Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW gold guides ?

124 pregleda · 12 odgovora · otvorena 29.09.2009. u 22:45

Vece gameri...

ja bih da predjem na stvar...

ovako svako ima problem sa goldom u wowu tako i ja....
trazio sam guide pokusavao ali nisam uspio od svih guida ukupno sam zaradio 100g na 80lvlu sto se nije pokazalo dobro...

eh sada...
da li se isplati kupiti:
http://www.warcraftriches.com/
http://www.gold-secrets.com/?hop=marickaff

etc...

koja je mogucnost da ce mi skamat credit-card....

i josh nesto trazio po youtubeu nasao sam ovo:

http://www.youtube.com/watch?v=QAXOjy5ZCD4&feature=related

i imam pitanje oko ovoga...

ako uradim to sto ovaj pokazuje da li ce me banovat i koja je mogucnost da ce skontat to ...
HybeN je napisao/la:
JC ez mod. ne trebam ti više ništa reći.
Takodje, mining i JC KICKASS! Ja sam u roku 8h farmanja bez prestanka zaradio 2,8k golda pa ti gledaj
Jarane ja kad je ovaj patch 3.2.2 izaso kupio 4 crusader orb i sell 1.5k golda each otislo ko kifle ;)

inace Daily quests samo sa turnira farmaj i dobro ce ti ici j**o to rizikujes ban sa tim sranjem
hmm ne znam koje su ti profesije prvo.

drugo : kao sto neko naveo vec , crusader orb prodaji dok jos ide i dok je cijena velika , badgevi = kupi matse za gemove , ako nici JC nek ti neko napravi ono sto najvise ide i sto je pristojna cijena 180-200 golda , + honor 10 k honora 1 materijal. ovo nesta na brzaka.
taj video sto si posto, req da dl taj link u description sto je naravno keylogger, a za gold bi ti preporucio JC, ja sam zaradio 15k golda za manje od 20 dana, a nisam se toliko ni trudio.
Ja sa nikakvim crafting profom na 70tom dku pravim jedno 1kg za sat-dva.
Znaci uzmes mining + enchanting let's say, nikakve vodice i sranja ne kupuj, samo lazi i rece ti isto sto i mi svi.
ako kupis jedan od onih guideova upucaj se odma, odradi dajlije ak ti je mrsko farmat a ak ti treba jos koristi mozak i budi na aukciji bar 30 min dnevno i imaces dovoljno, ulozi pa ces dobit,

a ak si farmer onda ko sto su ti rekli mining i jc i leti
Kao prvo, ti guideovi ti nece pomoci, jer je na svakom serveru drugacija situacija, a takodjer jer se u istim spominju neke gluposti koje nemaju veze s goldom, nema puno price oko golda, farmanje, imas farming profesije sa kojima zaradjujes, a usput mozes jos nesto sa strane provuci.

Btw, ako vec hoces da skines guide ima milion free linkova ... samo potrazi malo.

Na mainu imam Jwc i Lew, na altu Herb i Alch. Cini mi se da imam oko 15k sad na charu. Tako da ti je to ez mode, samo se zadaj ...
Ja sa herbalismom isfarmam oko 500 golda na dan Biljke ftw , jos alchemy flaskovi na AH prodaju se ko ludi
kakavi guidovi , kakve profesije :)

uradis svaki dan 5-6 dailya zaradis 150-200g , sto ce ti vise ? D:
il cekas novi patch , gledas koji ce change biti i odmah se spremis , prvi dan zaradis golda i cao :)
imas takvih gluposti na kile, sve zavisi od servera do servera kako se krecu cijene.

po meni najprofitabilniji nacin je iskiristiti svoju profesiju max (u mom slucaju herbalisam i tailoring, 20 biljcica po 20 golda a skupljam ih po 5 minuta, s druge strane pravim 20 slot bagove i prodajem po 80 g :D)

onda radim 24 dejlija dnevno to znaci...
299 g za 23 dejlija, i plus 22 od HC-a

onda odes farmati nesto sto se dobro prodaje, ako je WG vas
odes i farmas Crystallized Fire ( pretvoris njih 10 u jedan i prodas ga za 20 golda i tako dalje)

kako got okrenes svatices da u ovoj igri je gold najmanji problem....
sve u svemu lud si ako kupis gold....
Stvarno ako vam je problem da zaradite gold u WotLK onda slobodno prestanite igrat igricu...

Daily questovi, eternali, profesije cak i PVP-om se moze zaradit pravo puno golda.

Ali izgleda da je to vecini problem...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.