Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Graficka HELP!

118 pregleda · 8 odgovora · otvorena 18.09.2009. u 18:24

pozz raja
dobio sam graficku

Sapphire ATI HD4670 1GB DDR3 HDMI/DVI/VGA LITE 11138-34-20R

190KM

de mi recite jel ona dodje kao 9600 GT ??

ATI je napravio odličan posao sa PowerPlay profilom na HD4670, tako da se u 2D okruženju smanjuju taktovi i grafičkog procesora i memorije. Rezultat je iznimno malena
IDLE potrošnja te iznimno prihvatljiva potrošnja pod opterećenjem ako uzmemo u obzir performanse. 9600GT se solidno drži, bez ikakvih prigovora.

Radne temperature kartica su zadovoljavajuće, a što se tiče razine buke koje kartice proizvode u radu, 9600GT je za nijansu glasnija od HD4670. Okolna temperatura prilikom mjerenja iznosila je ~26 stupnjeva.

HF

Post dobio aplauz od bak1r

_bela_ je napisao/la:

ATI je napravio odličan posao sa PowerPlay profilom na HD4670, tako da se u 2D okruženju smanjuju taktovi i grafičkog procesora i memorije. Rezultat je iznimno malena
IDLE potrošnja te iznimno prihvatljiva potrošnja pod opterećenjem ako uzmemo u obzir performanse. 9600GT se solidno drži, bez ikakvih prigovora.

Radne temperature kartica su zadovoljavajuće, a što se tiče razine buke koje kartice proizvode u radu, 9600GT je za nijansu glasnija od HD4670. Okolna temperatura prilikom mjerenja iznosila je ~26 stupnjeva.

HF
mislio sam na games ?
ja mislim da ona za igrice ne dodje kao 9600 ali opet neznam
pravljena je da bude bolje od 9600X serije al se to nije desilo
9600gt>HD4670
Mislio si na games ? Pa ne moze ljudsko oko primijetiti razliku u igricama izmedju te dvije graficke. Ta je vrlo dobra, neces imati vecih problema.
U istom su rangu ali je malo jaca 9600 GT gledo sam po raznim forumima da se uporedjuju te dvije grafe i da su slicne.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.