Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

spY napadnut kutljačom

1.562 pregleda · 89 odgovora · otvorena 16.09.2009. u 20:22

Dnevni Avaz

spY

Svojim automobilom najprije nasrnuo na nas, da bi potom drvenom kutlačom krenuo na našeg kolegu Aida, kaže Aldin Ljubunčić.

Učenici Mješovite srednje škole Gornji Vakuf danas su u školskom dvorištu protestirali zbog jučerašnjeg incidenta u ulici Kralja Tomislava, kada je nekolicina njih bila verbalno i fizički napadnuta od privatnog poduzetnika Zvonka Tirića.

- U trenutku dok smo prolazili ulicom iznenada smo bili napadnuti od vlasnika mesnice “Tirić”, koji je svojim automobilom najprije nasrnuo na nas, da bi potom drvenom kutlačom krenuo na našeg kolegu Aida, pri čemu mu je pomogao jedan od posjetilaca obližnjeg ugostiteljskog objekta “Tin”, kazao je Feni Aldin Ljubunčić, sudionik nemilog događaja.

Protestima učenika pridružili su se uposleni u Mješovitoj srednjoj školi, te roditelji koji su, uime Vijeća roditelja, od policijskih organa zatražili da osiguraju sigurnost njihove djece. Incident je osudio i direktor škole Vahid Šehić.

U Policijskoj stanici Gornji Vakuf kazali su da je slučaj procesuiran te da su poduzete istražne radnje na njegovom rasvjetljavanju.

Brate ne damo te dušmanima. <3
shoT je napisao/la:
Onda bi tebe trebali sa kamionom ganjat, koliko spamaš.

boli te ku**c normala gledaj svoja posla btw, nisam ja te srece, ne moze se meni to desit

kkthxbai
ja se frapir'o kad sam procitao na gornjivakuf.org

Boga mi, zalosno... Aide sve najbolje ! ! cuvaj se
shoT je napisao/la:
Ma bola mi se družimo sa njihovom djecom. Nema fajtova nit' kojeg ku**a. Nego ovi stariji seru stalno. Mene je iznenadilo da mi lik do 50 godina podje psovat majku balinsku. Boga pitaj što je on kreno na nas. :r

Kad su ga priveli rekao da je bio pod stresom nekim i radi toga tako reagovao. Kad sam ponovo prijavio, rekao da sam išao po SREDINI ceste i da je on svirao svirao svirao sa autom i ja opet išao po sredini. :r

Danas se prica, da je on otišao KUCI parkirat auto, i došao onda da me udara. A cijelo vrijeme ja cekao njega na putu da se udaramo. :r roflmao

Ide na sud, kad zna ganjat sa autom, nek me sad po sudu ganja. ;)
ja ti preporucim cekaj sve do kraja sudjenja ;) lagano zgrnes repa ;) i ak ti pokusa opet to lik onda jarane nadjete se vas 3-4 stavite carape lagano na vugla bejzbol palice samo po nogama derite i cao ;) ^^ xD
H4midovic je napisao/la:
ja ti preporucim cekaj sve do kraja sudjenja lagano zgrnes repa i ak ti pokusa opet to lik onda jarane nadjete se vas 3-4 stavite carape lagano na vugla bejzbol palice samo po nogama derite i cao ^^ xD
Ma bola zvali me ljudi 10 minuta nakon toga. Pitaju da idu dole porazbijati sve živo. Sto cu beze se spuštat na njihov primitivni nivo kad mogu preko suda sve riješit? I bolje cu proci.

Novi comp aBd.
shoT je napisao/la:
Ma bola zvali me ljudi 10 minuta nakon toga. Pitaju da idu dole porazbijati sve živo. Sto cu beze se spuštat na njihov primitivni nivo kad mogu preko suda sve riješit? I bolje cu proci. ;)

