Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

World of warcraft

91 pregled · 5 odgovora · otvorena 07.10.2009. u 13:25

Pozdrav mala raja evo jedno pitanje za wow

Ocu da pocnem na orginalu da igram wowa pa ako mi neko moze
reci koliko kosta i kako se placa sve to posto sam pocetnik ...

Malo vise da mi objasni o serverima patchevima i td ..

Unaprijed hvala !!
http://www.gamers.ba/forum/18/29123/wow-kako-poceti-original-/

Eto ti jedan TUT

Post dobio aplauz od Fajki

ako si pametan nemoj ni pocinjati, ako pocnes donji si buraz
Kako sam ja upoznat za Sarajevo, imas kupiti WOW u Gamelandu.

Meni je neki dan Storm rekao da je u Sarajevu kupovao WOW medjutim ne znam da li je bas tamo.

A cijene se ovako krecu. Znaci WOW 29 KM, TBC oko 40 KM i TLC ti je oko 70 KM. A gamecard za 2 mjeseca ti je 69 KM.
@Ownator nemoj to počinjat to ti je glupost žešća Ako već želiš igrat igraj na privatnim serverima,nemoj postat no lifer i plaćat 420 KM godišnje + što si kupio igru!Znači možeš uštedit preko 500 KM
MaxYz je napisao/la:
@Ownator nemoj to počinjat to ti je glupost žešća :r Ako već želiš igrat igraj na privatnim serverima,nemoj postat no lifer i plaćat 420 KM godišnje + što si kupio igru!Znači možeš uštedit preko 500 KM :-X
boli tebe ku**c da li ce on placati, pa da kosta i 5 hiljada maraka, ako je momak trazio, kako, sta, gdje, odgovori, a nemoj se praviti pametan molim te.

@topic

oko 90km ja mislim da ti treba za sve, wow, tbc i wotlk.
tbc i wotlk su ti 2 expanzije, a ako tek pocinjes uzmi samo wow, to ti je oko 30km, pa vidi ako ti se svidi..
prvi mjesec ti je free, a inace ako placas preko kartice 20km (nesto vise) ti je mjesec dana.

sto se tice servera, ne znam sta bih ti rekao.. ne moras se sa tim zamarati jos, kad pocnes javi se za pomoc oko takvih stvari , cya
:)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.