Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

privatni SRO ili oficialni SRO?

64 pregleda · 5 odgovora · otvorena 04.10.2009. u 19:03

pitanje sro igracima koji su probali i privat SRO i normalni sro koji vam se vise dopao? ja licno nevjerujem da je privat bolji jedini razlog glupooo nabijes lvl 100 u roku od 10 dana ako si vec upucen u igricu :S lol. i mislim da privat sro igraju samo neki pojedinci koji bi voljeli da su velik lvl a to nemogu na originalnom SRO.
Privatni igraj jedino ako hoces da isprobas nekog lika pa kasnije sa njim da pocnes na originalnom silku.
sam pitam za misljenje koji vam se vise svidio, ja igram na originalnom i jedino zbog cega bi presao na privat je razlog glupog trafica ako nekupim premium.
a ovi na orginalu pretjeruju sa lvlingom .. Previse jbvt do 40 lvla ti treba 4 mjeseca jbt ... Stvarno gloopost
heheh to si se ti zezno il neznas bas sro xD ja napravio lika kad sam dobio ban i za sedmicu dana kad je prosao ban bio lvl 52 xD
Ovisi o tebi....ja sam igro na orginalu dok mi nije vise dojadilo....pare za premium,bot i te stvari....doduse onda sam preso na private tu nije lose....al ipak ja vise volim orginal al neigram nista od toga zavrsio sam s tim....uzima previse para,a neda mi se ni priate da igram vise,sad gledam da nes drugo pocnem.
Ah rasprica se ja sorry,sto sam htjeo da kazem ako si voljan davat puno para za sro onda igraj orginal,a ak volis da fino igras free ili ipak ponekad nesto sebi kupis ovisi o tebi kako ti hos onda igraj private...Na tebi je da odlucis.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.