Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

R.I.P Vedran Puljic

1.336 pregleda · 75 odgovora · otvorena 04.10.2009. u 23:46

Na popularnom sajtu za društveno umrežavanje Facebooku svega par sati nakon ubistva 24-godišnjega navijača FK Sarajevo Vedrana Puljića u Širokom Brijegu, osnovane su tri grupe u kojima je do sada učlanjeno više od hiljadu i po korisnika.

Prijateljima mladog Vedrana Puljića, koji je danas nesretno izgubio život u navijačkim neredima prije nogometne utakmice između Širokog Brijega i Sarajeva, nije trebalo dugo da javno iskažu svoje žaljenje za još jednim izgubljenim mladim životom.

Naime, na Facebooku su već osnovane tri grupe posvećene Vedranu Puljiću, a jedna od njih "R.I.P Vedran Puljic Pulja" broji već 1.400 članova.

Vedranovi prijatelji na Facebooku ostavljaju poruke razočarenja i tuge, kao poruke saučešća njegovoj porodici. Objavljene su i mnoge fotografije nereda iz Širokog Brijega koje su danas obišle sve bosanskohercegovačke i regionalne medije.

[c/p www.sarajevo-x.com]
Grupa je već dostigla preko 5000 članova i mislim da bi bio red da se učlanimo!

Učlaniti se možete ovdje :
http://www.facebook.com/group.php?gid=149367668814

RIP Vedran Puljić
REST IN PEACE !
Moj komsija isto pogoden u prsa sto se vidi na slici
R.I.P. Fakat je bjedno ono sto se desilo citam teme na sarajevo x , murija @ sirko & mostar bas lazu drama ! Fol oteo pistolj poceo pucat i oni ga morali srusit ili druga verzija , oteo navijac pistolj i upucao ga .. Naravno nijedno od ovo dvoje nije tacno . Nego su momka ni krivog ni duznog upucali.

R.I.P.
uclanjen sam vec , fakat bezveze ubise lika , a ovaj momak sto mu se bore za zivot iz moje mahale , fakat tuzno
EVO VIDEO (F)

http://www.dernek.ba/blog/2222465/twoja_mala_/vedran-puljic-

VIJESTI ..
lahko je napravit na je****m facebooku grupu koja nista nece pomoci , pa ljudi izadjimo na ulice protestujmo istjerajmo ovu bagru iz vlade i saveza .
Sudnji dan se blizi uskoro, po svemu ovome sudeci, samo vidite koliko je ovakvih situacija bilo i posljednih 2-3 mjeseca..
R.I.P
Ne mogu vjerovati .. Frajer zivio u mojoj zgradi ... Raja prava bio a vidi sad ubise ga sve im je**m ...
sta sad treba da se toliko zali kad su sami isplanirali sranje?

sto se ne moze gledat tekma normalno :S
stvarno smjesno :S ... da radi gostovanja umres da umres sto volis klub smjesno

RIP !
R.I.P. !

Bilo bi lijepo od vas da ne serete puno, neg da na lijep nacin odamo pocast momku
Coquin je napisao/la:
R.I.P. ! :(

Bilo bi lijepo od vas da ne serete puno, neg da na lijep nacin odamo pocast momku ;):(
Na ovom ce sajtu uvjek biti kretenizma i debilizma kosto nas LAV kaze ... U svojim pjesmama
R.i.P.

Još se tri navijača Sarajeva nalaze u životnoj opasnosti i prema prvim procjenama predstoji im teška noć u borbi za život!DRŽITE SE MOMCI TM JE UZ VAS....
R.I.P
Deca ste ...

Gluposti pišete , nikada ne možete reći da su svi policajci takvi, jer nisu!

Oni imaju najteži posao u državi, čuvaju vas je***u nezahvalnu dječurliju, i wanna be navijače. Koji da bi bili face pišu A.C.A.B , 90% vas utakmice prave nije vidjelo očima.

I svako ko je u tim neredima , klošar je je***i! I da sam policajac sve bi ih prebio kako treba. Nije ovo država koja treba podržavat' huligane. Jer to je smeće , koje se treba brzo istrijebiti. = )

Potpuno nepotrebno Bosni i Hercegovini.

A momku neću napisati R.I.P , jer ga ne znam. =)

good luck.
Prije se moglo normalno gledat utakmica, bez ikakvih nereda i slicno, odes na drugu stranu pozdravis se sa drugim navijacima bez ikakvih svadja/prepirki/sutanja i slicno, a sad...
Z O M F G, no comment
fantomac je napisao/la:
sta sad treba da se toliko zali kad su sami isplanirali sranje?

sto se ne moze gledat tekma normalno :S
slazem se s tobom.

Utakmice premier lige BiH su za neke samo povod da se biju i prave nerede, Niko vise ne uziva i normalno gleda tekme vec se to samo ide i neredi se prave ...

Zao mi je mladica. Ali ljudi su sami izazvali nered ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.