Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Udji mi duboko!!!!

304 pregleda · 23 odgovora · otvorena 16.09.2009. u 13:04

i onda kažu da Bosna nije propala? :/

http://www.youtube.com/watch?v=pN6uSSg32p0
Kakve ovo veze sa Bosnom ima

ovo treba ubit
nedat joj da zivi

ovo na nekoj od nasih TV kuca nisam vidio
ti ??
WonderBoy je napisao/la:
Kakve ovo veze sa Bosnom ima :o

ovo treba ubit
nedat joj da zivi

ovo na nekoj od nasih TV kuca nisam vidio
ti ??
Ovo se pušta i na našim televizijama. Ne samo hrvatskim.

Tako da su i ovi naši maloumni što dopuštaju da se ovo uopšte prenosi na druge kanale.
Enes je napisao/la:
Ovo se pušta i na našim televizijama. Ne samo hrvatskim.

Tako da su i ovi naši maloumni što dopuštaju da se ovo uopšte prenosi na druge kanale.
Propala odavno, sta se cudis ? :P
" Do sada bio si tako lud tako lijep " ccc kad cujem ovaku pjesmu smuti mi se -..
Ense zar nisi skonto sta ti govori ? ... da joj "UDJES" duboko bolan ajde ajde ......
Vidis da ti je namigla
Oči moje lijepe ima ovome finih godinu dana.... :S

Kakvo propadanje , sta se koji k... sekirate , uzivajte u zivotu... Znas kolko me boli briga za tamo neku Sladju ? Sto se mene tice mogu u zboru ovo pjevat...
hahahha komentara na temu !
hahahha ovo za mamica i ekipu !

btw Kad vidim samo u grandu ko sve pjeva mozak ispario ,play back , dobre noge , sise velike , plastike se malo nabaci i dobro , izvrsno to je popularno .Neko iz mase :Kakvu muziku slusas ??Osoba : Pa brate turbo folk , dje j a merem bitn seljak dosao u grand .Turbo folk mu u venama seka aleksic RULZ ;R

Kao sto sam jednom rekao uzeti atomsku bombu i baciti na grand , a ove turbo folk pjevace i pjevacice zapaliti .

Samo truju narod .
I onaj lik sto je dao ime turbo folku rekao je da turbo folk nije muzika .

FaintSmile je napisao/la:
Oči moje lijepe ima ovome finih godinu dana.... :S

Kakvo propadanje , sta se koji k... sekirate , uzivajte u zivotu... Znas kolko me boli briga za tamo neku Sladju ? Sto se mene tice mogu u zboru ovo pjevat...
J**o te maca? xD
mirofa je napisao/la:
hahahha komentara na temu !
hahahha ovo za mamica i ekipu !

btw Kad vidim samo u grandu ko sve pjeva mozak ispario ,play back , dobre noge , sise velike , plastike se malo nabaci i dobro , izvrsno to je popularno .Neko iz mase :Kakvu muziku slusas ??Osoba : Pa brate turbo folk , dje j a merem bitn seljak dosao u grand .Turbo folk mu u venama seka aleksic RULZ ;R

Kao sto sam jednom rekao uzeti atomsku bombu i baciti na grand , a ove turbo folk pjevace i pjevacice zapaliti .

Samo truju narod .
I onaj lik sto je dao ime turbo folku rekao je da turbo folk nije muzika .

U pravu si brate, sve što si naveo je vrlo diskutabilno i korektno. Nemogu stvarno nikako da smislim te jbne cajkaroše, kako mogu slušat' taj shit od muzike, nemožeš ga ni nazvat' muzikom koliko je samo text i aranžman loš.

Navrne playback, odvali sise do poda, ugradi silikone, one jagode na licu isto napoompaju, pa onda žvalje, i deru ojhaa, ajmo ruke gore, to je sve što znaju reć'.

Jedino što cijenim iz Grand produkcije su pjesme Mileta Kitića, čovjek je legenda, i jedinog njega volim čut' u disku ili recimo eventualno nekom kafiću, kad se nađem tamo.

Ostalo, stvarno fuj fuj fuj.

Hardstyle, techno, trance & house 4 ever <33.

Kthxbai !
Tita mi, jednostavno mi Slađine sise ne daju da se fokusiram i da napišem neku pametniju observaciju!
iwdnplay je napisao/la:
U pravu si brate, sve što si naveo je vrlo diskutabilno i korektno. Nemogu stvarno nikako da smislim te jbne cajkaroše, kako mogu slušat' taj shit od muzike, nemožeš ga ni nazvat' muzikom koliko je samo text i aranžman loš.

