Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

DEADLY. is back !

254 pregleda · 25 odgovora · otvorena 26.09.2009. u 00:07

Pussica

~ Evo udjoh na g.ba nakon 5-6 dana s' razlogom da vas pitam :

" Da li ja stvarno trebam otići sa ovog portala ili ne trebam" ??

~ Ako Trebam (DA) - >Zašto ??
~ Ako Ne trebam (NE) -> Zašto ??

Toliko od mene, jer stvarno ne mogu da zaboravim neke momke ovdje koji su mi ko braća, pa vas sve pitam, da mi kažete
Realno, kako ce to neko znati bolje od tebe? Fkt ne kontam, mozda sam glup... Sad zamisli da ides negdje vani da radis, pa kako bi se oprostio od porodice, drzave u kojoj zivis.. Nije g.ba sve u zivotu.. Oprastate se kao da vam je zivotno djelo, ili neka karijera.. Ako ne mozes dnevno odvojiti 30 min da prelistas teme or what, jbt ga brate onda, nemoj ni dolazit...
CHUKY says : ado vrati se na gejmers

DEADLY says : vracham se raji na gamers.ba

~ hahahahhahah

<3 ADOOO
A sto si dosadan ocati smaras beze,sam odluci dali ti je ku**u cejf da odes ili nije a ne nas zamarat beze iskreno mene libu qurac dali ces ti "OTICI" ako odes jedna "BUDALA" manje tako je moje misljenje cus <3 odo spawat sutra igjam cs-a jano !!!!

@ EDIT : CHUKY a ti si moro editovati moj post da bi spamo po gejmersu kako si kul sta ga branis sto je iz iste selendre ko i ti ja pisem svoje misljenje cao ne citiraj me vise ! Ako mos uvuci mu se u guzicu jedini dobar leek iz gorazda je ame i eddo i ostala klapa iz TaFF-a !!!
Jarane,zbog jedne svadje sa klocom da ides,po meni nebi trebao,bilo je mnogo kurpni stavri gdje ljudi nisu odlazili s portala ;)
a dedly i ti kenjas ocami vise :P ajde ba ne seri vrati se na portal i uzivaj ;) da mislis da nebi trebao biti ovde nebi se niti javio ;) xD
Što nas boli neka stvar oćeš li ti ići ili ne, ako hoces vec da ides to je tvoj razlog, al 90% likova koji su rekli da odlaze sa gamersa... i dan danas su online ovde
nezz fkt sta da ti kazem....tvoja i samo tvoja odluka...niko te nece moliti...
To bi trebao sam sebe pitati,jer ovdje stvarno neces naci dobrog odgovora.
Ako ti je ovdje dosadno,mislis da nemas ovdje sta vise da se zezas sa noobovima i spamerima onda napusti...U suprotnom nemoj napustati.Nemozemo ti mi reci kako se ti trebas ili vec osijecas.
FrixioNz je napisao/la:
A sto si dosadan ocati smaras beze,sam odluci dali ti je ku**u cejf da odes ili nije a ne nas zamarat beze iskreno mene libu qurac dali ces ti "OTICI" ako odes jedna "BUDALA" manje tako je moje misljenje cus <3 odo spawat sutra igjam cs-a jano !!!!

@ EDIT : CHUKY a ti si moro editovati moj post da bi spamo po gejmersu kako si kul sta ga branis sto je iz iste selendre ko i ti ja pisem svoje misljenje cao ne citiraj me vise ! Ako mos uvuci mu se u guzicu jedini dobar leek iz gorazda je ame i eddo i ostala klapa iz TaFF-a !!!
Ako te nezanima hocel otici i vratiti se samo preskoci temu pls ...
Ma nisi ti otiso sa gamersa imo si OFFLINE MOD
Nemamo mi sta govoriti oces ti ici ili ne ! To je na tebi ali ne vidim razlog zasto bi otisao .Ne kontam te koji su otisli gdje su otisli sta ne koriste vise internet Pa svako moze uraditi LOGOUT i ne uci mjesec , dva , godinu , pa se vratiti nekad i obici staru raju i momke sa kojima je igrao neku igircu , bio na turiru ili upoznao preko g.ba pa da upita sta imam kakvo je stanje .

Moj predlog je onaj treci koji nisi naveo .A to je na meni je da odlucim

Hajd ziv bio i pamet u glavu sjeti se svega sta si naucio preko g.ba i ako si zbog nekoga otisao skontaj u glavi zasto bi ja zbog nekogao otisao zasto postoji spam /block opcija itd...
Smijesno.

Mislim da se ponasas djetinjasto. Ako si jednom otisao, otisao si. Bit ces zaboravljen i to je kraj price.

Nikoga ne zanimaju tvoje djetinjaste price. Postoji 40 000 membera+ na portalu, a ti si samo jedan od njih.
Izvini molim te, zasto ti tu temu ovde postavljas ?
Sta imaju gameri veze sa tobom sto ti napustas ili dolazis, nemoj se naci uvrijedjeno ali je tako 95% raje ne interesuje tvoji odlasci sa g.ba ili dolasci na g.ba
Jos nesto drug ja bi samo stavljao oprostajne teme za Admine i Modove koji se oprastaju, a za nas normal korisnike to nije potrebno kad podjes pozdravi koga trebas i logout i ne ulazi.
Ovo su gluposti sto radite al' nemoj se naći uvrijeđeno to ti iskreno govorim sta mislim eto poz
A zasto nas smaras tako glupim pitanjima ?

bez uvrede.

Tebi da se islo otiso bi , ali realno posto si g.ba addicted vratio si se. Zato skrati glumi i nastavi normalno posjecivat sajt , bez melodrama.

(K)
Ma iskreno ktj brate. Nit mi smetaš, nit mi trebaš, nit ništa ako hoćeš budi ako neš nemoraš.

Drug mirofa ti je objasnio neke stvari
bmk!
zar ti nisi stavio neki pw da ga ni sam ne znas ? makar si tako napisao u onoj temi tj. zadnjem postu ?

kako god, ostani, idi

koga briga ?

get a life !?!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.