Pozdrav omladino evo jedna mala diskusija ima par dana odem kod rodjaka i ponekad u miru poslusam radio i uvjek budu neke teme kao sto su kladionice i td ostala sranja.
Sta vi mislite trebaju li ukinut kladionice jesu li te pare uklete kao sto neki kazu ja mislim da te pare nisu uklete ko ima srece moze dobit ..
Eh sada me interesuje vasa misljenja
Volio bi ako bi ikako teme mogla otic u zanimljive da vidim sta danasnja omladina misli o svemu ovome .
Sta vi mislite trebaju li ukinut kladionice jesu li te pare uklete kao sto neki kazu ja mislim da te pare nisu uklete ko ima srece moze dobit ..
Eh sada me interesuje vasa misljenja
Volio bi ako bi ikako teme mogla otic u zanimljive da vidim sta danasnja omladina misli o svemu ovome .

A,što se tice ukidanja kladionice [nii govora]
A i ako uspijes kupit nesto za te pare, brzo ces ostat bez tog sto si kupio. Npr : dobijes velke pare, kupis auto, i za mjesec zamalo da pogines u njemu...i tako slicno tome..

dobijte jednom osladi vam se , a narednih 20 puta izgubite malo razmislite pa cete vidjeti da je tako

I tako znao sam otić u kladionicu odigrat par parova, nikad više od 2km nisam ulagao... Po meni je to čista "droga" što bi se reklo. Ako jednom dobiješ, trebaš biti pri čistoj razumi i ako želiš da još igraš nemoj ulagati velike svote.