Navrne playback, odvali sise do poda, ugradi silikone, one jagode na licu isto napoompaju, pa onda žvalje, i deru ojhaa, ajmo ruke gore, to je sve što znaju reć'.

Jedino što cijenim iz Grand produkcije su pjesme Mileta Kitića, čovjek je legenda, i jedinog njega volim čut' u disku ili recimo eventualno nekom kafiću, kad se nađem tamo.

Ostalo, stvarno fuj fuj fuj.

Hardstyle, techno, trance & house 4 ever <33.

Kthxbai !
Meni je Seka Aleksic komsinica, i cenim samo nju zato sto jebiga, cenim komsije! :P ...

A sto se tice te muzike, Milan Stankovic ( ako on spada u GRAND, stvarno ne znam ko spada u grand ) ima sasvim ok pesme kao i jos "par" njih .. Ali ne mozemo mi da vredjamo po GRANDU, koliko je samo grand zaradio.. Ti recimo volis hardstyle, meni je to retardiran fuj, zato furam pop/rock muziku, najkvalitetniju ;)
smk je napisao/la:
Meni je Seka Aleksic komsinica, i cenim samo nju zato sto jebiga, cenim komsije! :P ...

A sto se tice te muzike, Milan Stankovic ( ako on spada u GRAND, stvarno ne znam ko spada u grand ) ima sasvim ok pesme kao i jos "par" njih .. Ali ne mozemo mi da vredjamo po GRANDU, koliko je samo grand zaradio.. Ti recimo volis hardstyle, meni je to retardiran fuj, zato furam pop/rock muziku, najkvalitetniju ;)
Ok qme, poštujem tuđa mišljenja ali se definitivno manje družim sa ljudima u svojoj okolini koji slušaju taj tip muzike.

Pop donekle, ali rock isto ne volim. :D
iwdnplay je napisao/la:
Ok qme, poštujem tuđa mišljenja ali se definitivno manje družim sa ljudima u svojoj okolini koji slušaju taj tip muzike.

Pop donekle, ali rock isto ne volim. :D
Naravno, ja sa ljduima koji vole Sladju i ostale, ne ulazim u nikakva prepucavanja sto se tice muzike, a kamoli neceg drugog, jer apsurdno je pricati sa njima, tacno znas kakva je osoba kad ti kaze da slusa grandovce.. Mislim, primer facebook, svaki drugi link ta glupost.. A da ti pravo kazem, ni ja ne furam mnogo rock, mislim sad na status quo i tako te prave ROCK grupe, vise ove nase, domace, crvena jabuka, parni valjak, kazaliste, bijelo dugme.. Oni imaju kvalitetne pesme i njih cenim i svaki dan slusam ^_^
Ti nebi pustio da se to emituje ako ces dobit brdo love? Ja licno nebi, ali kad se neko okusi velikih para onda ce svasta uradit za to..
I zasto ih narod slusa? zato sto MASTA o tome kako je biti bogat, kako je imati ono sve u pjesmi/spotu, ljudi bez samopostovanja, samopouzdanja.. i uvijek kad cuje pjesmu osjeca se bogatije, osjeca se vaznije.. uzivi se u pjesmu..
To su oni koji su nezadovoljni svojim zivotom, onim sto imaju i onim sto nemaju.. ako vam je toliko stalo do toga onda se je***e za pare pa cete i imati (qrac u shupku i par) novcanica u dzepu)...
kad cujem ove nase grand "zvijezde" ne mogu da vjerujem koliko su ljudi GLUPI, ali nasa naivnost neda da to shvatimo...
Jebiga, desilo se dosta strasnog nasem narodu prije 15 godina i svako se oporavlja na svoj nacin.. neko kroz mastanje, neko kroz kriminalizam, neko kroz pljuvanje drugih naroda.. jebiga..
Od Slađe me ništa ne čudi, odavno je ona propala. Prodala se za sitne pare. Kurava.
ma de ovo je samo za je**t:)misloim mogla se ova pjesma i otpjevat na normalan nacin bez toga da se stalno hvata za pi**u i da je sise zapakovala ovak bezveze,kazem samo je**t hehe
Čitajući sve odgovore redom, došao sam do zaključka da nemam šta napisati, a da ne proturiječim ili uvrijedim nekoga, tako da ću samo na kraju dodati da si u pravu.

Evo maloprije drugarica mi iz srednje stavila na onom Facebooku srednje ime "ImašMečkuJebiMe"..

Što jednom reče jedan mudrac, "... i ovo je ... Bosna i Hercegovina!"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.