Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Ramazanski Bajram [23.9.'09]

3.741 pregled · 260 odgovora · otvorena 19.09.2009. u 18:37

Neka ovo bude "zvanicna" tema za sutra a.B.d.

Znaci,Bajram Serif Mubarek Olsun svim clanovima portala islamske vjeroispovjesti,i da Bajram provedu sto je vise moguce u "kulturnom" nacinu bez glupiranja i da se cuvaju jer sutra ce svega biti.

Administracija Gamers.ba

U ovoj temi mozete pisati gdje cete sutra i sl. samo bez raspravljanja i nekog psovanja,neka malo i spama ali neka bude kulturan 
I tako prodje i ovaj Bajram... nadam se da ste se fino proveli

Post dobio aplauz od vLexinho

rriad je napisao/la:
I tako prodje i ovaj Bajram... nadam se da ste se fino proveli
još sutra je Bajram i onda kraj

Post dobio aplauz od vLexinho

Bajram Serif Mubarek Olsun.

Zalosno je kod nas kako mnogi taj bajram provedu,dobiju pare i idu se napiti.Mnogi ujutro sa bajrama kad odu,odmah po alkoholu :S

(F) BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN (F) DANAS JE TRECI DAN BAJRAMA :) ZNACHI I DALJE TRAJE NEMOJ DA ZABORAVITE :):) < ONO KAO RAJA SAMO 1 DAN OVO ONO LJUBAV SE DJELI I TAKO A 2 I 3 SUTE KAO DA NIJE BAJRAM,STO NEBI CJELI BAJRAM VESELILI SE I TO :D,BAREM JA TAKO MISLIM > POZZ ..
evo treci dan bajrama da cestitam svima sve naj puno srece,zdravlja i svega sto vam treba

Bajram Serif Mubarek Olsun svima onima koji ga slave !!!
raja moja, nisam vam mogao cestitat,bio banovan :$

Hvala na unbanu btw

I svima zelim Bajram Serif Mubarek Olsun sam malim zakasnjenjem.Sve vam najbolje zelim od srca! Volim vas sve!

Vas belmin <3
ManijaciJebuHordeZla je napisao/la:
jel i danas Bajram ? joj malo sam para skupio al danas idu Siberie :D pozz
proso
Ja samo zelim aplauz.... A i Balijao samo ovih dana sa komsijom, tukli smo sarmu, rakijcu, sogan, bamije...oj haaa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.