Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GATHER problem

97 pregleda · 4 odgovora · otvorena 17.09.2009. u 17:25

Pozz gameri,

Ovako jucer sam na g.ba pronasao TUT kako napraviti acc na gather-network.eu i to sam i uradio. u TUT-u se navodi da se preko mirca ulazi i skino sam mirc ali treba da uredim postavke na profilu gather-network.eu

i pocnem ja da uredjujem profil i unesem steam id i sad Submit Query i nece da mi spasi .. pise ono waiting ali nece dalje i na kraju mi izbaci prazan tab ...

hvala unaprijed !
ma ima neki bug sa str tacnie ne mozes mjenjati nista u control panelu tj profilu....dok se na napravi ova neka 2009 verzija....pw i ta cuda ja mislim mozes preko mirca mjenjat al nisam siguran

kazu ubrzo........ao 80% te verzije je vec uradjeno
ugl imass na pocetnoj str GN-a
Fragnatic je napisao/la:
ma ima neki bug sa str tacnie ne mozes mjenjati nista u control panelu tj profilu....dok se na napravi ova neka 2009 verzija....pw i ta cuda ja mislim mozes preko mirca mjenjat al nisam siguran

kazu ubrzo........ao 80% te verzije je vec uradjeno
ugl imass na pocetnoj str GN-a
a kad ce to biti uradjeno ?S:
b1gben4FuN je napisao/la:
a kad ce to biti uradjeno ?S:
Slusaj , danas sam postavljao temu , isti problem imao ( http://www.gamers.ba/forum/1/79537/gather-q-auth/ )
Znaci daj svoj user i pw , nekome koga dobro poznajes , i nek ti on unese te podatke u profil na gatheru , ne mora znaciti da ce i njemu uspjeti , onda nadji nekog drugog , tako sam i ja uradio .

gl
ma udji breko gather netork-a preko mozzile....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.