E vako raja imam velikih problema sa zvukom na racunaru tj, nema ga .Kako je doslo do toga ? fino , imao sam video &audio konverzaciju an msn-u i odjednom puf nea zvuka , -- razlog neznam ,Posle toga haj pokusavo sam neke stvari an racunaru , jednostavno nea ,racunar prihvata da je sa audio device-om sve OK al jednostavno nea zvuka , haj onda sam otishao i uzeo novu zvucnu (2 vec sam jednom mjenjo i sve ok bilo ) , i puf folovi golovi prihvati on new hardware , instaliram drivere , opet ukljucim sve opcija svound prebacim na novi device , , racunar prihvata da je sve udure i da radi al ja jednostavno neam zvuka !!!
Za svaki normalan savjet i pomoc unaprijed hvala , za neke pametnjakovice koje ce mi predloziti da idem na device manager ili audio and soun devices --- vec sam pokusao sve , hvala ne treba pomoc !!!
FALA UNAPRIJED !!!
Za svaki normalan savjet i pomoc unaprijed hvala , za neke pametnjakovice koje ce mi predloziti da idem na device manager ili audio and soun devices --- vec sam pokusao sve , hvala ne treba pomoc !!!
FALA UNAPRIJED !!!