Novi comp aBd. :D
xD hahah xD jbiga :D jarane ko bude bjen od mojih ljudi odma se zove ;) wi gonna fight ,) :D 10 vs 25 ;) to si trebao vidjeti 10 momak-a iz Doboja Citya iz starog grada vs 25 seljaka ;) vjerujes ti kada lik uleti u njihovu grupu porazbaca ih sve xD to je bio fight xD 2 sedmice jarane sam imao bolove u ruci xD ihiihih xD
Kada sam procitao komentare na sajtu, rekao bi da je spY kriv.
shoT je napisao/la:
Znam da zvuči smješno ovako, al' da ste bili u toj situaciji ne bi ste se smijali 100% sam siguran. Znaci idem sa jaranom, odmah uz trotoar, i odjednom lik se zaleti sa autom u nas. Da nisam slucajno se okreno sjebo bi mi noge vjerovatno. Završio bih u gipsu, srecom vidio sam da se zaletio pa sam skocio mu na haubu, iako me je zakacio i po nozi sa branikom od auta. Nakon toga sam pokušao otici što prije od mjesta događaja, jer je tu situacija zajebana kod nas. Znaci naš grad je na neki način podjeljen na dva dijela. Ja u školu idem kroz 'njihovu' glavnu ulicu. I to se dogodilo baš na njihovoj strani, između 4-5 kafica njihovih. Ovaj lik iz auta što je izišao sa 'kutljacom' prvo je gledao ide li mu neko pomoci, jer nema šanse da bih pustio da me udari sam. Nakon što je vidio da trci još 4-5 momaka prema meni i on se zaletio. A iza mene je stalo đip njihov i blokirao mi put da pobjegnem u 'svoj' dio. Za 10 sekundi svi su me opkolili bili i ovaj debil prišao i pokušao da me udari sa kutljacom i udari u glavu. I psuje mi majku balinsku i boga pitaj šta je još psovao. Nisam odmah na njega ni obracao paznju kad sam vidjeo da svi idu prema meni, gledao sam kud cu pobjec da ne fasujem batine. I onda mi prilazi sa strane jedan momak i pokušava me udarit u glavu šakom, al' nekako sam ga odjebo od sebe. I onda ovaj lik pokušava sa je****m kutljacom da me udari, uzmem mu je iz ruke i bacim negdje. Vadim mobitel pišem one registracije od auta. Lik se vraca u auto i ponovo ga pali i ide prema meni pod punim gasom. I oni sa strane momci smiju se nešto, govore to ubij ga, govore mrš odavde, šta ces tu balijo i tako ta sranja. Cim sam zapisao tablice otišao sam u policiju da prijavim napad. Dao izjavu. I priveli toga odmah. I ovaj JE***I POLICAJAC me nagovara da odustanem od tužbe, jer je taj što me napao bio IZNERVIRAN necim DRUGIM. I kaže mi NECE SE PONOVIT?!? Htio sam mu tražit lovu da odustanem od tužbe.. ali nisam.. i odem kuci.. rekao starom o svemu šta je bilo, i pravac u stanicu.. ponovo podnio prijavu.. došlo 5-6 drugova što su samnom bili dali izjave.. danas išao na ljekarski pregled. Doktor mi napravio listu 'povreda', i stari ce podignut privatnu tužbu, kao i ostali roditelji. Jer nisam samo ja bio ugrožen, ja sam samo najdeblji kraj izvukao.

Ugl. neam nikakve teže povrede.

Ovi što kažu što se nisi branio? Pa nisam ja majk tajson da udaram 20 ljudi? Ovako je završilo najbolje. Ja da sam se potukao, mogao bih reci exkurziji ASTA LA VISTA BABY. ;d

Nije mi jasno zašto nas je uopšte napao. Nit sam mu nešto progovorio, nit psovao, niti ružno pogledao. Kaže da sam išao po sredini ceste, a išli uz trotoar skroz. A taj dan sam nosio dres od BiH, imao fizicko. :p

~ spY

bogami tebra nisam znao da je ovako ozbilno bilo.... nisam uopste mislio da je na nacionalnoj osnovi, nego sam kontao ono mladalacke gluposti, zajebavash se posred ceste, pa ste nekog lika iznervirali....

fala bogu da si dobro.. going to Spain?
Kramer je napisao/la:
bogami tebra nisam znao da je ovako ozbilno bilo.... nisam uopste mislio da je na nacionalnoj osnovi, nego sam kontao ono mladalacke gluposti, zajebavash se posred ceste, pa ste nekog lika iznervirali....

fala bogu da si dobro.. going to Spain?
Idem u školu dole skoro četvrtu godinu i do sad nisam imao nikakav incident. Sve do neki dan.

