Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

OPENGL GRAFIKA?

160 pregleda · 8 odgovora · otvorena 24.09.2009. u 21:31

e owakoo..
Inst.sam CS i nemogu staviti grafiku OPENGL nego samo SOFTWER..na prijasnjem CSu sam mogo bez problema sada kada namjestim OPENGL 800x600 32 bita i swe to sta vec ide APPLY i izbaci kao EROR da samo mogu u softweru igrat...

O cemu je rijeccc...ako neko zeli dodatno objanit nek me doda na msn : [email uklonjen]

Imam : NVIDIA GeForce FX 5200 :D
Pa jesi instalirao driver od graficke

Edit : Evo ovdje mozes skinuti drivere iskljuci Vertical sync ako ne znas ima na googl-u kao i ovo sve :/
download

download

Sta ti sve pise u launch opcijama cs shortcuta?

Desni klik na cs ikonu - properties - i taj text pod target sve kopiraj i paste ovdje da vidimo sta pise
ni meni ne moze opengl a ev sta mi pise "C:\Program Files\Valve\Steam\Steam.exe" -applaunch 10
b1gben4FuN je napisao/la:
ni meni ne moze opengl a ev sta mi pise "C:\Program Files\Valve\Steam\Steam.exe" -applaunch 10
Dodaj jos ovih opcija pa probaj, ak nebude moglo pobrisi ih, znaci sa desne strane nek ti ovako izgleda:

-applaunch 10 -gl -32bpp -full -noaafonts -nojoy -noipx
instaliraj driver od grafe ako je u slucaju ati-eva graficka obavezno instaliraj NETframework i morache raditi naravno ako nije ulow graffa..
eros je napisao/la:
instaliraj driver od grafe ako je u slucaju ati-eva graficka obavezno instaliraj NETframework i morache raditi naravno ako nije ulow graffa..
Vidis da ti je lik rekao da je Nvidia grafa iskljuci brate vertical sync a ako ti je iskljucem probaj onda da instaliras najnovije drajvere za svoju graficku.
codex je napisao/la:
Dodaj jos ovih opcija pa probaj, ak nebude moglo pobrisi ih, znaci sa desne strane nek ti ovako izgleda:

-applaunch 10 -gl -32bpp -full -noaafonts -nojoy -noipx
ne moze to S:

al grafa mi ne GF 8600 GT jel mozda zbog toga?

btw. imam najnovije drivere
govorim za ovog sa nvidiom i zalio se ovaj drugi momak ako si corav i ne vidis nije moj prob drugi momak se zalio da ima isti porblem a nije naveo ime graficke :|

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.