Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 32 boda

Motor Kupovina

336 pregleda · 26 odgovora · otvorena 26.09.2009. u 16:40

E ovako zanima me keeway motori danas da odem
i da uzmem ... Gdje bi mogao pogledati da znate 100% sigurica
da radi i da mogu odma da nosim motor ...
Bilo bi extra kad bi bila kakva ponuda neki link ili nesto...

Bodove dajem onome ko mi pomogne tj koju lokacuju odem
i nadjem to sto trazim ....

odobrenje imam od admina
nexus_s je napisao/la:
u kom gradu zivis
PISE? RAJVOSA?? SARAJEVO?

@ Akko mozes se kako prebacit do BL,i uzmi :d
imas na dobrinji iza slasticarne kup....ulica trg djece dobrinje nezz broj al ugl na Dobrinji 3 iza slasticarne kup moras znat gdje je to :D
lik prodaje te keeway motore zove se ismar et :D
na malti pored atile

kmk d.o.o.

al jarane sad je vec 16:50 nevjerujem da ti sad rade..

@ ovaj iznad : to je od istog covjega radnja kao i ova na malti (krzlo).. ^^

Medixon je napisao/la:
PISE? RAJVOSA?? SARAJEVO?

@ Akko mozes se kako prebacit do BL,i uzmi :d
onda neznam ja sam mislio da zivis u banja luci imas u banja luci agromehanika se zove prodavnica tu imas 200motora keway :)
hahaha lol cuj gdje zivi a pise citaj te malo molim vas
nexus_s je napisao/la:
onda neznam ja sam mislio da zivis u banja luci imas u banja luci agromehanika se zove prodavnica tu imas 200motora keway :)
a volio bi i ja brate tamo direktno sklapaju i jeftini su nego ovde
Jel ovakvo nešto tražiš?
http://www.pik.ba/artikal/87134/skuter-keeway-matrix-150ccm/
Imam ja keeway matrix 50 ccm

ako te interesuje

[email uklonjen]

et ...
Pa imas na oficijalnoj stranici

http://www.keeway.ba/

U mene je jaran bio kupio u Doboju sad ti vidi gdje ti je najblize
Sve zavisi do koliko para i sta trazis.

@ GILLERA

@ APRILLIA

@ YAMAHA

Imas sad i ona sranja Lifan , Kanuni , Keeway itd al ovo gore su motori dobar je i pezo.
RzA je napisao/la:
a volio bi i ja brate tamo direktno sklapaju i jeftini su nego ovde
onda neznam nadji negde gde ti je blizu da kupis keway moj brat ima motor od 125 kubika zove se sprint fabrika u banja luci neznam ja misli da je platio negde oko 2000km u banja luci a ti vidi mozda ima u sarajevu ta prodavnica ja ti savjetujem kupi sprint bolji je od keway
N3sTabilaN je napisao/la:
Pa imas na oficijalnoj stranici

http://www.keeway.ba/

U mene je jaran bio kupio u Doboju sad ti vidi gdje ti je najblize :)
ja tu nisam nigdje cjene vidio
Kolika kubikaza :S?
Keeway motori su karina. Za te pare istina je da ne mozes naci bolji , al bolje uzet vise para pa apriliu/gileru/ili pezo. Koliko para toliko muzike.

Pogledaj preko puta telekoma na malti ima jedna prodavnica ima veliki izbor keeway motora.
bosanacz je napisao/la:
Kolika kubikaza :S?
Keeway motori su karina. Za te pare istina je da ne mozes naci bolji , al bolje uzet vise para pa apriliu/gileru/ili pezo. Koliko para toliko muzike.

Pogledaj preko puta telekoma na malti ima jedna prodavnica ima veliki izbor keeway motora.
ma nevjerujem da radi sad

a kubikaza bi bila preko 100 50cc je smece da nema veceg
RzA je napisao/la:

Pa zavisno od godina , spretnosti , i dubine dzepa kubikaza je relativna. 50(tkz. 49) je kao da ga mogu vozit sa 15-16 godina , bez vozackog ispita. 45 km/h kazu da moze ici. Naravno to su blokade, dok on sa malim izmjenama moze ici i do 90-100
ako uzimas preko 50 uzmi 150/125 ili 250. Startniji motori, brzi, stabilniji , jednom rijecju bolji. Al kazem ti polovna gilera>nov keeway. Pa ti kako hoces.
I da koliko para namjeravas izdvojiti ?
Odeš brate na ulazu u Rajlovac tj malo niže od one petlje gdje se sa stupa ulazi u Rajlovac.Na desnoj strani češ vidjet na ulazu puno bajkova i motora (skutera) ja sam tu bio prije dvadesetak dana kupio biciklo i što se tiče ponude imaju svega a i nisu nešto skupi ;) Svrati ako ti bude pri ruci i vidi :)
RzA je napisao/la:

Evo da ti navedem gdje imas sve kupiti skutere i ostalo :
North prodavnica na malti odma pored romine i atille imas sve vrste skutera motora,zatim robot rajlovac nisu skupi drugi sprat izlozeno dosta motora i skutera ima sigurno ovi dana akcije cijena jer je sezona vozanja na zalasku imas prema ilijasu keeway yamaha radnju dosta bas davno sam bio tamo veliki izbor samo se malo raspitaj oko te posto nisam upucen.Imas isto u brijescu polovne prodaju 100 metara pored tamo kineske pijace neznam za garanciju.... eto GL oko izbora posjeti isto pored elektroenergetske na lijevu stranu mislim es company ima skutera...
RzA je napisao/la:

@edit : fulo ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.