Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Na mjesecu pronadjen kip andjela

713 pregleda · 46 odgovora · otvorena 02.10.2009. u 13:17

Djevojka s krilima je nalik modernom čovjeku, te je ručno izrađena prije 200.000 godina. Morris Charles, bivši NASA-in znanstvenik, vjeruje da je to dokaz da je Mjesec bio naseljen.

Geolog dr. Morris Charles otkrio je javnosti da su djelatnici NASA-e pronašli kipić anđela u kamenu koji su s Mjeseca donijeli astronauti Apolla 11 1969., dok je kemijskom analizom utvrđeno da je predmet star 200.000 godina!

Ručno ispolirana djevojka s krilima i dugom valovitom kosom izrađena je od željezne smjese te je umetnuta u kamen nađen na brdsko-planinskom području Mjeseca.

Charles tvrdi da to isključuje mogućnost da je anđela ostavila rasa s druge planete, već da to dokazuje da je Mjesec svojedobno imao atmosferu poput Zemlje, odnosno da je bio naseljen.

"Ovo je dokaz da je Mjesec imao uvjete za život, te da je bio naseljen duhovnom rasom čija je religija bila slična našem kršćanstvu".

"Čelnici NASA-e su naravno znali sve ove godine za taj artefakt, ali su zabranili da se o njemu govori strahujući od panike koja bi zahvatila čovječanstvo".

"Meni su ga prokrijumčarile osobe čiji identitet nemam namjeru otkriti, a kipić će do daljnjega biti čuvan na tajnoj lokaciji", izjavio je novinarima Charles, koji je pune 23 godine radio za NASA-u, do 1987.

Zanima me sta vi mislite o ovome. Po meni je ovo fkt interesatno i jos jedan od dokaza da je postojala civilizacija na mjesecu
jako interesantna tema... moguce je svasta, mozda je nekad i bilo zivota :P
hmm ...

da ima na mjesecu interneta otiso bi ja tamo davno

tema sexy <3
little je napisao/la:
hmm ...

da ima na mjesecu interneta otiso bi ja tamo davno :D

tema sexy <3
Je**i mater mozda nebi placali kad prekoracimo :D
Inace rado citam sve ove informacije sto se tice otkrivanja neceg, uzivam u njima - al' u ovo ne vjerujem ...

Mislim, ako je Armstrong u to doba mogao doci na mjesec, hodati po njemu, sto sada ne odu astronauti gore ( da napomenem da imamo napredniju tehnologiju :p ) i sve fino ispitaju?
4rm4n1 je napisao/la:
Inace rado citam sve ove informacije sto se tice otkrivanja neceg, uzivam u njima - al' u ovo ne vjerujem ...

Mislim, ako je Armstrong u to doba mogao doci na mjesec, hodati po njemu, sto sada ne odu astronauti gore ( da napomenem da imamo napredniju tehnologiju :p ) i sve fino ispitaju? :r
A sta ti mislis ?

Da je to sve djaba ?
Sad ce jos napravit da svemirci vjeruju u isusa

Post dobio aplauz od Enes

A sta mislim o ovome Ameri ko Ameri jos ce da pronadju suhu vodu i najveci pronalazaci na svijetu ccc

omg neznam sta sve nisu izmislili ali ko zna

da li je bilo ikada ista van planete zemlje u to ne ulazim

ali Ameri sve znaju i to je stvarno glupo fol oni nasli gore neku

djevojku ccc koji BED...
Eto sigurno , nashli kamen , donjeli na zemlju i u njemu "kip" :S

Post dobio aplauz od bak1r

PiraTinstw je napisao/la:
A sta ti mislis ?

Da je to sve djaba ?
Nakon svih preseravanja sto prave, vjerujem da se moze, i da se ima para za ovog'.
Sve je to cool ali ofiraju previse sa tim vjerama ozb.

Mogao sam i ja doci prije 1000000 godina i reci ljudi vjerujte u ovo , ovo je dobro a ovo lose .... zbog vjera narod se i zavadio!

U buducnosti ce pronaci sigurno planet na kome se moze zivjeti ali da posalju normalne ljude a da vamo ostave ove sto ofiraju kako su hriscani boziji narod ili pravoslavci , katolici ili vamo muslimani itd ... poslati 10 ljudi koji ce biti slozni i pametni

Oni su nam to tek sad otkrili ....
Da vi znate sta oni imaju jos ovakvih stvari samo ih skrivaju od javnosti .Bila je nedavno emisija o ovim NLO-ima i nekim duhovima .Otkrili su nekako da nasa skirva jedan NLO ,koji je porijeklo od vanzemaljaca .I prije nekoliko godina je "vanzemaljac" pao na zemlju eo slika

