Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 20 bodova

Izgreban DVD

266 pregleda · 19 odgovora · otvorena 19.09.2009. u 14:52

Platio sam 6 KM za igricu od 3 gigabajta - 1 DVD. I na kraju DVD izgreban... kad otvorim instalaciju krene, pa pishe file corrupt neki direct ixov updejt,ja kliknem ignore, pa onda staza (kupio sam trke motora) isto file corrupt,i nemogu instalirat igre. Mogu li nekako to napraviti da instaliram igru,molim vas no spam, admini nemojte del temu plz.
I kod mene je bio takav problem , ja sam prebacio sav sadrzaj sa dvd na kompjuter i instalirao.

EDIT: Vetrox mozda mu je slab download ili limit :(
Kog đavla kupuješ igrice, kad imaš torrent ?

Probaj progooglati po netu za download fajlova kojo su ti corrupt.

Ili jednostavno vrati CD, traži drugi.
E jesi puno i platio...

btw sta mislis da BiH ima neki zakon oko piraterije, da moras davati po 100km za igricu ?
Skini program Unstoppable copier, pokreneš ga i kopira ti sa oštećenih medija, ja sam masu doc spasio uz pomoć njega, mozda i tebi pomogne...

http://www.roadkil.net/program.php?ProgramID=29
uzmi Gumicu (za brisanje obicne olovke) i isaraj DVD, slobodno isaraj. Bas kao da brises.

I stavi DVD takav (bijel =) i probaj onda
AlienzZ je napisao/la:
E jesi puno i platio...

btw sta mislis da BiH ima neki zakon oko piraterije, da moras davati po 100km za igricu ?
Ko bi onda kupio igre ;)
Ocisti ga pastom za zube skines pastu papirom, ozb radi, barem bi trebalo.

Ako ne najlakse ti je da skines filove sto ti fale.
FrisK je napisao/la:
I kod mene je bio takav problem , ja sam prebacio sav sadrzaj sa dvd na kompjuter i instalirao.

EDIT: Vetrox mozda mu je slab download ili limit
Sad oni koji nisu radili hoce,a koji su radili nece...
Ne znam da se ponasam

by vLex

Post dobio šamar od vLexinho

uzmes majkice rakije premazes ga laganini obrisi ako nemogne prebacis filove na racunar i laganini:*:*:*
FrisK je napisao/la:
Ko bi onda kupio igre
Normalni ljudi.
ResidentEvil je napisao/la:
uzmes majkice rakije premazes ga laganini obrisi ako nemogne prebacis filove na racunar i laganini:*:*:*
Retardiran je cd, nekad nece 1 fajl, kasnije radi al drugi nece, i tako svaki put kad krenem instalirat neki treci fajl je ne radi a oni drugi sto nisu rade..
FireFist je napisao/la:
Retardiran je cd, nekad nece 1 fajl, kasnije radi al drugi nece, i tako svaki put kad krenem instalirat neki treci fajl je ne radi a oni drugi sto nisu rade..
nista onda cd previse izgreban

komonto ga baci hvala ;);)
ako ti je sigurno do toga sto je izgreban CD, nekima ce zvucati smijesno (ali je isprobano) uzmi smirgl papir granulacije 2000 i sa njim "izbrusi" cd... zagarantovano ocitavanje, jer sam to radio barem 10ak puta kada mi je neki CD potreban, a izgrebao se...
AlienzZ je napisao/la:
Normalni ljudi.
Da ti nisi izbjeg'o u Svedsku kad su padale granate pitao bih te ja danas da li bi dao 100 KM za igricu zato ne pokusavaj biti pametan, ne ide ti.
Ricky_ba je napisao/la:
Da ti nisi izbjeg'o u Svedsku kad su padale granate pitao bih te ja danas da li bi dao 100 KM za igricu zato ne pokusavaj biti pametan, ne ide ti.
U svedskoj zivim 10 mjeseci. Tishe.
v3Tr0x je napisao/la:
Kog đavla kupuješ igrice, kad imaš torrent ? :)

Probaj progooglati po netu za download fajlova kojo su ti corrupt.

Ili jednostavno vrati CD, traži drugi.
pa ko ce platit skidanje 3 gige, nemaju svi flat! :S
AlienzZ je napisao/la:
U svedskoj zivim 10 mjeseci. Tishe.
Svejedno.
A nije ti nikojim slucajem palo na pamet da pri kupovini pogledas DvD ili nakon kupovine da ga vratis i zamjenis?

I, zar ti ja vec nisam poslao nekakvu poruku, ako me sjecanj ne vara?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.