Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Majka

1.161 pregled · 77 odgovora · otvorena 04.10.2009. u 00:11

Zalosno koliko se neko moze stidjeti svoje majke.
Ne mogu vjerovati.

Meni suze krenule na oci.
A kraj je...
Bukvalno plačem ..
Ovo me podjsetilo na jednu priču iz bosanskog , kako se decko stidio mame , nesta slicno ovome .. Jadno ..
Na kraju sam bukvalno suzu pustio , a zapravo je ona osoba koja mu je oko poklonila ..
Jos sebi nisam dosao od ovoga ..
Mozemo bit samo sretni sto nismo u kozi ovog beznadeznog slucaja i sto se nas um moze samo zgrozit na njegov.

Hvala Bogu
suza u oku
ovo treba da bude pouka vecini od vas
Plakao prvi put kad sam citao prije nekoliko godina,ali opet sam plakao slusajuci ovo i nije me stid :(
no koment
na 4,52 zaplako

btw ovo nam je profesorica pricala u osnovnoj ....
:(joj zaplao sam ko malo djete,nemogu da vjerujem,bas sam tvrd lik i tesko mi je zaplakat ali ovo:(:*,nedo bog nikom:(
kakva je da je ali majka ti je ... ona te donjela na ovaj svijet i ona ce biti jedan od glavnih faktora na onome svijetu. Ipak odgojila ga je i obrazovala :( jako tuzna prica, ali nazalost dosta ovoga je istina :( :( :*:*
Citao sam ovo davno, svaki put me bas pogodi, jer mi je stara bas sto bi se reklo i otac i mati cijeli zivot ^^
Svarno nerazumijem kako se moze stidjeti svoje rodjene majke.
I jos na kraju...Poklonila mu svoje oko,sta da je on odrastao bez jednog oka.U kucu je nije pustio nakon svega sto je za njega uradila.
Stvarno zalsno,nemogu sebi da dodjem.

Post dobio aplauz od bak1r

pricu znam ima 2 godine.
sjeb veliki, pouka velika!
Nemogu da vjerujem Allahami
Sto nije tema u zanimljivima ?

Zato sto se nepominje kako je neko nekoga ubio na csu
zna se desiti da te majka dovede u nezgodnu situaciju, nezz kako da kazem postidis se, ali ipak ovo je fkt pretjerano :S.. Ipak majka je majka :S
Video je za 10, ali je tužan fakat. Stvarno me rastužilo.
Ja nemam mater, al' ovakvoj nezahvalnoj raji treba je**t mater, al' vidit ce on kako je kad izgubi nekog roditelja, ipak imas pokvarenih dusa kojima je svejedno, mozda ta budala nekad i svati to, ko zna sve u svemu zalosno je.
Joj i ti Phil jarane sto ovo stavljas....Taman sam zaboravio probleme a ti ovo stavljas....Jaran placem ko malo dijete...a jbt

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.