Hello svima
~ Kao što svi znaju vešeras od 20:45 počinje nova sezona, nama poznatije kao "Lige Prvaka" 2009/10.
- Sigurno svak od nas ima svog favorita, a tako i ja (Liverpool - England), ali nećemo sad o našim/vašim favoritima..
- Dođoh na ideju da otvorim temu i da dam ovo 20 bodova onome ko pogodi, odnostno ostvari najveći dobitak!
' Mislim da će biti zaista zanimljivo !
-> Večerašnji parovi:
- Marseille - AC Milan
- Zurich - Real Madrid
- Atletico Madrid - APOEL Nicosia
- Chelsea - FC Porto
- Besiktas - Manchester U.
- Wolfsburg - CSKA Moscow
- Juventus - Bordeaux
- Maccabi Haifa - Bayern Munich
- - > Pravila igre :
1. Klađenje na čitavu utakmicu ( 90' ), znači nema klađenja na zbroj golova, poluvrijeme/kraj, itd itd.
2. Minimalna uplata je 2 KM, a maksimalna je 5 KM !
3. Kvote iz "www.premier-kladionica.com"
4. Naravno nemorate igrati sve te parove, fino proberete i odigrate ! xD
5. Takođe smijete odigrati i jedan par iz "Super ponude ili Specijalne ponude" !
6. Pobjdnik će biti onaj ko pogodi listić sa najvećim dobitkom !
~ Učešće imaju svi oni koji budu odigrali listić do 20 : 30, i to u " www.premier-kladionica.com", zbog toga da budu iste kvote u svakoga !
'.'
Kladićete se ovako :
~ Sve što trebate da uradite jeste da otvorite svoj browser, i kucate "www.premier-kladionica.com", zatim imate na samom vrhu, piše : " Ponuda ", naravno vi odaberete današnji dan tj. Utorak i izradite si listić !
- Sve vam fino piše, koliko da uplatite, koliko dobijate, koliko parova, kvote i ta ostala čuda..
//
- To bi trebalo da izgleda ovako :
- >
+
- >
+
- >
+
- >
+
- > =
'.-
~ Kad sve završite upload nam ovdje da svi vidimo
~ Mislim da vam nije toliko komplikovano..
GOODLUCK ALL -.'
- enjoy !!
// Toliko od mene !!
<33
~ Kao što svi znaju vešeras od 20:45 počinje nova sezona, nama poznatije kao "Lige Prvaka" 2009/10.
- Sigurno svak od nas ima svog favorita, a tako i ja (Liverpool - England), ali nećemo sad o našim/vašim favoritima..
- Dođoh na ideju da otvorim temu i da dam ovo 20 bodova onome ko pogodi, odnostno ostvari najveći dobitak!
' Mislim da će biti zaista zanimljivo !
-> Večerašnji parovi:
- Marseille - AC Milan
- Zurich - Real Madrid
- Atletico Madrid - APOEL Nicosia
- Chelsea - FC Porto
- Besiktas - Manchester U.
- Wolfsburg - CSKA Moscow
- Juventus - Bordeaux
- Maccabi Haifa - Bayern Munich
- - > Pravila igre :
1. Klađenje na čitavu utakmicu ( 90' ), znači nema klađenja na zbroj golova, poluvrijeme/kraj, itd itd.
2. Minimalna uplata je 2 KM, a maksimalna je 5 KM !
3. Kvote iz "www.premier-kladionica.com"
4. Naravno nemorate igrati sve te parove, fino proberete i odigrate ! xD
5. Takođe smijete odigrati i jedan par iz "Super ponude ili Specijalne ponude" !
6. Pobjdnik će biti onaj ko pogodi listić sa najvećim dobitkom !
~ Učešće imaju svi oni koji budu odigrali listić do 20 : 30, i to u " www.premier-kladionica.com", zbog toga da budu iste kvote u svakoga !
'.'
Kladićete se ovako :
~ Sve što trebate da uradite jeste da otvorite svoj browser, i kucate "www.premier-kladionica.com", zatim imate na samom vrhu, piše : " Ponuda ", naravno vi odaberete današnji dan tj. Utorak i izradite si listić !
- Sve vam fino piše, koliko da uplatite, koliko dobijate, koliko parova, kvote i ta ostala čuda..
//
- To bi trebalo da izgleda ovako :
- >

+
- >

+
- >

+
- >

+
- > =

'.-
~ Kad sve završite upload nam ovdje da svi vidimo

~ Mislim da vam nije toliko komplikovano..
GOODLUCK ALL -.'
- enjoy !!
// Toliko od mene !!
<33

Nadam se dobitku xD