opcije, a zatim uprave. Klikom na internet postavke i pokušajte pronaći na internetu. Napomena svibanj vam je potrebno da unesete broj WEP ako vaš sustav je siguran.

3. Za ožičen veze, kupiti Nintendo Wifi USB konektor. Spajanje je ljepušan jednostavan kao jedan kraj ide u Wii, a drugi kraj ide u USB port na računalu koje ima pristup internetu u vašem domu.

Savjeti:

Nisu svi bežični usmjerivač će imati WEP enkripcija enabled. Ako želite osiguran priključak, možete omogućiti sigurnost na ruter.

Ako koristite ožičen sustav, Wii Imajte na umu da će morati biti u neposrednoj blizini internet računalo.

HF

Post dobio aplauz od Philosopher

druze moj ,, ja nemam bezicni internet u domu ,, al sam kupio lan adapter znaci to je adapter sto ide mrezno kablo u njega a izlati na usb razumijes i spojio sam swoj nintento da svoj adsl modem i nece da se konektuje na net ,, a sad je pitanje zasto nece
1. Prvo, morate odrediti želite li ići ožičen ili bežični. Ako već imate bežični usmjerivač u svom domu, a zatim ovaj svibanj biti najbolji i najjeftiniji izbor. Ako ne, onda će vjerojatno biti ožičen najviše cijene na snazi.

2. Za korištenje s bežični ruter, prvo utvrdite što vaš WEP (sigurnost) kôd je na ruter. Zatim idite u Wii Opcije, a zatim uprave. Klikom na internet postavke i pokušajte pronaći na internetu. Napomena svibanj vam je potrebno da unesete broj WEP ako vaš sustav je siguran.

3. Za ožičen veze, kupiti Nintendo Wifi USB konektor. Spajanje je ljepušan jednostavan kao jedan kraj ide u Wii, a drugi kraj ide u USB port na računalu koje ima pristup internetu u vašem domu.

Post dobio aplauz od MaraSalvatrucha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.