Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LOL CS 1.6 Server ( Info )

5.226 pregleda · 45 odgovora · otvorena 21.01.2004. u 13:43

Dakle nista od LOL CS 1.6 Steam Servera. Fazon je u tome sto LOL ima neki yeben security pa su neki portovi koji Steam koristi zabranjeni. Rekao je Sergej ( games.lol.ba admin ) da ce dignut CS 1.6 non steam server, na njemu mogu igrati i oni koji imaju i oni koji nemaju steam . Et' toliko od mene.
hm ... kad ce ga dici ?
sergaa ce uskoro to napraviti imas ga na msn [email uklonjen] pa ga ispitaj detalje
Re:
--------------------------------------
hm ... kad ce ga dici ?

Dao sam mu link, rekao je da ce veceras vidjet, e sad problem je sto nosteam verzija ima samo ruska, uskoro izlazi engleska ( tj. dok je leek uploada ). Ja sam igrao na nekim ruskim nonsteam serverima i rade savrseno, vidjet cemo .
pa et aj makar cemo nekako krenuti sa 1.6 et jedan crackovan server i jedan steam server hohoho europ we'r commin
Ima steam stvarno problema na nekim portovima... a i ne volim ga bas
Kaiser je reko da ce mu nakav rus poslati englesku verziju ...
Nece mu nikakv rus poslat, neg se ima skinut sa nekog ruskog servera krekovan 1.6 online!
ma daj prebuste to ba maesu nek on to sredi ako on ne napravi neche niko ,frecerash on comp *the camp!

oj ova ruska vezija oj oj !!
de ako neko zna link za englesku offline cracked verziju ,napishi pasha !
Re:
Nece mu nikakv rus poslat, neg se ima skinut sa nekog ruskog servera krekovan 1.6 online!

de ba sta se pravis vise pametan, taj sto se ima skinut je RUSKA verzija i cijela je na ruskom, a kaiseru je lik rekao poslat verziju na engleskom jeziku ccc
Vidi gogo sad te fino molim nemoj da se pravis pametan , ja sam reko sta mi je coek reko i nisam te pito dali mi vjerujes ili ne aiii!!!...
Re:
Vidi gogo sad te fino molim nemoj da se pravis pametan , ja sam reko sta mi je coek reko i nisam te pito dali mi vjerujes ili ne aiii!!!...

ma ne govorim tebi nego strumfu .
To je trenutno najbolja kombinacija, dok oba ne budu Steam servera

Bas me zanima kakvo ce stanje biti sa serverima, sto se tice igraca, koliko ce ih biti max na Steam serveru

A po cemu ce ta eng crackovana verzija biti bolja od ruske

Ova ruska radi sasvim dobro
Re:
haj stas i onako je bolji 1.5 od 1.6 ha ja

lol, pricekacemo josh malo.. valjda ispane... vazno je da se pocne pa onda dalje polako... kaiser nemoj to da ne posaljes mostarskoj raji ccc
Re:
haj stas i onako je bolji 1.5 od 1.6 ha ja

bolji ? ti si budala...
haha

Neg dobra je i ova ruska, sto mora biti eng? Sve isto samo instalacija je na ruskom, ali to nije problem
Re:
haha

Neg dobra je i ova ruska, sto mora biti eng? Sve isto samo instalacija je na ruskom, ali to nije problem

Ma ja upravo to isti qrac
Ma nije problem opste instalirati ! Uh samo ruski serveri , ping , kad bi bio jedan nas ehhh.
Kako ce biti isti ?
Svi koji su vidjeli "rusku" verziju mogli su primjetiti da ima par bugova i sl. zaebancija ...

Normalno je da ce u "engleskoj" verziji biti ispravljeni bugovi + na "normalnom" je jeziku

Sto se tice servera....za mene bi bilo bolje da se podigne "normalan" server,ali su problem stalni "Update-i" + vecini raje su problem CD KEY's

Poz. svima,
Npr koji bugovi ? Ja jos nisam nista primjetio

Samo instalacija je na ruskom koliko sam ja primjetio igra ko igra sve normalno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.