Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

My work plejs #2 - Vrijednost ??

309 pregleda · 22 odgovora · otvorena 17.09.2009. u 02:16

Srdačno vas sve pozdravljam

- Da pređem odma na stvar ..

' Želio bi da prodam svoj nekadašnji wp #1, današnji work plejs #2 ..

Razlog što prodajem računar jeste, jednostavno što mi pare trebaju, a i onako ovaj rijetko kad upalim( ne upalim ) !

Konfiguracija je slijedeća :

~

- CPU : AMD Athlon XP, 1533 MHz (11.5 x 133) 1800+
- Memorija : Maxtor 6E040L0 (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
- Grafička : NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB)
- Zvučna : C-Media CMI8738 Audio Chip
- Monitor : Samsung SyncMaster 703(M)s/750(M)s/753(M)s/MagicSyncMaster CM173A(M) [17" CRT] (HJEW203235)

~ Od vas sviju tražim da mi otprilike kažete koliko mogu uzeti para za njega.. Ja znam otprilike koliko mogu uzeti i našao sam mušteriju da ga prodam, ali da vidim koliko bi vi ovo procjenili ??

hvalla.. <33
Sa monitorom 200km max bi mogao dobiti.. jer to je dosta star racunar i ne vrijedi vise toliko

a to sto se tice musterije, moze se uvaliti racunar taj jedino onome ko nezna sta je pc, i kojem sluzi pc samo za kucanje u wordu itd. znaci bussines pc

Ako dobijes 200 km budi prezadovoljan jer preko 200 ko ti da lud je covjek, ja imam jedan stari cfg koji prodajem za 400 KM jaci je 3 puta od tog i bolji monitor.

Znaci do 200 km! Srecno sa prodajom
pokloni to nekome malom rodjaku install mu marija nek igra i bit ces mu najbolji rodjak :$

il uzmi 200KM nekom ko se ne razumije oko racunara
100 - 150 km
deepz je napisao/la:
100 - 150 km
ovo je realna cijena sto ti je momak naveo vise ne mozes uzeti osim da ne klepis nekog po usima al danas svako zna otvoriti oglase i pogledati i uporediti

Post dobio aplauz od cannabis4posho

ReptoR je napisao/la:
ovo je realna cijena sto ti je momak naveo ;) vise ne mozes uzeti osim da ne klepis nekog po usima al danas svako zna otvoriti oglase i pogledati i uporediti
ma brate, uvali amidzi, dajdzi, nekom starijem ko se ne razumije u kompove :D reci ma Amidza radi sve bgm ... ha hu tebe racku boli opalis familiju za 300 km :$
- CPU : 30
- Memorija : 15
- Grafička : 5
- Zvučna : 5
- Monitor : 30
sa ostalim (kučište, matična...) jedno 120-150 km max
To je realno ako ti mozes izvuč više to je druga stvar
deepz je napisao/la:
ma brate, uvali amidzi, dajdzi, nekom starijem ko se ne razumije u kompove reci ma Amidza radi sve bgm ... ha hu tebe racku boli opalis familiju za 300 km :$
ma to ovaj nek proba on prodaje jest da je najrealnije 100km al et amidzi ili daidzi moze i za 3 glave

Post dobio aplauz od cannabis4posho

deepz je napisao/la:
100 - 150 km
Ma našao sam momka jednog da mu prodam ovo, ja sam mu rekao 200-300 !

I prihvatljiva mu cijena

~ Ali eto prodacu ga za 250 :=)

Jer mu samo treba msn, cs i muzika - Ništa pretjerano ^^

btw : Jesi me to zavolio :$
deadlycha je napisao/la:
Ma našao sam momka jednog da mu prodam ovo, ja sam mu rekao 200-300 !

I prihvatljiva mu cijena :D

~ Ali eto prodacu ga za 250 :=)

Jer mu samo treba msn, cs i muzika - Ništa pretjerano ^^

btw : Jesi me to zavolio :$ :P
ma qme sretan sam nes ovih dana :D samo me j**e msn nes :S ovaj mirofa me zajeba ja obrisa svoj stari da instaliram njegov djecemi moje 2 sata se nes instarila :S jos 25 % mirofa sine sta je ovo :S
Ne prodaji ga. Nekad ce moci u muzej Bice nekada od historijske vrijednosti. (sala mala)

Ako imas srca zajebi nekoga pa mu uzmi 150-200, a ako hoces realno , trazi 130-150 i naces kupca
Rekao bih oko 150km MAX
Ja bi ga prodao za 100tku . .
bosanacz je napisao/la:
Ne prodaji ga. Nekad ce moci u muzej Bice nekada od historijske vrijednosti. (sala mala)

Ako imas srca zajebi nekoga pa mu uzmi 150-200, a ako hoces realno , trazi 130-150 i naces kupca
Apple Macintosh iz 92ge , cuvam ga jos ispravam 100% da ga za jedno dvajes god. prodam .

Realna cjena kompa je 120 km. , sada ti ako oces levati toga koliko oces .
150 200 ako je levat mozes mu i 300 uzet
BlackSheepXD je napisao/la:
Apple Macintosh iz 92ge , cuvam ga jos ispravam 100% da ga za jedno dvajes god. prodam .

Realna cjena kompa je 120 km. , sada ti ako oces levati toga koliko oces .
Cuvam ja u podrumu, jedan pc. rama 64MB Graficke ni nema hahJAHJAHJAHJHA . Ako ovaj nije iz 63 ubij me. On radi samo mu napajanje nije prilagodjeno za struju od gradske mreze, treba mu neki konvertor kojeg ja naravno nemam pa bi mu to trebalo dodat Jos malo pa u muzej XD
bosanacz je napisao/la:
Cuvam ja u podrumu, jedan pc. rama 64MB Graficke ni nema hahJAHJAHJAHJHA . Ako ovaj nije iz 63 ubij me. On radi samo mu napajanje nije prilagodjeno za struju od gradske mreze, treba mu neki konvertor kojeg ja naravno nemam pa bi mu to trebalo dodat Jos malo pa u muzej XD
23.45 MHz cpu , 512 Kb rama , hd 128 MB , graficka nepostoji

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.