Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Najbolji auto i maksimalno dosegnuta brzina

271 pregled · 25 odgovora · otvorena 19.09.2009. u 13:28

Eto zanima me koji je po vama najbolji auto i koliku ste maksimalnu brzinu dosegli...moja maksimalna brzina je 985 km/h... caka je u tome sto postoji bug koji to radi...to koristim jedino na stunt show...
U kojoj igrici to ? :$
FaintSmile je napisao/la:
Jel' to auto ili avion pa ide 985km/h...
to je bug care ; )

bug, than amazing happens ; )
na kojoj igrici ti nabi taj speed
Crashday to je neki bug...moj frend ga je otkrio...inace auto ide 350 km/h

a igra je tipa onog filma death race....

dobra je vrijedi igrat...;)
a gdje smo to trebali da postignemo maksimalnu brzinu ?
Oj majko draga :S
EDIT : Digni jos jednu temu , malo su ti ove dvije :$
Porsche Carrera GT-nema dalje
eh nema u crashdayu porcshea xD...
a bug ti mogu objasnit :P
Ako je u pitanju NFS, jbga, Veyron klasika. Ne volim ga, ali najbrži jeste.

A ako je u pitanju Gran Turismo, "Nisan Skyline", bez premca.
u nfs most wantedu je meni najbolji lamborgini murciolago...

nego koji gran turismo igras
vida je napisao/la:
Crashday to je neki bug...moj frend ga je otkrio...inace auto ide 350 km/h

a igra je tipa onog filma death race....

dobra je vrijedi igrat...
Neznas temu postaviti .
Auta , postoje i u rl da te informisem, ne samo u igricama , a i da je rijec samo o igricama jel znas koliko ima igrica sa autima ?
Sta hocu reci , mogao si napisati o kojoj je igrici rijec, ako nije neka popularna dat' youtube linkove da vidimo kakva je igra .
jesam njub xD...tek sam regovan...ali sta nepise

Forum > Crashday >
Najbolji auto i maksimalno dosegnuta brzina
Neznam jos sve jer sam novak...tek sam regovan....nego kakavo stajaliste imas o undercoveru i kako si nabio taj speed...:D
vida je napisao/la:
u nfs most wantedu je meni najbolji lamborgini murciolago...

nego koji gran turismo igras
Dvije teme ?
Et zaboravimo da su dvije , zaboravimo da nisi rekao o kojoj igrici pricaš , zaboravimo sve ostalo , odgovoriti ću na temu -
Što se tice igrica sa autima, igrao sam skoro sve NFS-ove igrice i titulu najboljeg je ponjeo Most Wanted , najdraze auto ; Porše Kajman . Malo auto, brzo . Svidjaju mi se i Gallardo i Murchelago, ali kad to uzmem nije zanimljivo, ne patim se jer su auta pre pre prejaka , tako da vise volim sa Kajmanom ^^
nepitaj zasto dvi teme jer neznam :* ali sto se tice nfs i ostalog i za mene bez premca je most wanted pobjedio
vida je napisao/la:
nepitaj zasto dvi teme jer neznam :* ali sto se tice nfs i ostalog i za mene bez premca je most wanted pobjedio
a pardon, nisam vidio da si novi . Izvinjavam se , napadoh te bezveze kao kakav hajvan .
Ma Most Wanted zakon, evo sada cu nekad' da uzmem novi NFS Shift, al prema onome sto sam vidio na youtubeu most wanted ce da zadrzi titulu najboljeg NFS-ovog izdanja .
mislim da je shift namjenjen samo da se gleda iznutra kao u RL kada si u autu i da je namjenjen igranju sa volanom...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.