Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Scammeri

589 pregleda · 23 odgovora · otvorena 20.09.2009. u 14:17

Obavestavam vas da ne skidate nikakve fajlove sa gamersa (otvorene teme) sa downlaodom "ROCCAT GUI" , "Program za izlvacenje grupa za lige" itd..

Pokretac tih tema je gazzel , ako vam je sta nestalo obratite se njemu.
samo mi ga dovedi da mu se krvii napijem!
Odakle gazzela sa tim hakovanjem jos ni guzicu ne zna obrisati doso je hakat nesto.
Intell je napisao/la:
Odakle gazzela sa tim hakovanjem jos ni guzicu ne zna obrisati doso je hakat nesto.
Nije to nikakvo hakanje, i mala djeca znaju nac keylogger uvalit ga u neki program i slat okolo raji. 

Post dobio aplauz od haruN

Hvala na obavjestenju, jucer sam htio skinuti onaj GUI, al sreca pa neko upozorio,, eno vidim deadlychi neko bio provalio, itd.
Al nisam od gazzela ocekivao ovo:r
Što neko ne nađe govnara i ne nagazi ? Ja bih, al' sam daleko od Saraj'va. :/
i on bio global? ^^

svašta, pa vjerojatno je već par akaunta hakovao ako se to tek sada saznalo hehe :}
AlienzZ je napisao/la:
Nije to nikakvo hakanje, i mala djeca znaju nac keylogger uvalit ga u neki program i slat okolo raji. :-X
Ma prijatelju ja ti se u to ne razumijem sad ga svi sutajte :D
Vjeruj mi da sam davno na to nasjeo i vise nikad.
Otvaram samo sto je skenirano i provjereno.....

za one koji neznaju kada skinete neki program igru ili nezz ni ja sta a sumnjivo vam posjetite.

http://scanner.novirusthanks.org/

Post dobio aplauz od vLexinho

Hvala na informaciji, jer sam već jednom na svojoj koži iskusio taj fakani keylogger... A stvarno ovo nisam očekivao od gazzela
to maca to to samo hakaj hahahahah 9-)

Post dobio šamar od Philosopher

skille je napisao/la:
Vjeruj mi da sam davno na to nasjeo i vise nikad.
Otvaram samo sto je skenirano i provjereno.....

za one koji neznaju kada skinete neki program igru ili nezz ni ja sta a sumnjivo vam posjetite.

http://scanner.novirusthanks.org/
Taj online scaner nekad i ne pomaze jednostavno ljudi hexuju ili cryptuju trojana i bude undetected za av, znaci av u vecini slucajeva ne pomaze, samo neskidajte sve sto vam se nudi i to je to

Odakle je taj kloc?Mislim da bi ga stvarno neko trebao naći i malo ga "pomaziti" 
reLo je napisao/la:
Hvala na informaciji, jer sam već jednom na svojoj koži iskusio taj fakani keylogger... A stvarno ovo nisam očekivao od gazzela :(
Nisam to ja brata mi pusti vlexa sta halucinira :/
Nek' scamma dok moze , kad ga neko uhvati napolju onda ce da scamma ^..^
Cujem da vise ne smije da dolazi u neon.

Pustite ga nek radi sta hoce , kad ga neko ufati ... 
Koji glupan  Mislim stvarno trebaš biti umobolan da to uradi neko 
ja ne kontam zasta ce vam to hakovanje i ubacivanje keyloggera stvarno ga zalim
Tarantula123 je napisao/la:
Nisam to ja brata mi pusti vlexa sta halucinira :/
Nego ko je ? Sinoc ste vratili deadlychi njegov steam, i usao si na msn od blacksheepa i pitao dal da mu vratim no ne vazno, reci ko je i imas moje izvinjenje (sto se tice teme) a ti si se pokazao sinoc sa onim nacionalisticnik psovkama.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.