Ovako, skinuo sam igru sa free zone, (30-ak partova u winrar-u) i sad kad hocu da je raspakujem izbacuje mi error:"Packed data CRC failed in (naziv file-a) volume is corrupt" pokusavao sam ponovo downloadati odredjene partove, ali sta god da uradim isti problem mi se javlja,(problem je u tome sto mi se ovo desava sa bilo kojim fileom downloadanim u rar formatu) pokusavao sam raspakovati sa winrar, win zip, 7zip ali opet isto!!! Molim ako neko zna u cemu je problem da mi pomogne?! Pozz
Diskusija
CRC Error
64 pregleda · 7 odgovora · otvorena 15.09.2009. u 19:47
Pogledaj koji je file corrupted in onda ga skini opet, ako to nemoze znaci da je file "pokvaren" i neces moci otpakovati.
Sehxor je napisao/la:
Pogledaj koji je file corrupted in onda ga skini opet, ako to nemoze znaci da je file "pokvaren" i neces moci otpakovati.
mozda trazi sifru? ne moze bit corrupted ako se ne pokrene instalacija ili nesto tako
STREBER je napisao/la:
mozda trazi sifru? ne moze bit corrupted ako se ne pokrene instalacija ili nesto tako
Micha_87 je napisao/la:
za sifru ne znam, jer kad otvorim file ne trazi nikakvu sifru, pocne se raspakivati i kad prelazi sa recimo part1 na part2 i tako dalje onda mi izbacuje te greske, ali raspakivanje se ne prekida, samo kad dodje do zadnjeg parta onda prekine, pokusavao sam 4-5 puta skidati zadnji part a i ostale partove, ali uvijek ista greska, nemam pojma sta mu je!!!
STREBER je napisao/la:
probaj 1 po 1 raspakiranje, i vidi mozda nemas mjesta na disku
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=105596
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.