Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zvuk usporen

0 pregleda · 14 odgovora · otvorena 09.04.2007. u 21:39

Kada slusam nesto, bilo u winampu, media playeru, ili recimo nekom drugom programu koji sadrzi zvuk, taj ZVUK se uspori.

Neznam do cega je, no sumnjam da nije neki program koji sam instalirao danas nesto zabrljao, pa evo lista programa i stvarcica koje sam danas instalirao:

Photoshop CS3
Winamp skinovi
XP Teme

Vidio sam dok sam instalirao Photoshop CS3 da postoji neki programcic koji sadrzi u sebi pojam Sound/Audio, ali mislim da ga nisam instalirao.

Nije problem ni u winamp skinovima jer mi je zvuk spor cak i kad gledam clipove na youtube.com.

Help anyone? Thanks!

Ja sam imao Windows Service Pack 1, i dobio sam wireless..

instalirao sam neke potrebne drivere za antenu i kad god je ubio ukljucen usb comp mi je isto tako stopao.. problem je bio sto nisam mogao uhvatiti signal i stalno je pretrazivao i sto ti kazes usporene pjesme bile u winampu

instalirao sam sad pack 2 i normalno sve radi, hvata signal tako da ne ga ne trazi i ne stopa..

znaci najvjerovatnije si nesto instalirao, ili ti comp "nemore" podnijet.. uglavom te neki program ebe

etc caos
KABAL

kod mene je kabal kod slusalica dole kad se ustekava u comp

malo okrenem savijem kabal i proradi

nije do drajvera kod mene bilo vec do spoja na kablu od slusalica

oki onda formatiraj compjutoer (nije niko rekao ja cu )

Zadnji edit: 09.04.07 u 21:56:29

to ti nije ni do cega sto si instalirao
reinstaliraj zvucnu kartu
t-bone je napisao/la:
to ti nije ni do cega sto si instalirao
reinstaliraj zvucnu kartu

LOL !

@Xe0n: Nije do kabla.
@AlienzZ: Nista mi ne stopa, osim ZVUKA, i to ne samo u winampu nego i ostali zvukovi kao u clipovima sa youtube-a.
@Yuber: Kaspersky+SpyBot+Ad-aware+Mcafee Firewall = Nepobjedivo

Zadnji edit: 09.04.07 u 22:03:12

FragLike je napisao/la:
LOL !

@Xe0n: Nije do kabla.
@AlienzZ: Nista mi ne stopa, osim ZVUKA, i to ne samo u winampu nego i ostali zvukovi kao u clipovima sa youtube-a.

hm sta znas skeniraj komp od virusa, spyware-a itd. mozda si nes pokupio dok skido te stvari, mozda nije no za svaki slucaj.
gl
Pa i meni je stopao samo zvuk

provjeri zvucnu da se nije pomjerila, ili mozda su ti se zaebali neki driveri..

uglavnom pogledaj
E ovako ja mislim da ti je problem u tome photoshopu koji ima taj pojam "sound/audio" . Vjerovatno ti je instalacijom toga doslo do problema sa tempom i za svaku pjesmu ti on smanji tempo.

Nisam upoznat sa tom novom verzijom ali probaj uklonit tu komponentu ili ponovo install photoshop bez toga.
zivio je napisao/la:
vjerovatno skinovi.

Citiram sebe:

"Nije problem ni u winamp skinovima jer mi je zvuk spor cak i kad gledam clipove na youtube.com."
Onda znaci da nije do postavke nekog softwera...hm probaj ovo...

Slika

Vidi tu hardversko ubrzanje... i provjeri sub zvuk,glas i vidi to ubrzanje tamo.

Ako vec jesi hbg.

gl
to ti je tako nakon nekoliko ce ti nadoci meni svako malo se to pojavi ja mislim da nije do slus
FragLike je napisao/la:
Citiram sebe:

"Nije problem ni u winamp skinovima jer mi je zvuk spor cak i kad gledam clipove na youtube.com."

Format !
Dakle, nakon restarta masine, zvuk se vratio u normalu. Hvala svima koji su pokusali pomoci.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.