Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Logo

141 pregled · 11 odgovora · otvorena 29.09.2009. u 13:44

Pozz
Nedavno smo osnovali klan pa nam je sad potreban logo za taj klan...Posto sam dugo na g.ba primjetim da ima mnogo onih koji znaju mnoge stvari,mnogo onih "umjetnika",pa mi sad treba taj jedan koji zna praviti LOGO...
Naime,naziv klana je gift of God(goG)...Pa mi treba znaci logo na kojem pise goG ...Nadam se da ce neko potruditi se i odraditi nam to...

HVALA unaprijed
a nagrada.....nema truda uzalud )))
ProcitajPRAVILNIK!!Zabranjeneno otvarati takve teme!!
ne znam da li gore pise da mi spominjete pravilnik,da mi spominjete nagradu ili nesto takvo...
Ako znas i hoces napraviti gore sto se trazi,napravi,ako ne zelis,NEMOJ SPAMATI bezze!!! Stvarno uvijek sve vise i vise unazadjujete ovaj g.ba...spamers=dbl's !
buzzy je napisao/la:
jesi ti dosadan...mrs sa g.ba
ljudima je hitno....pitao bih te da tebi treba nesto !!!! aj pozz sad....
buzzy je napisao/la:
Lik je samo zamolio ko je dobre volje da mu uradi.

Vidis da je lik novi na g.ba , vi morate odma.

Ako nisi dobre nemoj raditi ha ja !
MorgaN je napisao/la:
jesi ti dosadan...mrs sa g.ba
ljudima je hitno....pitao bih te da tebi treba nesto !!!! aj pozz sad....
Halo ba ima fan art za to!!

I ti procitaj paravilnik!!Cujes??

EDIT:Jest da je novi ima mnogo takvih registruje se..Mozel logo za klan neko mu uradi i nema ga mjesecima na g.ba!!:S:S
buzzy je napisao/la:
Halo ba ima fan art za to!!

I ti procitaj paravilnik!!Cujes??

EDIT:Jest da je novi ima mnogo takvih registruje se..Mozel logo za klan neko mu uradi i nema ga mjesecima na g.ba!!:S:S
koji je tebi ku**c! pusti cojka, ti dr**s na ta pravila! AKO JE POGRJESIO KAZNICE GA(admini) STA SI SE TI NADIGO IMAS PREMIUM KODA SI BOG! Svjetlis
Mogu ti ja to uraditi nije problem dogovoriti cemo se ako si zainteresovan javi se na privatnu poruku.
facebot je napisao/la:
koji je tebi ku**c! pusti cojka, ti dr**s na ta pravila! AKO JE POGRJESIO KAZNICE GA(admini) STA SI SE TI NADIGO IMAS PREMIUM KODA SI BOG! Svjetlis
Nisam bog!!Prvo to!!Neka postuju pravila!!
Evo nesto bezeveze pa ako ti se svidja iskoristi

~ 1.

~ 2.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.