E idem na gay paradu pa mi treba partner...pa ako neko od vas planira da ide dogovoricemo se
Diskusija
U kanti
gay parada
566 pregleda · 44 odgovora · otvorena 22.09.2009. u 18:43
ja sam ZA!
Idem i ja , samo da se zna , ne ljubim se na prvom spoju...
Ako ces me dovesti dobrim autom, idem... po mogucnosti A8...
PinkyBa je napisao/la:
Ako ces me dovesti dobrim autom, idem... po mogucnosti A8...
breakdancer je napisao/la:
ja samo motor vozim znas vec zbog cega
PinkyBa je napisao/la:
Hmm... da mozes bjezati kad te zajme heteroi ?
hahaha
ZALIM SLUCAJ AL MALO STE NEINFORMISANI
PARADA PONOSA "gay parada" JE BILA ZAKAZANA ZA PROSLU SUBOTU AL JE ODGODJENA POSTO BI DOBILI BATINE OD "grobara & delija" CITAJTE NOVINE GLEDAJTE TV!!
nabije vas sakom vas miron
PARADA PONOSA "gay parada" JE BILA ZAKAZANA ZA PROSLU SUBOTU AL JE ODGODJENA POSTO BI DOBILI BATINE OD "grobara & delija" CITAJTE NOVINE GLEDAJTE TV!!
Ides ti, al' se neces vratit
miron je napisao/la:
nabije vas sakom vas miron 8-)
nabije vas sakom vas miron 8-)
miron je napisao/la:
Idem i ja ali s mitraljezom
breakdancer je napisao/la:
Pa nasa zajednica ponovo organizuje hocemo u EU...

Sve dok je to privatno, moze proci.. Karajte se po stanovima, ali u javnosti se qurcit i paradirati, mnogo se varate..
KillaOR je napisao/la:
Idi u Holandiju pa se pederisi.. Ovdje necete nikad 
Sve dok je to privatno, moze proci.. Karajte se po stanovima, ali u javnosti se qurcit i paradirati, mnogo se varate..

...A u Holandiji svaki 10 je peder
Cuj pedera..................
meni vi ne smetate samo se meni ne nabacujte
koji ste vi debili cime se vi zanimate pederima nek rade ljudi sta hoce ne ometaju nikog svi se mi bunimo protiv njih a niko se ne buni i ne ide palijama i mitraljezima protiv lika koji je slivao 4 zene il silovao svoju djecu to niko ne protestuje ne ide da bije tog lika svi se borimo protiv pedera a oni nikad nikog nisu napali kao sto ostali manijaci napadaju..treba malo razmisliti pa izaci na ulicu i na ciju stranu treba stati.Ja nisam peder hvala BOgu volim p.... ko hljeb al treba sagledati realnost pa onda udarati.
Opet otkazana ! Neka sa bebe radjaju !
NIKADA U SRBIJI !
NIKADA U SRBIJI !
Muris_ap je napisao/la:
koji ste vi debili cime se vi zanimate pederima nek rade ljudi sta hoce ne ometaju nikog svi se mi bunimo protiv njih a niko se ne buni i ne ide palijama i mitraljezima protiv lika koji je slivao 4 zene il silovao svoju djecu to niko ne protestuje ne ide da bije tog lika svi se borimo protiv pedera a oni nikad nikog nisu napali kao sto ostali manijaci napadaju..treba malo razmisliti pa izaci na ulicu i na ciju stranu treba stati.Ja nisam peder hvala BOgu volim p.... ko hljeb al treba sagledati realnost pa onda udarati.
Zilla je napisao/la:
Manjina su, u vrh glave ih ima 3% od jedne nacije, zar to parodiranje nije nista drugo nego jedna velika PROVOKACIJA, samim tim sto se zove parada 'PONOSA', pederisam je POREMECAJ (Moje shvatanje), nista cime bi se neko trebao ponositi i kurcit se gradom, PU nek se pederisu al parada se nece nijedna mirno odrzat.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.