Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Snimanje pjesme

165 pregleda · 5 odgovora · otvorena 14.09.2009. u 20:18

Ovako.. Nudim 5m na pokeru ( imam 1b ) i steam sa cs: cz i cs 1.6 za ovo.

Imam normalan mic. Kako snimiti pjesmu ( sa kojim programom i postavkama itd ) da zvuci dobro, i kako je obraditi da zvuci znaci ono kao profi. Zelim snimiti pjesmu, matricu imam sve samo to. Kako da maknem noise i sve sta ide uz to. Eto velikodusan sam pa dajem prilicno veliko za to al eto.. Hvala;)
Javi se na pm, da ti sve objasnim !

A napisacu i ovdje da ne dobijem šamar :S

~ Potreban ti je program "cool edit pro" i instrumentala pjesama koje naravno nađeš na netu, tekst na google nađes i tuci do zore !

Detaljnije na pm
Ovako..pusti ovog sto spominje cool edit pro...iskreno taj program je bezze...radio sam na njemu i nije nesto...pravu opciju prociscavanja glasa ti daje MAGIX music maker koji je takodjer namijenjen i za pravljenje instrumentala.
Ali ne bih ti preporucio instrumentale s neta zato sto ih moras platiti da ih slobodno koristis.
SmiLLie je napisao/la:
Ovako..pusti ovog sto spominje cool edit pro...iskreno taj program je bezze...radio sam na njemu i nije nesto...pravu opciju prociscavanja glasa ti daje MAGIX music maker koji je takodjer namijenjen i za pravljenje instrumentala.
Ali ne bih ti preporucio instrumentale s neta zato sto ih moras platiti da ih slobodno koristis.
ima tutoriala kako ? jel mogu lijepo odradit glas?
Adobe Audition 3 imas ovaj program ;)
Virtual Dj ovaj naj novi s licencom ali moras sve addonse imati i
Ja sam poceo of fruity loopa , ali i dalje ga korostim , i to 8.Njegov problem je sho ima nekakve midi sampeove , pa sam uvak morao skidati ili nabavljati dobre sampleowe.Sada radim na FL 8 , Reasone i Cubase koji je demo pa imam poteskoce. AbleTone je uglavnom za Remix i EDit , a moze i uzivo.kada zavrsim sa matricom editujem je preko Sound Forgr , ILI acid-a i swe na kraju spojim na Cubase - u.
Zatim REASON SONAR i na kraju ABLE TON koja je premocna ali jako komplicirana
eto :D ^^ to ti mora pomoci

nadam se da me nece admin kaznuti xD
ssshokre je napisao/la:
ima tutoriala kako ? jel mogu lijepo odradit glas?
prvo nabavi program onda mi se obrati za detalje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.