Spain in 8 daysss <3
shoT je napisao/la:
Znam da zvuči smješno ovako, al' da ste bili u toj situaciji ne bi ste se smijali 100% sam siguran. Znaci idem sa jaranom, odmah uz trotoar, i odjednom lik se zaleti sa autom u nas. Da nisam slucajno se okreno sjebo bi mi noge vjerovatno. Završio bih u gipsu, srecom vidio sam da se zaletio pa sam skocio mu na haubu, iako me je zakacio i po nozi sa branikom od auta. Nakon toga sam pokušao otici što prije od mjesta događaja, jer je tu situacija zajebana kod nas. Znaci naš grad je na neki način podjeljen na dva dijela. Ja u školu idem kroz 'njihovu' glavnu ulicu. I to se dogodilo baš na njihovoj strani, između 4-5 kafica njihovih. Ovaj lik iz auta što je izišao sa 'kutljacom' prvo je gledao ide li mu neko pomoci, jer nema šanse da bih pustio da me udari sam. Nakon što je vidio da trci još 4-5 momaka prema meni i on se zaletio. A iza mene je stalo đip njihov i blokirao mi put da pobjegnem u 'svoj' dio. Za 10 sekundi svi su me opkolili bili i ovaj debil prišao i pokušao da me udari sa kutljacom i udari u glavu. I psuje mi majku balinsku i boga pitaj šta je još psovao. Nisam odmah na njega ni obracao paznju kad sam vidjeo da svi idu prema meni, gledao sam kud cu pobjec da ne fasujem batine. I onda mi prilazi sa strane jedan momak i pokušava me udarit u glavu šakom, al' nekako sam ga odjebo od sebe. I onda ovaj lik pokušava sa je****m kutljacom da me udari, uzmem mu je iz ruke i bacim negdje. Vadim mobitel pišem one registracije od auta. Lik se vraca u auto i ponovo ga pali i ide prema meni pod punim gasom. I oni sa strane momci smiju se nešto, govore to ubij ga, govore mrš odavde, šta ces tu balijo i tako ta sranja. Cim sam zapisao tablice otišao sam u policiju da prijavim napad. Dao izjavu. I priveli toga odmah. I ovaj JE***I POLICAJAC me nagovara da odustanem od tužbe, jer je taj što me napao bio IZNERVIRAN necim DRUGIM. I kaže mi NECE SE PONOVIT?!? Htio sam mu tražit lovu da odustanem od tužbe.. ali nisam.. i odem kuci.. rekao starom o svemu šta je bilo, i pravac u stanicu.. ponovo podnio prijavu.. došlo 5-6 drugova što su samnom bili dali izjave.. danas išao na ljekarski pregled. Doktor mi napravio listu 'povreda', i stari ce podignut privatnu tužbu, kao i ostali roditelji. Jer nisam samo ja bio ugrožen, ja sam samo najdeblji kraj izvukao.

Ugl. neam nikakve teže povrede.

Ovi što kažu što se nisi branio? Pa nisam ja majk tajson da udaram 20 ljudi? Ovako je završilo najbolje. Ja da sam se potukao, mogao bih reci exkurziji ASTA LA VISTA BABY. ;d

Nije mi jasno zašto nas je uopšte napao. Nit sam mu nešto progovorio, nit psovao, niti ružno pogledao. Kaže da sam išao po sredini ceste, a išli uz trotoar skroz. A taj dan sam nosio dres od BiH, imao fizicko. :p

~ spY

Evo tek sada sam procitao ovaj komentar.

Pa je li sve uredu. U novinama i komentarima na sajtu nista ne pise da je tako ozbiljna situacija. Sry sto sam napisao da si ti najvjerovatnije kriv.
Samo sam procitao novine i komentare. Nisam ocekivao da ce toliko uljepsati stvar, pa da ispadne da si jos ti kriv.

Nadam se da je sve sada ok.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.