Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SteelSeries Siberia v2 winner found

429 pregleda · 35 odgovora · otvorena 05.10.2009. u 22:26

C/p sa hltv.org

The Global Challenge in Chengdu is now over, seeing SK Gaming take home first place with their new lineup.

Before the event we arranged a small competition to give away one of the brand new SteelSeries Siberia v2 headsets. Of the nearly 1100 contestants 247 had SK as their pick, and among them we have found the one lucky winner.

And the winner is: Nickyyy - along with his guess he included his reasoning which seemed to work out great - "SK-Gaming! - If they win more chance to win, if fnatic wins you won't get it anyway "

Congratulations to Nickyyy and better luck next time to everyone else who entered, stay tuned for more competitions with free gaming equipment from our great sponsors, give it enough time and maybe you will be the lucky winner!

Dobitnik - bosanac

STa mislite o ovome ?
Jednostavno da kazem - nafaka
Neka hvala Bogu, nek nas ima negdje drugo
fino fino bravo momak.....
Bravo bravo
Njegov komentar :

Thanks all

Few days ago I was talking to a friend of mine and was joking a bit and told him that if SK win in Chengdu I'll sell him mine sennheiser pc166usb headset because I'll win Siberia v2 on hltv.org HAHAHAHAHAHAHAHA

Thanks hltv.org <3

znaci ono ...
pa nek i naseg nekog sunce obasja xD nasi su do sad samo bili dobitnici pozivnica u hag ahahhaha al eo momak probio led

Post dobio aplauz od cannabis4posho

ko zna zna hahaha :D Svaka cast nickyyyy ocemo jos jos :D malo su ti je'ne haha
svaka cast :D
cista nafaka :), ali nek je bosanac dobio nagradu volim vise nego ista :P
Svaka mu cast :D
Znali iko ko je,ime i prezime :D
Extra
Hvala bogu da i nasi nesto dobiju neznam dali ste vidjeli ali i na fb je jedan nas dobio medju 5 ljudi iz gradaćca ipod
cool !

Ja zaboravio pw od maila na hltv.org a imam dosta kesa <3
Cestitao sam mu na hltv.org al evo i ovde jos jednom
Sinoc smo igrali, hvalio se.
O svaka cast, od srca cestitam dabogda jos neko odavde dobio

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.