Ovo nemoze bit izmisljeno ,ovo je stvarno !.Ima jos dosta toga sto ukazuje na vanzemaljski zivot i neke paranormalne stvari (duhovi ,alieni..)Pogledajte na you tube.Ali oduvjek NASA i drugi skrivaju od javnosti .A ova slika je nekako procurila ..
4rm4n1 je napisao/la:
Nakon svih preseravanja sto prave, vjerujem da se moze, i da se ima para za ovog'. 8)
Ti bi davo milijarde da odes zbog necega gore 9-)
enGy je napisao/la:
A sta mislim o ovome Ameri ko Ameri jos ce da pronadju suhu vodu i najveci pronalazaci na svijetu ccc

omg neznam sta sve nisu izmislili ali ko zna

da li je bilo ikada ista van planete zemlje u to ne ulazim

ali Ameri sve znaju i to je stvarno glupo fol oni nasli gore neku

djevojku ccc koji BED...
Ameri su ipak najbogatija zemlja i normalno je da oni to sve pronalaze i istrazuju
Ja licno ne vjerujem u ovo, iako se cini interesantno na prvi pogled. Mislim da iza ovoga stoje neki visi ciljevi. Takodje ne vjerujem da su ljudi bili na mjesecu, jer dosta sam citao o tome, te sam negdje nasao da svaki danasnji mobitel ima jaci hardwear nego sto je to imao "Apolo 11". Sto se onda u danasnje vrijeme ne ide?
Saydiac je napisao/la:
Ja licno ne vjerujem u ovo, iako se cini interesantno na prvi pogled. Mislim da iza ovoga stoje neki visi ciljevi. Takodje ne vjerujem da su ljudi bili na mjesecu, jer dosta sam citao o tome, te sam negdje nasao da svaki danasnji mobitel ima jaci hardwear nego sto je to imao "Apolo 11". Sto se onda u danasnje vrijeme ne ide? :-X
Ima vec gore baza u koju se dovlace astronauti

Pa nece svako poljetanje objavit :S
vrabaCC je napisao/la:
Da vi znate sta oni imaju jos ovakvih stvari samo ih skrivaju od javnosti .Bila je nedavno emisija o ovim NLO-ima i nekim duhovima .Otkrili su nekako da nasa skirva jedan NLO ,koji je porijeklo od vanzemaljaca .I prije nekoliko godina je "vanzemaljac" pao na zemlju eo slika

Ovo nemoze bit izmisljeno ,ovo je stvarno !.Ima jos dosta toga sto ukazuje na vanzemaljski zivot i neke paranormalne stvari (duhovi ,alieni..)Pogledajte na you tube.Ali oduvjek NASA i drugi skrivaju od javnosti .A ova slika je nekako procurila ..
SLIKA -.-
On che njega bez rukavica dirati ? xD

Nemoj vjerovati u sve shto vidish , pogotovo na netu , samo se zamarash s tim...

Post dobio aplauz od bak1r

PiraTinstw je napisao/la:
Ima vec gore baza u koju se dovlace astronauti

Pa nece svako poljetanje objavit :S
Da, ali ne idu na mjesec nego na vjestacke satelite.
vrabaCC je napisao/la:

Jesi gledao ikad Star Trek?

Sjećaš se koje je godine napravljen Star Trek?

'60e jarane. Kad vidiš tamo one vanzemaljce , rek'o bi ma istina 100% , ono da si sa Bjelašnice i prvi put upališ TV.

Tako se isto ponašaš ti , đe si alien? , tinejdžeri se neki zajebavali obukli kostime i namjerno uslikali da bi postali poznati.

Isto bolan ko to sa mjesecom , pa amerikanci bi otišli do sad hiljadu puta na mjesec da je moguće , al' nije kontaš. Tu su uvijek ljudi , pardon ovce poput vas koje će vjerovati svemu što oni napišu.

Odo ja reć da sam naš'o na Igmanu Chuck Norrisa , biće na svim vjestima. Bošnjo naš'o Chuck Norrisa : O

ne pričajte gluposti pl0x.
Ovako, interesantne su meni neke misterije 2012 god, maye, elijeni, krugovi u zitu i ti fazoni, al ovo je ubjedljivo najveca glupost koju sam ikad cuo. Iz aviona se vidi sta je cilj tih bolesnih i debilnih Amerikanaca ciji um je beskonacno bolestan. Jos isto je misterija jesu li oni uopste otsli na mjesec a vece sad nasli kip ! Ljudi se pitaju ko je 3 antikrist, pa eto vam dokaza.

Totalni FAIL.
Ovo je vijest sa net.hr-a stara nekih 3 -4 mjeseca ... :S

I vi stvarno mislite da od toliko planeta , toliko galaksija , da smo mi sami u svemiru? Smijesno ...

I ko kaze da ovo mora biti anđeo i da mora imati veze sa vjerom ako ima oblik zenske osobe sa krilima...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.